Ατύχημα Course Avoidance

Κάθε χρόνο, από 1,2 εκατομμύρια άνθρωποι πεθαίνουν σε αυτοκίνητο παγκοσμίως ατυχήματα. Στατιστικών Είναι ακόμη πιο τρομακτικό στις Ηνωμένες Πολιτείες, όταν ένα πρόσωπο πεθαίνει σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα κάθε 13 λεπτά. Δηλαδή, έχουμε περίπου 115 άνθρωποι πεθαίνουν κάθε μέρα στις ΗΠΑ δρόμους και μόνο! Highway ατυχήματα είναι όντως μια από τις κύριες αιτίες πρόωρου θανάτου. Ωστόσο, τα περισσότερα ατυχήματα συμβαίνουν λόγω της έλλειψης δεξιοτήτων των οδηγών. Τα ατυχήματα μπορούν να αποφευχθούν σε τουλάχιστον 70% των περιπτώσεων, εάν οι οδηγοί είναι εμπειρογνωμόνων και έμπειρος για να χειριστεί κρίσιμες καταστάσεις. Αυτό είναι όταν ένα ατύχημα τροχοφόρων οχημάτων course αποφυγή έρχεται στο προσκήνιο.
Γιατί χρειάζεστε ένα γήπεδο αποφυγή ατυχημάτων
Οι περισσότεροι από εμάς δύσκολα μπορούν να περιμένουν να γυρίσει 16, προκειμένου να μπορέσουμε να πάρουμε άδεια οδήγησης μας και ζουμ μακριά σε γυαλιστερό νέων αυτοκινήτων μας. Κανονικά, θα λάβετε επίσημη εκπαίδευση οδηγών που μας επιτρέπει την αποδοτική οδήγηση ή πάρκο αυτοκίνητά μας σε πολυσύχναστους δρόμους της πόλης. Εντούτοις, τα συμβατικά σχολεία οδήγησης δεν καταρτίζουν εμάς να χειρίζονται καταστάσεις έκτακτης, όπου είμαστε υποχρεωμένοι να έκθεμα τεράστια ψυχική δύναμη και pin precision σημείο. Τέτοιες καταστάσεις δύναμη σας για να βάλει όλα τα οδηγικά ικανότητές σας για να δοκιμαστούν, έτσι ώστε να μπορείτε να βγείτε από αυτό αλώβητη. Γι 'αυτό, τα άτομα με βασικές δεξιότητες οδήγησης συχνά συναντηθεί με ατυχές τέλος, όταν αυτοί αντιμετωπίζουν επείγουσα κατάσταση. Ατύχημα course αποφυγή ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα οδήγησης που σας προετοιμάζει για τέτοιες καταστάσεις της καθημερινότητας. Μπορείτε να κάνετε αίτηση για την online σειρά μαθημάτων ατύχημα φοροαποφυγής ή αυτοπροσώπως. Είναι χρήσιμο για όποιον είναι για την οδήγηση σε αυτοκινητοδρόμους. Οι έφηβοι, ωφελούν ιδίως τα πολύ από αυτό το μάθημα, δεδομένου ότι είναι κυρίως μια ομάδα από ενθουσιώδεις αλλά ανεκπαίδευτο οδηγούς.
Ατύχημα Χαρακτηριστικά Course Αποφυγή
Ένα γήπεδο αποφυγή ατυχημάτων κάνει χρήση ενός κυκλώματος που προσφέρει συνθήκες αυτοκινητοδρόμου. Μια σειρά από εμπόδια που περιμένουν τον οδηγό, ο οποίος οδηγεί σε ταχύτητες αυτοκινητόδρομου. Ο εκπαιδευτής είναι εφοδιασμένο με τους ελέγχους που αποτρέπουν κάθε ατυχία, σε περίπτωση που ο οδηγός αποτυγχάνει πρόκλησή του. Ο οδηγός έχει δοκιμαστεί στις ακόλουθες κύριες περιοχές.
Swerving? Swerving καθίσταται αναπόφευκτη, αν θέλετε να αποφευχθεί η μετωπική σύγκρουση με απρόβλεπτες εμπόδιο ή ένα όχημα που έρχεται κατευθείαν προς εσάς. Μερικές φορές, είμαστε υποχρεωμένοι να ολισθαίνει απότομα στον εαυτό μας αποτρέψει από το χτύπημα ενός ελαφιού ή άλλο αδέσποτων ζώων στον αυτοκινητόδρομο ή ίσως ένα σωστό χτύπημα στη μέση του δρόμου. Ελιγμούς του αυτοκινήτου γίνεται εξαιρετικά δύσκολη σε υψηλή ταχύτητα. An αποφυγής ατυχημάτων δοκιμή Φυσικά θα προετοιμάζει για τέτοιες καταστάσεις με βάση τυχαία θέτουν εμπόδια στην πορεία σας.
Skid Έλεγχος και Ανάκτηση? Απότομες στροφές οι κύριες ένοχος για overturing οχήματα σε υψηλή ταχύτητα. Σε μια avoidance δοκιμή course ατύχημα, θα σας δοθούν τα χέρια στην εμπειρία με βάση ένα ειδικό μαξιλάρι ολίσθησης και ένα μάθημα σλάλομ. Έτσι, θα σας δοθεί τόσο θεωρητική όσο και πρακτική κατάρτιση που θα σας επιτρέψουν να τον έλεγχο του οχήματος σας σε τυφλά στροφές.
Vehicle Dynamics and Feedback? Υπό ορισμένες περιπτώσεις ατυχημάτων, ο οδηγός προσπαθεί ξέφρενα για να κρατήσει το όχημα σε έλεγχο, αλλά το όχημα δεν ανταποκρίνεται στο επιθυμητό τρόπο. Αυτό διότι, η δυναμική του οχήματος δεν επιτρέπει να οδηγείται στη μόδα. Ως εκ τούτου, επιβάλλεται να γίνει κατανοητή η δυναμική των οχημάτων και την ανατροφοδότηση του σε κρίσιμες καταστάσεις.
Πέδηση? Απλά με τα πόδια σας στα φρένα δεν σας εμποδίζει από ατύχημα. Δεν μπορείτε να εφαρμόσετε την ίδια τεχνική πέδηση σε ένα κυρτό δρόμο όπως θα κάνατε σε ευθεία οδό. Απλώς φανταστείτε αυτό που θα συνέβαινε εάν ισχύουν urgent φρένα σε μια απότομη στροφή; Το όχημά σας θα ανατρέψει, χωρίς δίνοντάς σας την ευκαιρία να την ελέγχουν. Ως εκ τούτου, η ορθή γνώση του ορίου πέδησης και προοδευτικό φρενάρισμα είναι ένα must για κάθε οδηγό.
Περισσότερα καθεξής? Αμυντική οδήγηση μαθήματα, αμυντική οδήγηση · Ασφάλεια Οδήγησης · ​​είστε απονέμεται πιστοποιητικό μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του μαθήματος αποφυγή ατυχημάτων. Σημαντικότερο όμως, βεβαιώνεστε μακροζωία μέσω δραστικής ελαχιστοποιώντας πιθανότητές σας τραυματισμό ή χειρότερα νεκροί ατύχημα.