Πλυντήριο πιάτων Εγκατάσταση

Οι διάφορες οικιακές συσκευές που αποσκοπεί να καταστήσει την εργασία ενός ατόμου είναι ευκολότερο από την εξοικονόμηση χρόνου και ενέργειας. Μια τέτοια συσκευή στο σπίτι είναι ένα πλυντήριο πιάτων. Δεν είναι μόνο το πλυντήριο πιάτων εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος, αλλά είναι επίσης πολύ αποτελεσματικό για τον καθαρισμό σκεύη συχνά αφήνοντας τους με μια ωραία μυρωδιά, καθώς και.
Το πλυντήριο πιάτων είναι μια συσκευή που καθαρίζει τα πιάτα με ψεκασμό ζεστού νερού σε αυτά πρώτον, ακολουθείται από νερό και αναμειγνύεται απορρυπαντικό, και, τέλος, καθαρό νερό για να απομακρυνθούν ίχνη απορρυπαντικού από τα πιάτα. Τα περισσότερα πλυντήρια πιάτων έχουν πολλαπλές πλύσης και συνεδρίες που περιλαμβάνουν το σύνολο του κύκλου.
Πλυντήρια πιάτων στην Αμερική είναι κυρίως πρότυπο όσον αφορά το σχεδιασμό, έτσι ώστε να μπορούν να ενταχθούν εύκολα στο χώρο ντουλάπι κάτω από το νεροχύτη της κουζίνας. Το μέγεθος μπορεί να είναι εκφοβιστικό, αλλά η διαδικασία εγκατάστασης πλυντήριο πιάτων είναι πραγματικά πολύ απλή και μπορεί να γίνει χωρίς τη βοήθεια ενός υδραυλικού ή ηλεκτρολόγο. Μάθετε πώς μπορείτε να εγκαταστήσετε το πλυντήριο πιάτων μετά τις απλές οδηγίες που αναφέρονται παρακάτω.
Πώς να εγκαταστήσετε ένα πλυντήριο πιάτων;
Εργαλεία απαιτείται · Πλυντήριο πιάτων κιτ σύνδεσης, ηλεκτρικό τρυπάνι; σωλήνα αποστράγγισης; Screwdrivers; κλειδιά; πένσα τεφλόν ταινία σωλήνα · Πλυντήριο πιάτων Οδηγίες Εγκατάστασης
Βήμα 1? Πριν ξεκινήσετε την εγκατάσταση ένα πλυντήριο πιάτων, πρέπει να ελέγξετε αν έχετε ένα ζεστό παροχή νερού στη γύρω περιοχή, μια ηλεκτρική σύνδεση κάτω από το νεροχύτη καθώς και σωλήνας αποχέτευσης. Αυτό είναι απαραίτητο επειδή η διαδικασία εγκατάστασης πλυντήριο πιάτων θα χρειαστεί να συνδέσετε το hot line παροχή νερού στο πλυντήριο πιάτων, συνδέοντας το πλυντήριο πιάτων με μια ηλεκτρική πρίζα και ενώνει το σωλήνα αποστράγγισης με τον αγωγό πλυντήριο πιάτων.
Βήμα 2? Για να σας καθοδηγήσει καθ 'όλη τη διαδικασία εγκατάστασης πλυντήριο πιάτων, θα υπάρχει ένα εγχειρίδιο εγκατάστασης που παρέχεται από τον κατασκευαστή σας. Φροντίστε να είναι μαζί σας για την αναφορά. Για σκοπούς ελέγχου, διαφάνειας μόνο τα πλυντήρια πιάτων με τη θέση που θα το εγκαταστήσετε και να το πάρετε έξω. Αν δεν υπάρχει τρύπα στον τοίχο υπουργικό συμβούλιο μεταξύ των πιάτων και το νεροχύτη της κουζίνας, ένα τρυπάνι περίπου 3 εκατοστά σε διάμετρο.
