Κλαίγοντας ιτιά

Κλαίγοντας ιτιά, με καλά στρογγυλεμένες, δραματική εμφάνισή του, αποτελεί ένα από τα αγαπημένα μεταξύ τους λάτρεις του δέντρου. υπάγονται κλαδιά της αποτελούν ιδανικό μέρος για να λάβουν ανάπαυσης ή περάσετε ένα ανεμοδαρμένο βράδυ καλοκαίρι. Ένα κλάμα ιτιά είναι πολύ εύκολο να παγιοποιήσει και να αυξηθούν υπερβολικά, δεδομένου ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε σχεδόν όλα τα είδη των συνθηκών καλλιέργειας και των εδαφών. είναι κλαίγοντας ιτιές ακόμα γνωστό να επιβιώσουν σε μια ξηρασία-όπως όρο. beauty κλάματα ιτιά είναι ασύγκριτη, καθώς είναι ένα από τα πρώτα δέντρα για να αποκτήσει τα φύλλα κατά τη διάρκεια της άνοιξης και ένα από τα τελευταία αυτά να τα ρίχνουν, κατά την έναρξη της πτώσης. Αν ενδιαφέρεστε για την κηπουρική και σχεδιάζουν να αναπτυχθεί μια κλάματος ιτιά στον κήπο σας, τότε εδώ κάποιες πληροφορίες κλάματος ιτιά, η οποία θα βρείτε τόσο ενδιαφέρουσα όσο και πρακτικό.
Weeping Willow Tree Γεγονότα? Είναι δακρύζει ιτιές πλείστον βρέθηκαν στο βόρειο ημισφαίριο. ? Υπάρχουν περισσότερα από τετρακόσιους είδη της κλάματος ιτιές. ? Weeping ιτιές μπορεί να τόσο θάμνους καθώς δέντρα. ? Το σύνηθες ύψος του πιο κλάματος ιτιές είναι περίπου σαράντα πόδια. Μια μέση δέντρο μεγαλώνει για τα πόδια δέκα ανά έτος. ? Τα φύλλα του κλάματος ιτιά είναι λεπτές και το πράσινο κατά τη διάρκεια της άνοιξης. Κατά τη διάρκεια της πτώσης, τα φύλλα αποκτούν ένα κιτρινωπό-πράσινο χρώμα με μπλε απόχρωση. ? Δακρύζει ξύλο ιτιά χρησιμοποιείται για να κάνει ορισμένα σημεία, όπως οι νυχτερίδες έπιπλα,, κουτιά κ.λπ.? Σαλικυλικό οξύ, το οποίο χρησιμοποιείται ευρέως στις τροπικές φάρμακο για τη θεραπεία παθήσεων του δέρματος όπως ακμή, ψωρίαση, κλπ, λαμβάνεται από το φλοιό του κλάματος ιτιές. Διαβάστε περισσότερα για κλάματος γεγονότα ιτιά. ? Weeping Willow Φροντίδα Δέντρο
Καλλιέργεια και φροντίδα ενός κλάματος ιτιά είναι εξαιρετικά εύκολο όπως ιτιές είναι πολύ χαμηλά συντήρησης. Όλα όσα πρέπει να κάνετε, είναι να τους κλαδεύω καιρούς να διατηρήσουν σχήμα τους και γονιμοποιήσουν αυτούς κατάλληλα, έτσι ότι παραμένουν υγιή. Κλάδεμα το κλάμα ιτιά, καταλλήλως, βοηθά στην εξισορρόπηση της ξυλείας αυτής μαλακό δασικές δέντρο. Ένα συνηθισμένο πρόβλημα κλάματος ιτιά είναι ότι κορόιδα της αυξάνονται από το χώμα στον κορμό, ούτως ώστε να υπογραμμισθεί το δέντρο. Τακτικές κλάδεμα βοηθά στη διατήρηση πρόβλημα αυτό σε κόλπο υπερβολικά.
Αν έχετε μια νεοφυτευθείσας ιτιά, μπορείτε να το λιπάνετε με φύκια biostimulant με αυτό προωθεί την ανάπτυξη της ρίζας και βοηθά επίσης στην εγκατάσταση δέντρων. Εάν έχετε ήδη εγκατεστημένο δέντρο, με τη χρησιμοποίηση οργανικών μικρο-και μακρο θρεπτικών ουσιών θα κρατήσει τα δένδρα υγιή και μακράς διαρκείας. Read more on ιτιά κλάματος φροντίδα δέντρο.
Κλάματος Ασθένειες ιτιά
Περισσότερες από τις κλάματος ασθενειών δέντρο ιτιά προκαλούνται από παράσιτα όπως η κάμπιες bagworms σκώρος τσιγγάνων και. «Θράσος στέμμα» Άλλες ασθένειες που μολύνουν κλάματος ιτιά προκαλείται από βακτήριο, μύκητας είναι γνωστή ως «scab ιτιάς», όπως και από την προσβολή των φύλλων ιτιάς σκαθάρι προνύμφες και ενήλικες. Όλες αυτές οι ασθένειες που παράγουν διαφορετικά συμπτώματα στο κλάμα ιτιά, όπως η χοληδόχος στέμμα μπορεί να οδηγήσει στη δημιουργία πολλών galls στη ρίζα, καθώς και το στέλεχος του scab δέντρο και ιτιάς παράγει πράσινο χρώμα μάζες σπορίων κοντά στις φλέβες των φύλλων . Μαύρη canker μπορεί να προκαλέσει καφέ, μαύρο, γκρι και λευκό χρωματιστές κηλίδες στα φύλλα και τους μίσχους. Ανεπεξέργαστων ασθένειες δέντρο μπορεί προκαλέσει βλάβες δέντρο και αποσύνθεσης. Έτσι, εάν κάποιος έστω και η παραμικρή υπόνοια ασθένειας, καλώντας έναν γεωπόνο για την αξιολόγηση θα πρέπει και η θεραπεία να ξεκινήσει αμέσως.
Διαβάστε περισσότερα για:? Είδη Willow δένδρων Σγουρό Willow Tree · Έχοντας ένα κλάματος ιτιά στον κήπο σας θα ενισχύσει την αισθητική του καθώς και mystique της, λαμβάνοντας υπόψη τις διάφορες μύθοι της. Μια από τις πιο δημοφιλείς μύθους που περιβάλλουν την ιτιά κλάματος είναι ότι έχει μαγικές ιδιότητες και, εφόσον είναι υποκαταστήματα ή τα φύλλα του τοποθετημένο στο κρεβάτι μιας γυναίκας, αυτή είναι βέβαιο ότι θα φέρει ένα παιδί σύντομα. Έτσι, μια ιτιά κλάματος είναι ένα ευοίωνο και όμορφο δέντρο για να μεγαλώσει. Εάν έχετε μια μικρό κήπο, φύτευση ένας νάνος κλάματος δέντρο ιτιά, επίσης γνωστή ως ιτιά Kilmarnock, θα η ιδανική επιλογή.