Jasmine Tattoo λουλουδιών

Λεπτό, έχουν ευώδη λουλούδια ανέκαθεν χρησιμοποιηθεί από γυναίκες να κοσμούν σώμα τους. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ένα σύμβολο της ομορφιάς και θηλυκότητας ανά τους αιώνες, τα λουλούδια έχουν καταστεί επίσης ένα από τα αγαπημένα μεταξύ των γυναικών για τατουάζ σώμα τους. Οι γυναίκες έχουν δείξει μια ιδιαίτερη προτίμηση για το δερματοστιξίες που είναι μικρό και λεπτό με βαθιές συμβολική έννοια, και τα τατουάζ λουλούδι φαίνεται να πληροί όλα αυτά τα πρότυπα, μαζί με μερικές άλλες δερματοστιξίες, όπως δερματοστιξίες πεταλούδων, τα τατουάζ νεράιδα, δερματοστιξίες την καρδιά και τα τατουάζ δελφίνι.
Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι οι γυναίκες δεν μπορούν να έχουν μεγάλες δερματοστιξίες όπως και οι άνδρες, και στην πραγματικότητα, πολλές γυναίκες έχει παρατηρηθεί ότι προτιμούν οι τολμηροί δερματοστιξίες. Αλλά ακόμα, η πλειονότητα των γυναικών, όπως η να εξωραΐσουν σώμα τους με γυναικεία τα τατουάζ και τα τατουάζ λουλουδιών μπορεί να είναι εξαιρετική για τον σκοπό αυτό. Εν προκειμένω, τατουάζ λουλούδι γιασεμί μπορεί να ονομαστεί ως μια από τις δημοφιλέστερα δερματοστιξίες λουλούδι, μαζί με τριαντάφυλλο, λωτού, κρίνος και μερικά άλλα λουλούδια. Περισσότερα σχετικά με αυξήθηκε δερματοστιξίες και λωτού δερματοστιξίες λουλούδι.
Jasmine Tattoo Λουλούδι Έννοια
Jasmine προέρχεται από την αραβική λέξη Yasmin, που σημαίνει δώρο από τον Θεό. Αν ποτέ συμβεί να δείτε και μυρίστε η ουράνια άρωμα αυτής λουλούδι, δεν θα έχετε καμία αμφιβολία γιατί λεγόταν έτσι. are Γιασεμί λουλούδια χρησιμοποιούνται ευρέως για την εκπληκτική άρωμά τους για την παραγωγή αρωμάτων και θυμίαμα. Οι γυναίκες της Νότιας και Νοτιοανατολικής Ασίας χρησιμοποιούν συνήθως αυτά τα ευαίσθητα λουλούδια για να υφάνει γιρλάντες που φοριούνται στα μαλλιά τους. Jasmine φυτά συνήθως θάμνοι ή αμπέλους που ανήκουν στην ελιάς οικογένεια, γνωστός όπως Oleaceae. Υπάρχουν κυρίως τρία ποικιλίες γιασεμιού, γνωστή ως λευκό γιασεμί ή ινδικά γιασεμί, κίτρινο γιασεμί και ισπανικά Jasmine. Ξέρτε περισσότερα σχετικά φυτικών ποικιλιών γιασεμί.
Η συμβολική έννοια των ινδικών ή λευκό JASMINE είναι ερασμιότητα, αισθησιασμό και προσκόλληση, και λέει, «εγώ αποδίδουν στην εσάς». Οι ισπανικές γιασεμί από την άλλη πλευρά, αντιπροσωπεύει τον αισθησιασμό, ενώ το κίτρινο λουλούδι τατουάζ γιασεμί symbolizes χάρη και κομψότητα. Στο ινδική πλαίσιο, γιασεμί μπορούσε επίσης μιλήσει για αγάπη, το είδος βαθιά και ισχυρής αγάπη που συνεχίζει να αυξάνεται, ακόμη και ελλείψει του εραστή. Μπορείτε να οσφραίνεται την ευωδία ενός λουλουδιού γιασεμί από μακριά, ακόμα όταν δεν είναι ορατή στους μάτια σας. Αυτός είναι ο λόγος λέγεται να εκπροσωπεί ή υπενθυμίσει στα βαθιά και αληθινή αγάπη για κάποιον, ακόμη όταν το άτομο μακριά σου. Όμως, στην Ταϊλάνδη, τα γιασεμιά χρησιμοποιούνται συνήθως ως ένα σύμβολο για τις μητέρες. Μάθετε περισσότερα γεγονότα για:? Λουλούδι Τατουάζ και Νόημα τους? Λουλούδι Έννοια? Jasmine Λουλούδι Designs Tattoo
Ένας αριθμός συναρπαστικά σχέδια μπορούν να δημιουργηθεί για τατουάζ λουλούδι γιασεμί, χρησιμοποιώντας απλώς φαντασία κάποιου. Τα σχέδια για αυτό το τατουάζ λουλούδι θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό, αν θέλετε να το κρατήσετε απλό ή θέλετε να γίνει πιο μάτι αλίευση με περίτεχνα σχέδια. Ακόμη το σχήμα χρωμάτων επιλέξατε μπορεί κάνουν μια τεράστια διαφορά στη συγκρότηση ορισμένων τα ελκυστικότερα δερματοστιξίες λουλούδι γιασεμί. Οι συνήθεις χρώματα για την απεικόνιση λουλούδι γιασεμί είναι άσπρα και κίτρινα, αν και μπορείτε να πάτε για κάποια άλλα χρώματα όπως το ροζ, καθώς και.
Για να κάνετε τα τατουάζ γιασεμί πιο ελκυστικά, μπορείτε να λεπτομέρεια τα πέταλα του λουλουδιού με κατάλληλη σκίαση, και περιλαμβάνουν επίσης φύλλο και έλικες. Γυναίκες μπορούν συνδυάσει τατουάζ γιασεμί με άλλες θηλυκή τατουάζ, ειδικά πεταλούδα και τατουάζ νεράιδα. Jasmine δερματοστιξίες λουλούδι είναι ιδιαίτερα ιδανικά για όσους αναζητούν μικρές τατουάζ λουλούδι, οποία μπορεί βλέμμα ιδιαίτερα χαριτωμένη σε ισχύ όπως στους αστραγάλους και χαμηλότερη πλάτη. Εντούτοις, κάποιος επίσης να πάρετε τατουάζ γιασεμί στα όπλα, πόδια, πλάτη, ώμους, και κυριολεκτικά οποιοδήποτε μέρος του σώματος. Αλλά να είστε σίγουροι για να επιλέξετε το στυλ, χρώμα και μέγεθος που ταιριάζει την προσωπικότητα σας.
Επιλέγοντας ένα κατάλληλο συνδυασμό χρωμάτων και σχεδιασμού, μπορείτε να δημιουργήσετε πάντα μια μοναδική τατουάζ λουλούδι γιασεμί, ώστε τατουάζ σας μπορεί κάνει αληθινά ένα στυλ δήλωση. Πέραν του ότι είναι ένα όμορφο λουλούδι, τα τατουάζ γιασεμί να μιλήσουμε για πραγματική αγάπη σου για κάποιον, αλλά και αντιπροσωπεύουν ιδιότητες όπως φιλοφρονήσεις και κομψότητα.