Μικρές ιδέες Τατουάζ

Εάν δεν μπορείτε να πάρετε ένα μεγάλο, να πάρει μια μικρή. Μια δερματοστιξία, με τον σοφιστικέ γοητεία του, που μπορεί να πάρει την απαραίτητη προσοχή σε ζήτηση τατουάζ προσώπου του είναι. Με ένα τέτοιο ηλεκτροπαραγωγής, μικρές ιδέες τατουάζ έχουν γίνει διάσημοι σε όλο τον κόσμο. Μικρές ιδέες είναι θηλυκά τατουάζ και να εξετάσουμε χαριτωμένο όταν μελανωμένο on αστραγάλους, κάτω μέρος της κοιλιάς ή κοντά στο οστό του τραχήλου. Εάν είστε νέοι για να πάρει τα μόνιμα σήματα μελάνι στο δέρμα σας, τις μικρές ιδέες δερματοστιξία θα ήταν το καλύτερο. They λαμβάνει μικρό χώρο, κοστίζουν λιγότερο και σπουδαιότερο, να πάρει εύκολα κρυμμένο σε περίπτωση που δεν σας αρέσει. Ας ρίξουμε μια ματιά στο τι είναι μερικές από τις μικρές ιδέες τατουάζ για τα κορίτσια και τις μικρές ιδέες τατουάζ για τους άνδρες.
Μικρές Ιδέες Tattoo
Star Τατουάζ? Τα αειθαλή δερματοστιξία αστέρων αποτελεί μία από τις ιδανικές μικρές ιδέες δερματοστιξιών για το πόδι. Ναυτικό τατουάζ αστέρι, πεντάγωνο, ανερχόμενο αστέρι, το αστέρι του Δαβίδ και της σκόνης αστέρων είναι μερικά από τα συχνότερα σε σχέδια τατουάζ αστέρι. Star σημασίες tattoo διαφέρει, οπότε ανάλογα με την έννοια των τατουάζ αστέρι, μπορείτε να επιλέξετε ένα τατουάζ που ταιριάζει στην προσωπικότητά σας. Τα αστέρια είναι μικρές ιδέες τατουάζ για τον καρπό σας, την πλάτη, τα ισχία, ώμο και κλείδα για τις γυναίκες. Οι άνδρες μπορεί να το πάρει στο βραχίονα, πλαϊνά, πλάτη, τους ώμους ή τους καρπούς.
Σέλτικ Τατουάζ? Σέλτικ δερματοστιξίες έχουν δει μια αναβίωση κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών. These αινιγματικός αλυσίδες και διασταυρώσεις είναι μεγάλες μικρές ιδέες δερματοστιξιών. Σέλτικ σχέδια κόμπος γύρω από τα δάχτυλα, τους βραχίονες συμβολίζουν την κουλτούρα κατάλογο και την απίστευτη κληρονομιά. Σέλτικ σημασίες κόμπο απεικονίζουν πολυπλοκότητα της ζωής, δύναμη να νικήσουν τον κακό, διαπλοκή του έρωτα, τον κόμβο trinity σημαίνει ενότητα του Πατέρα, του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Οι φανατικοί ειδωλολατρικής θρησκείας ήταν ένθερμος οπαδοί των εξουσιών του γήινου οινοπνευματώδη ποτά και τη σύνδεση που μοιραζόταν με τον κόσμο.
Εξωτικά Λουλούδι Τατουάζ? Εξωτικά δερματοστιξίες λουλουδιών είναι τέλεια για τα κορίτσια. Λουλούδι σχέδια τατουάζ για τις γυναίκες θηλυκότητα χαρακτηρίζει, την αγάπη και την ομορφιά. Ροζ τριαντάφυλλο δερματοστιξία που απεικονίζει τον θαυμασμό, λευκό κρίνο που σημαίνει αγνότητα και μαργαρίτες που αντιπροσωπεύουν την αθωότητα, την πίστη και η πίστη είναι άριστες ιδέες για μικρές δερματοστιξίες. Μια δερματοστιξία Angelica, το οποίο σημαίνει έμπνευση και τη μαγεία, βατράχιο τατουάζ το οποίο αντιπροσωπεύει τον πλούτο της προσωπικότητας και δόξα πρωινού όπου μιλάει για την αναχώρηση και την αγάπη είναι επίσης μερικά μεγάλα σχέδια δερματοστιξιών λουλουδιών.
Zodiac Τατουάζ? Zodiac τατουάζ δεν χρειάζονται καμία εξήγηση. Φορέστε ζώδιο σας στο μανίκι σας και σπορ χαρακτήρα σας. Αν είστε φύμα υπάρχει κάτι περισσότερο να πειραματιστούν με. Zodiac Τατουάζ μπορούν να συνδυάζονται με λουλούδια, πολύτιμους λίθους, ορειβάτες, ακόμη και επιστολές να τους δούμε εξαίσια.
Φυλετικών Τατουάζ? Η τέχνη του τατουάζ άρχισε με τη φυλών. For αυτά τα τατουάζ δεν ήταν μόνο σώμα τέχνη, αλλά ένα σήμα του τιμή, περηφάνια, την τιμωρία, την ονομασία, τον έρωτα, τις τύψεις και τη μνήμη. Η προσαρμογή του τατουάζ ως τέχνη του σώματος προέρχεται από εκεί. Έτσι, φυλών τατουάζ είναι επίσης μοναδικές επιλογές για τις μικρές ιδέες τατουάζ. Tribal τατουάζ πεταλούδα, δράκους, τα τέσσερα στοιχεία της γης, φωτιάς, του αέρα και του διαστήματος, οι τίγρεις, τατουάζ ψάρια, φεγγάρι, ο ήλιος, τα νύχια, τα αστερισμούς αστέρι, interlaced σχέδια, λουλούδια και διάστικτη σχέδια είναι μερικά από τα φυλετικά σχέδια τατουάζ που για καιρό έχουν εικόνες μεγάλης αυτοκρατόρων και τα πρόσωπα που υπέρτατη αρχή.
Στις παλιές ημέρες, τατουάζ φορέθηκαν για εξακρίβωση στοιχείων σε βάρος άλλων. Σήμερα, αυτή η μέθοδος των μόνιμων μελάνης είναι περισσότερο διάσημη για τα καλλυντικά και οπτική αναβάθμιση στο σώμα. Πειραματισμός με μικρές ιδέες δερματοστιξία είναι η καλύτερη επιλογή για όσους juggling την ιδέα του να πάρει ένα τατουάζ. Βεβαιωθείτε ότι έχετε το δικαίωμα καλλιτέχνης τατουάζ για να ολοκληρώσω το έργο μου με ασφάλεια.