Βορικό οξύ για Κατσαρίδες

Roaches προσβολή είναι αρκετά συνηθισμένο πρόβλημα ότι σχεδόν όλοι ιδιοκτήτες σπιτιού απαιτούν επαγγελματική παρασίτων ελεγκτές να ξεφορτωθούν αυτούς. Όντας νυκτόβια, δεν αρέσει φως και προτιμούν κρύβοντας σε σκοτεινούς χώρους. Επομένως, αν παρατηρήσετε ενιαίο κατσαρίδα στην γραφείων κουζινών, πιθανότητες είναι υψηλές ότι υπάρχουν μέρη των αυτούς στο σπίτι σας, μπορεί προκύψει προς εκατοντάδες ή χιλιάδες. Όμως, ποτέ δεν είναι αργά για να αναλάβει δράση εναντίον τους. Μια τέτοια αποτελεσματική θεραπεία χρησιμοποιεί βορικό οξύ για κατσαρίδες έλεγχο. Γνωρίστε περισσότερα για θεραπεία στο σπίτι conkroach ελέγχου.
Βορικού οξέος και Κατσαρίδες
Κατσαρίδες είναι stinky και την ίδια στιγμή, χαλάσουμε τρόφιμα, ρούχα μας κλπ. Παρότι δεν συνδέονται με ασθενειών, μπορούν είναι γνωστό ότι φέρουν νοσογόνων μικροβίων. Αντίθετα προς την κοινή πεποίθηση ότι roaches ζουν μόνο σε ανθυγιεινές προϋποθέσεις, μπορούν επιβιώσουν σε οποιαδήποτε σκοτάδι και θερμαινόμενο χώρο του σπιτιού. Και το χειρότερο πρόβλημα είναι ότι μπορούν τρέφονται με οτιδήποτε, κυμαίνονται από συντρίμμια τροφίμων να χαρτί και ρούχα. Μεταξύ των διάφορων ειδών, η γερμανική κατσαρίδα έχει βρεθεί να είναι το πιο διαδεδομένο παράσιτο νοικοκυριών στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Εφαρμόζοντας βορικού οξέος είναι μια ιδανική λύση να εξαλείψουν κάθε τύπους κατσαρίδες. Λειτουργεί ως δηλητήριο στομάχι και σκοτώνει την κατσαρίδα αμέσως μόλις η χημική ουσία μπαίνει το πεπτικό σύστημα. Βορικό οξύ είναι επίσης απορροφάται από το εξωτερικό περίβλημα (exoskeleton) του κατσαρίδες και προκαλεί αφυδάτωση των εντόμων, με αποτέλεσμα να τους σκοτώσει. Εμπορικά, θα είναι διαθέσιμο σε μορφή πάστας, γέλης ή λευκή σκόνη. Παρόμοια με κάθε είδος παρασίτων χημικό έλεγχο, βορικό οξύ είναι θανατηφόρος για τα κατοικίδια ζώα και ανθρώπους. Επομένως, συνιστάται να κρατήσει βορικού οξέος μακριά από το μακριά από παιδιά και κατοικίδια.
Βορικό Συνταγή Acid to Kill Roaches
Βορικό οξύ είναι ένα φθηνό χημικό προϊόν που χρησιμοποιείται συχνά στη διαμόρφωση των εντόμων προϊόντα ελέγχου. Βορικό οξύ πάστα που περιέχει αλεύρι και των συστατικών τροφίμων θεωρείται ως ο καλύτερος τρόπος για την προσέλκυση κατσαρίδες. Ή αλλιώς, μπορείτε να ετοιμάσετε βορικό συνταγή οξύ χρησιμοποιώντας σκόνης έντυπο. Μπορείτε να ψεκάσετε απλά βορικού οξέος σε ένα saltine πυρολυτήρα και τοποθετήστε το στο ντουλάπι της κουζίνας ή περιοχές που επισκέπτεται συχνά κατσαρίδες.
Μια άλλη βορικό συνταγή οξύ για να σκοτώσουν κατσαρίδες είναι να αναμειγνύεται μαζί 2 μέρη κάθε ένα από βορικού σκόνη οξύ και το αλεύρι και ½ μέρος της ζάχαρης άχνη. Προσθέστε αρκετό νερό στο μίγμα, μέχρι να πάρετε ένα εξαρτημάτων ζύμη. Προετοιμάστε μικρές μπάλες (περίπου 1 ίντσα μέγεθος) έξω της ζύμης και τοποθετούμε πίσω συσκευές, αντίθετες κορυφές και κοντά δοχεία απορριμάτων. Μόλις βορικό οξύ εισάγεται από μια κατσαρίδα, η χημική μεθάει στομάχι του και σκοτώνει. Επίσης, η κοκκινοφτέρα μεταφέρει ορισμένους ίχνη του χημικού στην φωλιά του, οποίες στη συνέχεια τρώγονται από άλλους roaches.
Επίσης, ένα θηλυκό κατσαρίδες μετά το φαγητό βορικού οξέος γεννά τα αυγά που πεθαίνουν αμέσως μετά την εκκόλαψη, λόγω της χημικής δηλητηρίασης από την κατσαρίδα μητέρα. Σε αντίθεση με άλλα χημικά φυτοφάρμακα, κατσαρίδες δεν αναπτύσσουν ανθεκτικότητα στο βορικό οξύ έστω και μετά τη χρήση του για πολλά χρόνια. Ωστόσο, ενώ η χρήση των προϊόντων βόρακας ή βορικό οξύ για κατσαρίδες, φροντίστε να ακολουθήσετε ορισμένες οδηγίες, όπως κατευθύνεται στο φύλλο οδηγιών του προϊόντος.
Μπορεί να θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με:? Πώς να απαλλαγείτε από κατσαρίδες? Πώς να απαλλαγείτε από κατσαρίδες? Κατσαρίδες ελέγχου δεν είναι τόσο εύκολη όσο και άλλων εντόμων οικιακής χρήσης. Εκτός από τη χρήση βορικό οξύ για να απαλλαγούμε από κατσαρίδες, θα πρέπει να κρατήσει τα δωμάτια είναι εξαιρετικά καθαρά, ιδιαίτερα καθαρισμό κουζίνας και καθαρισμός μπάνιο θα πρέπει να δοθεί ύψιστη προτεραιότητα. Ο μόνος περιοριστικός παράγοντας σε μια αξιοποίηση των βορικό οξύ για κατσαρίδες εξάλειψη είναι η αργή δράση της χημικής ουσίας, η οποία κατά καιρούς, απαιτεί 2 - 3 εβδομάδες για να πάρει θετικά αποτελέσματα. Ως εκ τούτου, δεν μπορεί να είναι μια καλή επιλογή να εφαρμόζουν σε μεγάλο βαθμό μολυσμένο σπίτι. Για μια τέτοια περίπτωση, μπορείτε να πάρετε τη βοήθεια από έναν επαγγελματία υπηρεσία ελέγχου των παρασίτων για να απαλλαγούμε από κατσαρίδες.