Τοστ Ομιλία

Εντάξει, τι έχουμε εδώ; - Ωχ . Είναι ο καλύτερος φίλος σας παντρεύεται και είναι αλήθεια ότι αυτός ή αυτή έχει ζητήσει να δώσετε μια φρυγανιά; Ή είναι ότι αν δεν σ 'αυτόν λέγοντας σας, θέλετε να δώσετε μια ομιλία του γάμου; Καλά, τότε στην περίπτωση αυτή, πρώτα απ 'όλα, αν σας δίνει την πανικούς (επειδή έχετε να σταθεί μπροστά σε όλους και να μιλήσει), απλώς να είναι δροσερό. Κανείς δεν πρόκειται να είναι μια μεγάλη ρήτορας εκεί έξω! Όμως, τούτο δεν σημαίνει ότι βλάκας up την ομιλία. Ας δουν πως μπορούν να σας δώσουν μια τέλεια ομιλία του τοστ, χωρίς να πάρει εκνευρισμένος!
Γάμος Ομιλία Τοστ - Το Build Up
Γάμος ομιλία του τοστ είναι αφιερωμένο στη μνήμη του ζεύγους παντρεύεται. Έτσι, πρέπει να υπάρξει η διαβεβαίωση ότι τίποτα που θα τους έφερναν σε δύσκολη θέση θα πρέπει να μιλήσει. Φυσικά, αυτό εξαρτάται και από ό, τι λέτε και πώς να το πω. The ομιλία πρέπει όλα να είναι εύθυμα και σε καλόκαρδος τρόπο. Ένα άλλο πράγμα που θυμάται είναι να είναι σύντομη και γλυκιά και δεν σύρετέ την. Γι 'αυτό θα έπρεπε να δημιουργήσει ένα τραχύ περίγραμμα της ομιλίας και είναι περιττό να πούμε, η βασική αρχή είναι η αγάπη και τη φιλία. Πράξη μια καλή ημέρα ή δύο πριν δώσετε το τοστ. Εάν δεν χρησιμοποιούνται για να δώσει τοστ ή δεν έχουν δώσει μια φρυγανιά σε όλα, να αποφύγουν την πειραματική. Για την αποφυγή τυχόν δυσλειτουργίες, γράψετε σε ένα χαρτί και να έχουν στο χέρι σας, ακριβώς σε περίπτωση, ξεχάσετε. Αυτή ήταν η οικοδόμηση έως το D-Day. Τώρα ερχόμαστε στο πραγματικό σενάριο και πώς μια πρόποση θα πρέπει να δοθεί. Διαβάστε περισσότερα για τη σύνταξη ενός πρόποση στη νύφη και ο γαμπρός.
Πώς να δώσει ένα τοστ Ομιλία? Πιάσε μια περίοπτη θέση στο κέντρο, στον τόπο διεξαγωγής. Θα πρέπει να είναι ένα μέρος όπου θα είναι ορατό από όλους τους παρόντες. ? Μην ξεχάσετε να έχω ένα ποτήρι στο χέρι σας (σκεφτείτε ένα τοστ χωρίς ένα ποτήρι σαμπάνια!) και βεβαιωθείτε ότι κρατάτε το γυαλί στο επίπεδο της μέσης. ? Τότε ξεκινούν με, θα ήθελα να προτείνω μια πρόποση. Ωστόσο, πριν πάτε για να μιλήσει σχετικά με τη νύφη και το γαμπρό, συστηθείτε και πώς είστε συνδεδεμένοι σε οποιοδήποτε από αυτά. ? Μετρητά για δυνάμεις σας. Εάν έχετε ένα αστείο κόκκαλο, μπορείτε να επιλέξετε μία από τις αστείες ιδέες ομιλία τοστ, με κάποιες έξυπνο και χιουμοριστικό εισαγωγικά. Είναι μια καλή ιδέα να ελαφρύνει το κλίμα, όπως έχει ήδη η διάθεση θα είναι συναισθηματικοί και ευαίσθητο. ? Αλλά παρακαλώ, μην συνεχίσω φλύαρος ανέκδοτα σε όλη τη διάρκεια ομιλίας. Φροντίστε να είναι αστείο, αλλά συναισθηματική. ? Εάν δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό, την κρατήσουμε απλή και ευθεία. Είναι η προσωπική και γνήσια και εύχομαι το ζευγάρι το καλύτερο με όλη την καρδιά σας. ? Κοίτα εκείνα των οποίων η τιμή μιλάτε κάθε λίγο και λιγάκι. ? Μια καλή ιδέα ομιλία ψωμί είναι να ξεκινήσει με ένα ανέκδοτο το οποίο συνέβη ανάμεσα σε εσάς και η νύφη ή ο γαμπρός. ? Κορίτσι της ομιλίας τοστ τιμή θα μπορούσε να είναι πραγματικά συναισθηματικά, οπότε παρακαλούμε να διατηρήσει τα φορτία των χαρτοπετσέτες μαζί σας! ? Τερματίστε την ομιλία του τοστ σε υψηλά επίπεδα και ένα ελπιδοφόρο σημείωση, που επιθυμεί η νύφη και ο νεόνυμφο να είναι ευτυχισμένος με τη γυναίκα μετά από ποτέ! Φυσικά, θα πρέπει να άρει ποτήρι σας και να πούμε στους .. ακολουθούμενο από το όνομα της νύφης και του γαμπρού. ? Διαβάστε περισσότερα για:? Best Toasts Μαν? Κορίτσι της τιμής Πρόποσις? Όλα αυτά ήταν εξαιρετική και είμαι βέβαιος ότι, μόλις αρχίσετε να μιλάτε, θα ξεπεράσουμε το αρχικό πανικούς. Ακόμα υπάρχουν κάποια DOS και don'ts ή μάλλον εθιμοτυπία φρυγανιά να εξασκηθεί. Εδώ είναι περισσότερα.
Συμβουλές για Τοστ Ομιλία? Μη δίνετε ποτέ ομιλία τοστ αν είστε μεθυσμένοι ή σε ένα «υψηλό». ? Το κρατούσε κάτω από 5 λεπτά, αφήστε να είναι σύντομη αλλά γεμάτη επιπτώσεων. ? Σύνολο πρέπει να δοθεί έμφαση η νύφη και ο γαμπρός. ? Ας γνησιότητα και τη ζεστασιά σας εκφράζουν μέσα από τις λέξεις και τις εκφράσεις σας. Να τους συγχαρώ με όλη την καρδιά σας. ? Να είστε σίγουροι και να μιλήσει καθαρά και δυνατά αρκεί. ? Μην βήχας μέχρι περίπου την νύφη και τις προηγούμενες σχέσεις του γαμπρού, δεν προοιωνίζει τίποτε καλό μπροστά από τους γονείς και τους ηλικιωμένους ζευγάρια. ? Διαβάστε περισσότερα για:? Best Man Ομιλίες? Κορίτσι της τιμής Ομιλίες? Εκεί, έχετε τελειώσει με τη ομιλία του τοστ! Δεν ήταν μια σκληρή ρωτήσω, σωστά; Τελικά, το μόνο που χρειάζεται είναι καλύτερες ευχές για το ζευγάρι και λίγο εξυπνάδα δρόμο για μια ομιλία του τοστ και σας θα είναι μια χαρά! Αυτό είναι που υπογράφει! Όλα τα καλύτερα!