Συναισθήματα: Κατάλογος των συναισθημάτων

Επιστημονικά, τα συναισθήματα είναι που ορίζεται ως η ψυχική κράτος που αυξάνεται αυτόματα και όχι μέσω συνειδητή προσπάθεια και συχνά συνοδεύεται από φυσιολογικές αλλαγές. Συναισθήματα όπως πόνο, θλίψη, ευτυχία, αγάπη, τη ζήλια είναι όλοι οι εκπρόσωποι της σύνθεσης υποκειμενικές εμπειρίες. Νευρολογικά, τα συναισθήματα είναι ευχάριστες και δυσάρεστες ψυχικές καταστάσεις που οργανώνονται στο μεταιχμιακό σύστημα του θηλαστικών του εγκεφάλου και είναι πολύ απρόβλεπτη. Μπορούν να είναι ορατή ή αισθητή μέσω των κινήσεων του σώματος, χειρονομίες και εκφράσεις και είναι εύκολα αντιληπτή από τα άλλα όντα, λόγω των παρόμοιων καταστάσεις του πνεύματος. Υπάρχει μια τεράστια λίστα με τα συναισθήματα που αναπτύσσονται από το εγκέφαλο των θηλαστικών καθώς διασχίζουν μυαλό μας τουλάχιστον μία φορά καθ 'όλη τη διάρκεια ζωής. Παρακάτω αναφέρονται μερικές τέτοια συναισθήματα που δεν αναγνωρίζεται μόνο από τους ανθρώπους αλλά και ζώα.
Διαφορετικές Λίστα Συναισθήματα
Η φύση έχει κάνει τον εγκέφαλο με έναν πολύ μοναδικό σχέδιο και το οποίο έχει μυστικά που είναι επιστήμη εξακολουθεί να προσπαθεί να ξεδιπλωθεί. Το νευρικό σύστημα κάθε ζωντανός οργανισμός είναι υφασμένα με διαφορετικούς τρόπους, είναι πολύ δύσκολο να ανακαλύψει τα οποία τα νευρικά κύτταρα υπεύθυνα για ποια είδη των συναισθημάτων. Με τα χρόνια έχουν υπάρξει πολλές θεωρίες που προσπαθούν να προβάλλονται οι μηχανισμοί του νευρικού συστήματος και την τελειότητα των οδών networking κρίση μεταξύ του πρόσθιου και του νωτιαίου μυελού. Ενώ οι επιστήμονες είναι απασχολημένοι προσπαθώντας να βρει πώς και πού όλα αυτά τα συναισθήματα προέρχονται από, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά σε μια μικρή λίστα με τα συναισθήματα που αναφέρονται παρακάτω. Περισσότερα για αίσθημα της αδυναμίας.
Αισθήματα και Συναισθήματα Κατάλογος? Aadoredadmiredamusedadventurousaffectionate? Aggressiveanxietyaccusedagitatedapprehensive? Bbeautifulbefriendedbelovedblissfulbrilliant? Bitterbetrayedbrokenbluebored? Ccalmcapablecarecharmedcheerful? Cheapenedcriticizedcompetitivecluelesscowardly? Ddelightfuldeservingdefinitedramaticdiplomatic? Disorganizeddisappointeddumbdominateddifficult? Eeasyefficientelegantenergeticexcited? Egoisticenviousevilexploitedeccentric? Ffaithfulfriendlyfelicitousfortunatefreedom? Fearfulforsakenferociousfrustratedfanatical? Ggentlegladgleefulgracefulglamorous? Greedyguiltygriefgrumpygray? Hhappyheroichumblehonoredhopeful? Hatredhystericalhelplesshorrifiedhumiliated? Iimaginativeimportantimpressedinnovativeinnocent? Ignorantirritatedirrationalindifferentinsulted? Jjovialjuicedjazzedjollyjumpy? Jinxedjealousjudgmentaljeopardizedjittery? Kkindknowledgeablekiddedknownkindhearted? Διατηρούνται awaykicked aroundknocked outknackeredknotted; Llaughablelifelikeliberatedlovelucky; lethargiclazylonelylet