Υπόγειο Σχεδιασμός Ιδέες

Έχετε ποτέ σκεφτεί αξιοποίησης υπόγειό σας; Οι περισσότεροι από εμάς χρησιμοποιήσει το υπόγειο σαν αποθήκη ή ως ντάμπινγκ ζώνη, αλλά μόλις μάθετε τα πλεονεκτήματα του σχεδιασμού και της αναδιαμόρφωσης υπόγειο, είμαι βέβαιος ότι θα αναρωτιέστε γιατί δεν σκεφτήκατε ποτέ αξιοποίησης αυτού του χώρου νωρίτερα. Σταματήστε οπτικοποίησης υπόγειό σας ως dingy μέρος του σπιτιού σας και να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε το υπόγειο ιδέες σχεδιασμού που θα κάνει θαύματα και να σας δώσει ένα επιπλέον χώρο διαβίωσης. Καθώς η οικογένεια μεγαλώνει, η ανάγκη για περισσότερο χώρο, είναι έμπειρος από όλους. Εάν τα παιδιά σας έχουν διαμαρτύρονται επειδή δεν έχουν ξεχωριστό δωμάτιο παίζοντας ή αισθάνεστε την ανάγκη για μια ψυχαγωγική δωμάτιο, χρησιμοποιώντας υπόγειό σας, θα είναι το σωστό πράγμα που κάνει. Στην περίπτωση που έχετε άφθονο χώρο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πρωτοποριακές ιδέες σχεδιασμού για υπόγειο. Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε ακόμη και ως ένα ξεχωριστό διαμέρισμα. Πιστέψτε με θα νιώσετε πολύ καλύτερα με τον επιπλέον χώρο. Διαβάστε περισσότερα για την κατασκευή υπόγειο.
Υπόγειο αναδιαμόρφωση
Όταν πρόκειται για υπόγειο αναδιαμόρφωση, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να κάνετε μια απόφαση σχετικά με την απαίτησή σας. Πως θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε το επιπλέον χώρο. Θέλετε το δωμάτιο ενός παιδιού, ένα οικογενειακό δωμάτιο, ένα γυμναστήριο σπίτι ή ένα σπίτι θέατρο; Θα μπορούσατε επίσης να πολυλειτουργικό. Αλλά πριν προχωρήσουμε στο υπόγειο σχεδιαστικές ιδέες, θα πρέπει να αντιμετωπιστούν ορισμένα ζητήματα. Θα πρέπει να δοθεί προσοχή σε πτυχές όπως κατάλληλος αερισμός και η διαρροή μαζί με κατάλληλο υπόγειο πινελιές που θα μετατρέψουν dingy υπόγειό σας σε ένα ευφυές σαλόνι. Αυτά είναι ζητήματα που πραγματικά πρέπει να ληφθούν υπόψη. Αδιαβροχοποίηση, καλό φωτισμό, κατάλληλο εξαερισμό είναι εξαιρετικά σημαντικές για το υπόγειο να είναι λειτουργικό. Θα ήταν μάταιο να τεθούν τα έπιπλα και χαλιά μέχρι να αδιάβροχη υπόγειο. Υπόγειο στεγάνωσης θα παρέχει προστασία έναντι φόρμα και το ωίδιο.
Σχεδιασμός Ιδέες για Υπογείων
Playroom για τα παιδιά? Στην περίπτωση που έχετε μια μικρή υπόγειο, χρησιμοποιώντας την ως το δωμάτιο ενός παιδιού θα ήταν μια μεγάλη ιδέα. Τα παιδιά αγαπούν την έννοια του ξεχωριστό χώρο για τις δραστηριότητές τους. Θα μπορούσατε να φέρει σε όλα τα παιχνίδια και τα παιχνίδια τους και να διακοσμήσετε το υπόγειο κατάλληλα. Βάψτε τους τοίχους με φωτεινά χρώματα. Χρησιμοποιήσετε μαλακό χαλιά ή πολύχρωμα χαλιά για το δωμάτιο παιχνιδιού. Δεδομένου ότι τα παιδιά ενδέχεται να μην είναι υπό την επίβλεψή σας όλη την ώρα, βεβαιωθείτε ότι ο χώρος είναι ασφαλής. Λάβετε άνετα έπιπλα και να οργανώσει παιχνίδια και τα παιχνίδια τους. Kids το δωμάτιο είναι μια από τις καλύτερες μικρό υπόγειο ιδέες σχεδιασμού. Διαβάστε περισσότερα για υπόγειο διακοσμώντας τις ιδέες.