Βήμα 3? Με τη βοήθεια ενός μικρού σφιγκτήρα σωλήνα, προσθέστε τον σωλήνα αποστράγγισης στην έξοδο πλυντήριο πιάτων. Στην παροχή ζεστού βαλβίδων εισαγωγής νερού στο πλυντήριο πιάτων, συνδέστε τη γραμμή παροχής νερού. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη για συγκόλληση, όπως αυτά τα εξαρτήματα ως επί το πλείστον βασίζεται στην συμπίεση. Συνδέστε όλα τα ηλεκτρικά καλωδίωσης του κουτί διασύνδεσης στην πιάτων. Θυμηθείτε τον συνδυασμό χρωμάτων? Λευκό σε λευκό, μαύρο σε μαύρο και πράσινο / χαλκού στο πράσινο / χαλκού.
Βήμα 4: Διαφάνεια στο πλυντήριο πιάτων με τη θέση της, και ταυτόχρονα διατηρούν τράβηγμα έξω όλων των συνδέσεων μέσω της τρύπας στον τοίχο υπουργικό συμβούλιο. Συνδέστε Σωλήνας στο πλυντήριο πιάτων του εφοδιασμού και σωλήνα αποστράγγισης στο σωλήνα νερού και αποστράγγισης κάτω από το νεροχύτη.
Βήμα 5? Βίδες στερέωσης χρειάζεται να εγκαθίσταται κάτω από την άκρη υπουργικού συμβουλίου, η οποία θα καθορίσει το πλυντήριο πιάτων, σε αντικατάσταση του. Συνδέστε το πλυντήριο πιάτων στην ηλεκτρική πρίζα και να προσπαθήσουμε να τρέχει μία φορά που ελέγχετε για τυχόν διαρροές ή χαλαρές συνδέσεις. Αν όλα είναι δουλεύει μια χαρά, η εργασία σας γίνεται.
Διαβάστε περισσότερα για: · Φορητό Πλυντήριο πιάτων Πλεονεκτήματα? Πώς να καθαρίσει μια πλυντήριο πιάτων που πιάτων Εγκατάσταση Συμβουλές και προειδοποιήσεις, να αποφύγετε πιθανές ανεπιθύμητες διαρροές νερού ή εμβάπτιση, κολλήστε τις ταινίες τεφλόν για όλα τα θέματα των εξαρτημάτων συμπίεσης πριν σφίξετε. ? Ακόμα όπως κάνετε το παραπάνω βήμα, δεν πάει σκληρή για τις συνεδριάσεις συμπίεσης και κάλυψή τους σφίξετε. Μπορεί να βλάψει τη σφραγίδα στο εσωτερικό. ? Για την προστασία των δαπέδων σας από οποιαδήποτε ζημία, γίνεται είτε σε ένα κομμάτι κόντρα πλακέ ή μια παλιά κουβέρτα στο πάτωμα πριν σύροντας το πλυντήρια πιάτων με θέση. ? Βεβαιωθείτε ότι γραμμή της προσφοράς σας είναι χάλυβας πλεγμένες έτσι ώστε να διαρκεί περισσότερο. ? Ανατρέξτε οδηγίες σας κατά τη διάρκεια ολόκληρης της διαδικασίας εγκατάστασης, έτσι ώστε να μην κολλήσει πουθενά. ? Κόστος εγκατάστασης πιάτων
Εάν κάνετε μόνοι σας την εγκατάσταση, το κόστος εγκατάστασης πλυντήριο δεν είναι πολύ. Έχετε να πληρώσετε για τις ύλες που χρειάζεστε αν δεν τα έχετε μαζί σας. Στην περίπτωση που δεν θέλετε να εγκαταστήσετε το πλυντήριο πιάτων σας, τότε θα πρέπει να αναζητήσουν επαγγελματική βοήθεια, τους οποίους θα πρέπει να πληρώσετε σε ωριαία βάση. Ο συντελεστής αυτός θα εξαρτηθεί από τη θέση σας και οι επικρατούσες τιμές σε αυτήν υδραυλικός.
Read more on:? Πιάτων Προβλήματα? Πιάτων Αντιμετώπιση? Πώς να καθορίσει ένα πλυντήριο πιάτων? Συσκευές κουζίνας? Μετά την εκμάθηση πώς να εγκαταστήσετε ένα πλυντήριο πιάτων, να το δοκιμάσετε μόνοι σας στο σπίτι. Η διαδικασία εγκατάστασης πλυντήριο πιάτων είναι απλή και οποιονδήποτε με μια βασική γνώση για υδραυλικές εγκαταστάσεις και ο ηλεκτρισμός μπορεί να το κάνει.