downlost; Mmarvelousmerrymagicalmischievousmellow; manipulatedmaterialisticmiserablemistreatedmisunderstood; Nnaturalnoblenoticedneededneutral; nonexistentnastynegativeneglectednervous; Oobedientoptimisticopportunisticoverwhelmedorderly; obsessiveoffendedoverworkedoutrageousopinionated; Pprettyperfectionisticpleasantpassionateprosperous; paranoidpushed awaypanicpetrifiedproud; Qqualifiedquietquickquashedquiescent; quizzicalquirkyquerulousquaintquixotic; Rradiantravishedrealisticreasonablereassured; revengefulridiculedrageruderowdy; Ssacrificialsanctifiedsatisfiedselflessshy; scaredshockedskepticalsarcasticselfish; Ttalentedthoughtfultalkativethrilledtrusted; terrifiedthreatenedtiredtorturedtrapped; Uunacceptedunappreciatedunburdenedunpleasantunconcerned; unrealuplifteduncomfortableunknownuseless; Vvacantvaguevainvaluedvexed; viciousvictimizedvictoriousviolatedvivid; Wwarmheartedwarnedwastedwaryweak; wildwillfulwishfulworthywounded? Y & Zyearningyellowyouthfulzanyzealous
Όπως προαναφέρθηκε, κάθε συναίσθημα και συγκίνηση έχει κάποια έκφραση σχετίζεται με αυτό. Όταν αισθανόμαστε πόνο ή θλίψη, υπάρχει άμεση σηματοδότησης στον εγκέφαλό μας και αυθόρμητα ροή δακρύων. Όταν είμαστε ευτυχείς για κάτι, μπορείτε να σταματήσετε το χαμόγελο από το να είναι ορατά; Το μυαλό μας παίζει παιχνίδια μαζί μας όταν είμαστε σύγχυση και τις εκφράσεις και τα μάτια μας πείτε το δυνατά, ακόμη και αν δεν αναφέραμε ότι προφορικά. Μπορεί να υπάρχουν πολλά συναισθήματα τα οποία μπορούν να αισθητές συλλογικά στο πλαίσιο ενός ομίλου. Είναι αστείο, αλλά μερικές φορές, οι λέξεις μπορούν να γίνουν δύο άνθρωποι σκέφτονται τα ίδια πράγματα και να έχουν τα ίδια συναισθήματα, ταυτόχρονα. Είμαι βέβαιος ότι έχετε αισθάνθηκε τα περισσότερα από τα συναισθήματα που αναφέρονται στον κατάλογο των συναισθημάτων που αναφέρονται πιο πάνω.
Κατάθλιψη είναι μια πολύ κακή συναίσθημα ή την κατάσταση του νου ως ένα άτομο που υποφέρει από αυτή μπορούν να υποβληθούν σε τρομερές συνέπειες. Το μυαλό συνεχίζει να σκέφτεται για τις αρνητικές πτυχές της ζωής και παίρνει φοβούνται να δοκιμάσουν όλες είναι απολαύσεις. Από την άλλη μεριά, το γέλιο είναι ένα συναίσθημα που μπορούν να μειώσουν ή εντελώς εξάλειψη αρνητικότητα σας και να τροφοδοτήσει τις απόψεις σας. Ο εγκέφαλος σας ελέγχει ολόκληρο το σώμα σας, μπορούν να θεραπεύσουν επίσης διάφορες ασθένειες σας. Αν είστε ψυχολογικά διαταραγμένος λόγω κάποιων εντάσεων, μπορείτε πολύ εύκολα να βγούμε από αυτό κάνοντας ένα θετικό που το μυαλό ή τη σκέψη και σε ένα αισιόδοξο τρόπο. Στην παρούσα τρόπο, τα συναισθήματα και τα συναισθήματα παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή ενός ατόμου. Αγάπη, σκανταλιές, χιούμορ, συγκίνηση, ο φόβος, η εκδίκηση και πολλές περισσότερες από τις προαναφερόμενες συναισθήματα περιστρέφονται γύρω σας σε κάθε στιγμή της ημέρας.
Με την ανωτέρω λίστα με τα συναισθήματα, είμαι σίγουρος, θα συνδέονται με πολλά από αυτά. Τα συναισθήματα είναι μια εξαιρετικά προσωπική πτυχή της ζωής του ατόμου και το σεβασμό τους μια ηθική ευθύνη. Έτσι, την επόμενη στιγμή που θέλετε να σημαίνει για κάποιον, σκεφτείτε πώς θα αισθανόσασταν αν ήσουν στην θέση τους!