Αίθουσα παιχνιδιού? Εάν έχετε πολύ χώρο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το υπόγειο ως αίθουσα παιχνιδιών. Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε αυτό το δωμάτιο για σκοπούς αναψυχής. Ανάλογα με τον προϋπολογισμό σας, θα μπορούσε να συγκροτήσει μια περίτεχνη αίθουσα παιχνιδιών με την τοποθέτηση πίνακες βελών, μπιλιάρδο, ποδοσφαιράκι, του σκάφους shuffle και άλλα παιχνίδια της επιλογής σας. Στην περίπτωση που σχεδιάζετε ένα κόμμα, όλους τους φίλους σας θα μπορούσε να συλλέξει και απολαμβάνω αυτά τα παιχνίδια. υπόγειό σας θα ήταν το ιδανικό μέρος για αναψυχή. Δεδομένου ότι χρησιμοποιείται ως αίθουσα παιχνίδι, πρέπει να το διακοσμήσει με τον κατάλληλο τρόπο. Θα μπορούσατε να το κάνετε να μοιάζει σύλλογο και να έχουν μια ενσωματωμένη γραμμή. Θα μπορούσατε να πάρετε gadgets σας και ηλεκτρονικές συσκευές. Θα μπορούσατε επίσης να αντλήσει όλα σε ένα θέμα και το σχέδιο των χρωμάτων και άλλων στοιχείων του εσωτερικού σχεδιασμού. Διαβάστε περισσότερα για τον οδηγό να τελειώσει ένα υπόγειο.
Πολλαπλών χρήσεων υπόγειο? Στην περίπτωση που έχετε πολύ χώρο, θα μπορούσαν να μετατρέψουν την υπόγειο σε ένα ξεχωριστό διαμέρισμα. Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε το χώρο για σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο και υπνοδωμάτιο. Μπορεί να χρειάζεται άδεια από τις τοπικές αρχές. Στην περίπτωση, που έχετε επισκεπτών έρχονται πάνω, αυτό το επιπλέον χώρο θα ήταν μεγάλη βοήθεια. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε υπόγειό σας ως γραφείο ή ένα γυμναστήριο ή ένα γυμναστήριο. Μπορείτε να έχετε μια γυμναστική στο σπίτι με όργανα γυμναστικής σας. Μια άλλη μεγάλη ιδέα του σχεδιασμού για υπόγειο would να χρησιμοποιηθεί it for εγχώριων θεάτρων σας. Θα μπορούσατε να δημιουργήσετε το τέλειο περιβάλλον για να παρακολουθείτε ταινίες. Χρησιμοποιούνται σκούρες κουρτίνες και χαλιά άνετα γι 'αυτό το δωμάτιο. Ακριβώς λίγο προγραμματισμό και εκεί έχετε ένα τέλειο χώρο διαβίωσης για την οικογένειά σας.
Διαβάστε περισσότερα για:? Υπογείου Home Theater υποδείγματα? Υπογείου φινιρίσματος Συμβουλές? Υπογείου φινιρίσματος κόστος?, Λοιπόν, τώρα ότι γνωρίζετε το υπόγειο σχεδιαστικές ιδέες, μην αφήνετε το υπόγειό σας παραμένει σκοτεινός αποθήκη. Σωστός σχεδιασμός μπορεί να αλλάξει το υπόγειο σε ένα μεγάλο χώρο διαβίωσης. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τελειωμένο υπόγειο ιδέες σχεδίου να μετατρέψει το υπόγειο σε ένα λειτουργικό χώρο. Λοιπόν, τι περιμένετε; Χρησιμοποιήσουν καινοτόμες ιδέες για υπόγειο σχεδιασμό και απολαύστε τα επιπλέον χώρο!