Αντιανακλαστικές Επίστρωση

These γυαλιά ημέρες έρχονται με διάφορα είδη επιστρώσεις φακών, καθώς και θεραπείες. Αυτές οι επικαλύψεις και θεραπείες που δεν βοηθήσει μόνο στη βελτίωση της εμφάνισης του γυαλιά, αλλά τη βελτίωση των επιδόσεων του γυαλιά πάρα πολύ. Μερικά από τα συνήθως χρησιμοποιημένα επιχρισμάτων, αποτελούν αντι ανακλαστική επίστρωση, ανθεκτικό στις γρατζουνιές επίστρωση και αντι επίστρωση ομίχλη. Από αυτές, αντιανακλαστικές γυαλιά επίστρωση είναι ιδιαίτερα επωφελείς, δεδομένου ότι επιλύσει το πιο κοινό πρόβλημα οποία τόσο γυαλιά ηλίου και γυαλιά έχουν, και ότι είναι πίσω αντηλιά. Επιστροφή θάμβωση φωτός που χτυπά στο πίσω μέρος των φακών, γερός στα μάτια. Αντιανακλαστικές επιστρώσεις βοηθούν στη μείωση του εν λόγω προβληματισμού από τους φακούς. Ας καταλάβουμε λίγο περισσότερο για το αντιανακλαστικές φακούς επίστρωση, εξετάζοντας εργασίας και οι χρήσεις τους. Διαβάστε περισσότερα για τα γυαλιά ανάγνωσης.
Αντιανακλαστικές Επικάλυψη: Εργασία
Αντιανακλαστικές επιστρώσεις έχουν πολλά στρώματα οξειδίων μετάλλων, τα οποία εφαρμόζονται, τόσο στην πλάτη και το μπροστινό μέρος του φακού. Κατά κάποιο τρόπο είναι πολύ παρόμοια με τα επιχρίσματα γίνει με φακούς φωτογραφικών μηχανών, καθώς και μικροσκόπια. Επειδή υπάρχουν πολλά στρώματα επιχρίσματος, αντιανακλαστικές γυαλιά επίστρωση δώσει έναν υπαινιγμό του μωβ πράσινο χρώμα. Αυτές οι διαφορετικές στρώσεις αντιανακλαστικές επιστρώσεις σε βοηθήσει εμποδίζουν την ανάκλαση του φωτός. Το όφελος αυτό είναι ότι θα υπάρξει μείωση εκτυφλωτικό φως και πολύ λίγες σκέψεις και τα φώτα. Για τον λόγο είναι αντιανακλαστικές γυαλιά επικάλυψη θεωρείται ως η ασφαλέστερη, όταν ένα πρόσωπο είναι τα φοράτε, κατά την οδήγηση τη νύχτα. Διαβάστε περισσότερα για την αντι-ανακλαστική επίστρωση.
Αντιανακλαστικές Επικάλυψη: Οφέλη
Anti αντανακλαστική επίστρωση είναι χρήσιμη για τον καθένα που φοράει γυαλιά, καθώς βελτιώνει την όραση τη νύχτα, αλλά και επειδή είναι πολύ άνετα, αν κάποιος τα φοράει, ενώ εργάζονται για πολλές ώρες στον υπολογιστή.
Ένα άλλο πλεονέκτημα της αντιανακλαστικές επικάλυψης είναι ότι ελαχιστοποιεί εσωτερικών και εξωτερικών προβληματισμούς, δίνοντας έτσι ένα καλύτερο καλλυντικό εμφάνιση. Συνήθως, οι εσωτερικές αντανακλάσεις κάνουν το φακούς φαίνεται πολύ μεγαλύτερο πάχος από ότι πραγματικά είναι. Και τις εξωτερικές αντανακλάσεις μπορούν μερικές φορές να κάνει τα μάτια του προσώπου δεν είναι σαφώς ορατή σε άλλους. Όταν αντιανακλαστικές επιστρώσεις που δόθηκε στο γυαλιά ηλίου, παίρνουν εξαλειφθούν αυτά τα μειονεκτήματα των εσωτερικών και εξωτερικών αντανακλάσεις,. Οι φακοί φαίνονται πιο λεπτή, και τα μάτια είναι πιο ορατές στους άλλους, κάνοντας οπτική επαφή με άλλους πιο εύκολα. Διαβάστε περισσότερα για τη διόρθωση της όρασης.
Αν κάποιος έχει επιλέξει την φακούς υψηλής ευρετήριο, το οποίο είναι πολύ λεπτό και ελαφρύ, στη συνέχεια, να πάρει μια αντιανακλαστικές επίστρωση που τους έχει νόημα, έτσι ώστε αντανακλάσεις μπορούν να μειωθούν σε μεγάλο βαθμό.
Anti-αντανακλαστική επίστρωση, πρέπει να εφαρμοστεί στην πίσω επιφάνεια των φακών τα γυαλιά ηλίου. Όταν εφαρμόζεται σε γυαλιά ηλίου, αντιανακλαστικές επίστρωση βοηθάει στο να απαλλαγούμε από αντανακλάσεις από το φως του ήλιου, από τη φακοί, στα μάτια του προσώπου, όταν ο ήλιος είναι πίσω από το πρόσωπο. Διαβάστε περισσότερα για τη φροντίδα των ματιών.
Για τις αντι ημέρες αντανακλαστικές επιστρώσεις έρχονται με ένα υδρόφοβο στρώμα, το οποίο βοηθά στην πρόληψη του σχηματισμού των κηλίδων νερού, καθιστώντας ευκολότερο για τον κομιστή για να καθαρίσετε τους φακούς. Κάποια άλλα αντιανακλαστικές επιστρώσεις έρχονται με ένα Oleophobic στρώμα, που το καθιστά εύκολο να απαλλαγούμε από λεκέδες από την επιφάνεια του φακού.
Αν κάποιος θεωρεί το αντιανακλαστικές κόστος επίστρωση, είναι πολύ μικρότερο σε σύγκριση με τις παροχές και τις χρήσεις του. Η διατήρηση αντιανακλαστικές γυαλιά επίστρωση είναι αρκετά εύκολο πάρα πολύ, με διάφορες αντιανακλαστικές σπρέι επίστρωση διαθέσιμες στην αγορά για τον καθαρισμό του, εύκολα, στο σπίτι μόνη της. Εάν έχετε μια αντιανακλαστικές επικάλυψη σε ποτήρια σας, οποίο έχει φθαρεί, υπάρχουν αποξεστικά AR διαθέσιμα υπερβολικά, για αντιανακλαστικές απομάκρυνσης επίστρωση στο σπίτι. Αλλά είναι καλύτερα ότι αυτή η περίπλοκη και πολύπλοκη διαδικασία γίνεται από τον οπτικό. Λοιπόν, τι περιμένετε; Βρείτε ένα οπτικό και να πάρετε μια αντι-ανακλαστική επίστρωση γίνεται με τα γυαλιά σας, για την καλύτερη όραση και μια βελτιωμένη εμφάνιση.