Container Συμβουλές Κηπουρική

Αν είστε ένας εκείνων ανθρώπους που έχει ένα πράσινο αντίχειρα, και αγαπά κηπουρική, αλλά δεν μπορεί εκπληρώσει χόμπι σας λόγω έλλειψης χώρου, κηπουρική εμπορευματοκιβώτιο είναι για σας. Είναι ιδιαίτερα δημοφιλές μεταξύ αστικούς κατοίκους, ποιος δυσκολεύονται να τείνουν να χόμπι τους της κηπουρικής. Δοχείο κήπους κυριολεκτικά αναφέρεται στην αυξανόμενη ποικιλία φυτών σε μια κατσαρόλα, και την τοποθέτησή τους οπουδήποτε βολικό, ακόμα και σε περβάζι του παραθύρου σας. Ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις άκρες κηπουρική εμπορευματοκιβωτίων, που θα σας βοηθήσουν διασκεδάσει πάθος σας για αυτή την υπέροχη χόμπι.
Συμβουλές για Κηπουρική Container
Κρατήστε αυτές τις συμβουλές κατά νου, ενώ τείνουν να κήπο εμπορευματοκιβωτίων σας που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε την άνθηση πράσινο που πάντα επιθυμητή.
Κήπος Τοποθεσία? Μία από τις πιο σημαντικές συμβουλές κηπουρικής εμπορευματοκιβωτίων είναι να προσδιοριστεί αρχικά το διαθέσιμο χώρο που έχετε να σχεδιάζει το δικό της κήπο εμπορευματοκιβωτίων σας. Αν είναι από περβάζι του παραθύρου, θα πρέπει να επιλέξετε φυτά και τα δοχεία αναλόγως. Ωστόσο, αν έχετε ένα μεγαλύτερο χώρο, όπως ένα μπαλκόνι, μπορείτε να βάλετε μαζί μια συλλογή των μικρών και μεγάλων αγγείων, με τρόπο που είναι αισθητικά ευχάριστο.
Η επιλογή των σωστών Containers? Κατ 'αρχάς, το δοχείο που έχετε επιλέξει για τον κήπο εμπορευματοκιβωτίων σας, θα πρέπει να έχουν κατά κύριο λόγο οπές αποστράγγισης. Αυτό γίνεται για να απαλλαγούμε από το έδαφος των περίσσεια του νερού. Αν οι τρύπες αποστράγγισης είναι απόντα, οδηγεί σε νερό υλοτομίας που θα βλάψει τα δύο, το έδαφος, καθώς και το εργοστάσιο. Το ύφος του δοχείου είναι δευτερεύον. Σε περίπτωση που ζουν σε ψυχρές κλιματικές συνθήκες, επιλέξτε μια ελαφρώς μεγαλύτερα δοχεία, όπως το έδαφος επεκτείνεται σε ψυχρότερα κλίματα. Επιπλέον, το μέγεθος της γλάστρας εξαρτάται από το είδος της εγκατάστασης που θέλετε να καλλιεργούνται σε αυτό. Αν πρόκειται για ένα μικρό δέντρο ή θάμνος, το pot θα πρέπει να είναι αρκετά βαρύ για να κρατάτε το βάρος. Τα χρώματα και το ύφος του εμπορευματοκιβωτίου θα εξαρτηθούν από το είδος του θέματος που εγκαθίστανται για τον κήπο σας. Ξεφύγουν από την τακτική κεραμικά αγγεία και αμφορείς. Πηγαίνετε για τα κεραμικά δοχεία στο choicest των χρωμάτων, που εκφράζουν το προσωπικό σας στυλ.
Επιλέγοντας τα φυτά Δεξιά? Το είδος των φυτών και η επιλογή των εμπορευματοκιβωτίων που πηγαίνουν χέρι-χέρι. Έτσι, αν επιλέξετε να διατηρήσετε πολύχρωμα ανθισμένα φυτά, τότε εξασφαλίζει ότι το χρώμα των αγγείων και τα φυτά σας δεν έρχονται σε σύγκρουση μεταξύ τους. Όπως προαναφέρθηκε, ολόκληρο το setup πρέπει να διευθετηθεί με τρόπο που να είναι οπτικά ελκυστική. Ως εκ τούτου, να αποφασίζουν το είδος της εγκατάστασης που θέλετε να αυξάνεται, σε συνδυασμό με την επιλογή των εμπορευματοκιβωτίων και γλάστρες, θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε καλύτερα αποτελέσματα. Ένα άλλο ζήτημα που πρέπει να θυμάστε ενώ επιλέγοντας φυτά έχουν φυτευθεί, είναι αυτές που θα αναπτυχθούν στις κλιματολογικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή κατοικίας σας. Ορισμένα φυτά ευδοκιμούν καλύτερα σε ξηρές περιοχές, ενώ άλλοι τα πάνε καλά στις τροπικές περιοχές. Αυτά είναι μερικά από τα φυτά κηπουρικής εμπορευματοκιβωτίων, ανάλογα με τις εποχιακές διακυμάνσεις.
