Κήπος δεξίωσης γάμου

Κήποι κάνουν μεγάλη ατμόσφαιρα για γαμήλιες δεξιώσεις. Έχοντας μια γαμήλια δεξίωση σε μια μεγάλη ανοικτή γκαζόν του αέρα στην βραδιά με shimmering φώτα πλημμύρες του τόπου είναι απλά μία εμπειρία στο είδος του. έχουν θέα στον κήπο δεξιώσεις γάμων έχουν διεξαχθεί για τις ηλικίες και δεκάδες ζευγάρια έχουν δεμένο τον κόμπο στο ένδοξο στέγαστρα που έχει συσταθεί για το γκαζόν. Το καλύτερο μέρος για να έχουμε σε ένα κήπο είναι το φρέσκο ​​αέρα που περιβάλλει την εκδήλωση.
Δεν χρειάζεται ένα μεγάλο κήπο για να φιλοξενήσει μια γαμήλια δεξίωση. Πολλά ζευγάρια έχουν δεξιώσεις γάμου τους σε μια πολύ το κατώφλι τους. Όλα εξαρτώνται από το πόσοι άνθρωποι κάποιος θέλει να καλέσει. Υπάρχει μία παρτίδα μπορείτε να κάνετε με κήπο και αυτό εξαρτάται από τη δημιουργικότητά σας για το πώς να κάνετε το καλύτερο στον κήπο διαθέσιμη. Το μόνο εμπόδιο είναι εδώ ο καιρός. Βροχερός ή χιονισμένο καιρό λειτουργεί σαν μια υγρή κουβέρτα για το ευοίωνο ημέρα. Έτσι, εάν είστε σχεδιασμό για μια γαμήλια δεξίωση στον κήπο, βεβαιωθείτε ότι οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι υπέρ σας. Διαβάστε περισσότερα για τις ιδέες δεξίωσης γάμου.
Κήπος Ιδέες δεξίωσης γάμου
Ενώ σχεδιάζει μια δεξίωση στον κήπο απλά κοιτάξτε στον κήπο και ένα μεγάλο κομμάτι χαρτί κατασκευής. Τώρα σκεφτείτε διαφορετικοί τρόποι για να διακοσμήσετε το παρόν έγγραφο κατασκευής. Αφού ελέγξετε τα σημεία εισόδου και εξόδου στον κήπο και τα άλλα εξαρτήματα, καταρτίζει τη διάταξη. Σημαδέψτε όπου θέλετε διάδρομο να είναι και όπου η διάταξη των καθισμάτων πρέπει να είναι. Ο χώρος για το συγκρότημα, τα τρόφιμα, κλπ., πρέπει επίσης να έχουν χαραχτεί. Σιγουρευτείτε ότι ο κήπος έχει άφθονη ποσότητα του χώρου για να φιλοξενήσει όλους τους καλεσμένους κατά τέτοιο τρόπο ώστε κανένα από αυτά δεν αισθάνονται κλειστοφοβία ή άφησε χωρίς ένα κάθισμα.
Μόλις αυτά τα βασικά ληφθεί υπόψη, μπορούμε να προχωρήσουμε με τα διάφορα θέματα που μπορεί να έχει κανείς στη δεξίωση γάμου. Το θέμα γαμήλια δεξίωση είναι σημαντική, διότι είναι το θέμα, το οποίο διαφοροποιεί την γαμήλια δεξίωση σας από άλλο. Στον κήπο μπορούν να χρησιμοποιούνται δεκάδες φορές πριν, αλλά είναι πώς κάνετε την θέση που αφήνει μία εντύπωση που διαρκεί τις καρδιές και τα μυαλά όλων παρακολουθεί την υποδοχή. Ας ρίξουμε μια ματιά σε διάφορα θέματα που κάποιος μπορεί να υλοποιούν σε μια γαμήλια δεξίωση στον κήπο.