SeasonChoice φυτών, SpringBloomers: Primrose, φτέρες, Pansies, Fritillaries, Kalanchoe άνθισμα Θάμνοι: αζαλέα, πασχαλιά, Rhododendron; Λαχανικά: Μαρούλι, Μαϊντανός, ραπανάκι, βολβοί που έχουν φυτευτεί κατά την προηγούμενη πτώση? Καλοκαίρι, βότανα, τριαντάφυλλα, και άλλα διακοσμητικά Αγρωστώδη; Ανθοκομία: Κύμα πετούνια, Larkspur, Marigolds, Abutilon, Coleus, Dahlia, Φούξια, Bacopa, Βότανα, Geranium, Scabiosa, Nasturtiums, Oxalis; Λαχανικά: Σκουός, τομάτες, φασόλια, αγγούρια, μελιτζάνες, πιπέρι, πτώση? βεγόνιες , Fuchsias, Impatiens; Bloomers: Daisies Marguerite, μητέρες, Γεντιανή, Heather, Asters, κυκλάμινα, Heuchera, Osteospermum; Μούρα: Pyracanthas, Cotoneasters; WinterBoxwood, Wintergreen, Juniper, Privet
Τοποθέτηση για το έδαφος? Ενώ φύτευσης το δοχείο, επιλέξτε το σωστό τύπο του εδάφους κατάλληλο για το φυτό. Οι πληροφορίες αυτές θα σας δοθεί από το φυτώριο σηκώσετε το φυτό από. Δεδομένου ότι το δοχείο που σκοπεύετε να αυξηθεί το εργοστάσιο, θα γίνει πιο βαριά αφού έχετε που του εδάφους, βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει στο επιλεγμένη τοποθεσία για τα φυτά. Για να τεθούν τα εδάφη, πρώτη γραμμή στη βάση του σκεύους με μικρές πέτρες ή τα ροκανίδια ξύλου. Αυτό γίνεται για να αποφευχθεί η απώλεια του εδάφους μέσω τρύπες αποστράγγισης. Στη συνέχεια, να ορίσει το έδαφος και να προσθέσετε στη λιπασμάτων. Γεμίστε το δοχείο σε κατάλληλο ύψος μέχρι το οποίο θέλετε οι ρίζες του φυτού για να ξεκουραστούν. Στη συνέχεια, τοποθετήστε τις ρίζες του φυτού που θέλετε να μεγαλώνει. Καλύψει έως και το υπόλοιπο δοχείο με χώμα, μέχρι μία ίντσα κάτω από το χείλος του σκεύους. Αφού τελειώσετε, το νερό το εργοστάσιο καλά. Ψεκάστε την κορυφή χώμα με βότσαλα, ροκανίδια ή ξερά βρύα, για την πρόληψη του εδάφους από την αποξήρανση.
Container Κήπος Φροντίδα και συντήρηση? Τώρα διατήρηση ενός κήπου εμπορευματοκιβωτίων είναι απλή, αν και το πότισμα και λιπαντικά απαιτήσεις είναι ελαφρώς υψηλότερο. Αυτές είναι οι μόνες και πιο σημαντική φροντίδα εκτιμήσεις που πρέπει να έχουμε κατά νου, ενώ φύτευση ενός κήπου εμπορευματοκιβωτίων. Όπως αναφέρθηκε πριν, σε έναν κήπο εμπορευματοκιβωτίων, το έδαφος είναι επιρρεπής σε ξήρανση γρήγορα. Έτσι, πρέπει να ποτίζονται πιο συχνά. Το καλοκαίρι, το νερό τα φυτά από νωρίς το πρωί και αργότερα το βράδυ. Αυτό θα αποτρέψει την εξάτμιση. Επίσης, θυμηθείτε να γονιμοποιήσουν τα φυτά σε τακτική βάση, με τη χρήση ενός καλού λιπασμάτων. Αυτές οι μέθοδοι θα σας βοηθήσει να δημιουργήσουν και να διατηρήσουν έναν κήπο ακριβώς όπως αυτό που επιθυμείτε.
Επίσης ρίξτε μια ματιά σε αυτό το άρθρο σχετικά με τις ιδέες κηπουρικής εμπορευματοκιβωτίων. Εμπορευματοκιβωτίων κηπουρική είναι ένα ευέλικτο μορφή της κηπουρικής, καθώς δεν είναι μόνο αισθητικά, αλλά και εύκολο στη συντήρηση και φροντίδα. Ευθυγραμμίζεται επίσης καλά, από ένα ευρύ ανοικτό τοπίο σε πολύ δικό περβάζι του παραθύρου σας κουζίνα. Χρησιμοποιήστε αυτές τις συμβουλές κηπουρικής εμπορευματοκιβωτίων και να απολαύσετε πιο επιθυμητά χόμπι σας.