Θέμα 1: Σοκολάτα Ιδέα δεξίωσης γάμου
Αν σας ένα chocoholic και θέλετε απλώς να ενσωματώσει αυτό το χαρακτηριστικό σου στην γαμήλια δεξίωση, τότε το θέμα σοκολάτα είναι τέλεια για σένα! Θα μπορούσατε να έχετε σκούρα σοκολάτα ή γάλακτος χρώμα σοκολάτας, όπως χρώμα θέματος σας με το λευκό χρώμα σοκολάτας, όπως την αντίθεση. Dust ροζ χρώμα πάει επίσης καλά με αυτό θέμα σοκολάτα, εξάλλου, γίνεται ευκολότερο να πάρετε τα λουλούδια που πηγαίνουν με το θέμα. Πώς μπορεί κάποιος να έχει το θέμα σοκολάτα και δεν έχουν ένα σιντριβάνι σοκολάτας. Εάν ο προϋπολογισμός σας σας επιτρέπει επίσης να έχετε ένα μπουφέ καραμέλα να συμπληρώσει το υπόλοιπο του θέματος. Διαβάστε περισσότερα για τις ιδέες μπουφέ γάμο καραμέλα.
Θέμα 2: Χειμώνας Ιδέα δεξίωσης γάμου
Το θέμα αυτό συνεπάγεται υψηλότερες δαπάνες, διότι τα πράγματα που απαιτούνται για το θέμα είναι περισσότερο ή λιγότερο custom made και θα αποδειχθεί βαρύτερα για το πορτοφόλι. Παρ 'όλα αυτά, αν ο προϋπολογισμός δεν είναι ένα θέμα, τότε μπορεί κανείς να πάει για αυτή την εξαιρετική θέμα. Το θέμα περιλαμβάνει την περίοδο του χειμώνα και κατά την οποία όλοι οι ρυθμίσεις και τις ρυθμίσεις γίνει στο καθαρό χιόνι λευκό χρώμα. Έχετε κεντρικά σκαλισμένα ειδικά από τον πάγο και να τοποθετηθούν σε διαφορετικούς τόπους. Λουλούδια θα παρακολουθήσει επίσης την άσπρη θέμα και το ίδιο ισχύει και για την υπόλοιπη διακόσμηση. Το άναμμα θα αποτελέσει τη σημαντικότερη μπλε νύχτα, η οποία αφήνει τον χώρο υποδοχής με μια μαγευτική προσφυγής.
Διαβάστε περισσότερα για:? Κήπος δεξίωσης γάμου ιδεών · Εξωτερική Γαμήλιες · οι ρυθμίσεις αυτές μόνο δύο θέματα από τις βαθμολογίες των θεμάτων μπορείτε να επιλέξετε. Οι υπόλοιποι είναι θέμα παραλιών, θέμα αγάπη, θέμα κάστρο, στη θάλασσα θέμα κόσμο, Disney θέμα, θέμα της χώρας, κλπ. Εκτός από αυτά τα συγκεκριμένα θέματα, υπάρχουν κάποιες γενικές διακοσμήσεις κήπων συμβουλές που μπορεί κανείς να έχετε κατά νου. Για κήπους, κάποιος μπορεί να έχει τα δέντρα διακοσμημένα με μικροσκοπικά φώτα, αμπέλια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να διακοσμήσουν το στάδιο, ακόμη και αρχιτεκτονικά στηρίγματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να συνδέσει επάνω του τόπου. Φανάρια και σειρά φώτα θα προσθέσει μια λαμπρή έκκληση προς τον τόπο, οι οποίες άλλωστε κινέζικα φανάρια εγγράφου θα δώσει μια γοητευτική ματιά σε ολόκληρη την χώρα. Μην ξεχνάτε το μεγάλο συνθέσεις λουλουδιών και την υπέροχη κεντρικά γάμο μπορείτε να διακοσμήσετε τον κήπο.