Γκαράζ Γραφείο Σχεδίων

Ένα γκαράζ είναι ο χώρος σταθμεύσεως αυτοκινήτων, τα προσωπικά συνεργείο σας, αλλά και ένας δημοφιλής χώρος για νέες επιχειρήσεις Silicon Valley! Μια οργανωμένη γκαράζ με όλα τα εργαλεία επισκευή του αυτοκινήτου σας, καθώς και άλλων εργαλείων συνεργείου στη θέση του κάνει τη ζωή πιο εύκολη! Ένας τρόπος με τον οποίο η οργάνωση μπορούν να επιτευχθούν μέσω του σχεδιασμού των σχεδίων καταψύκτη γκαράζ που επιτυγχάνουν την παροιμιώδη στόχο της «Μια θέση για όλα και όλα σε ισχύ της».
Αν είστε ένα πρόσωπο που διαχειρίζεται και διορθώνει προβλήματα αυτοκινήτων και τα προβλήματα συντήρησης σπίτι μόνοι σας, θα πρέπει να γνωρίζουν τους διάφορους τύπους εργαλείων, σε διάφορα μεγέθη, καθώς και στις προμήθειες, που πρέπει να χρησιμοποιηθούν. Υπάρχουν πράγματα όπως τα νύχια, κλειδιά και άλλα εργαλεία που είναι πραγματικά δύσκολο να βρεθεί αν δεν ταξινομούνται και να αποθηκεύονται με οργανωμένο τρόπο. Μια εργάσιμη χώρο σαν ένα γκαράζ πρέπει να έχει γραφεία και τα ράφια που μπορούν να βοηθήσουν να αποθηκεύσετε τα εργαλεία και τις προμήθειές σας με οργανωμένο τρόπο. Για τη δημιουργία αυτού ιδανικό ή άριστα οργανωμένη διάταξη, θα πρέπει να σχεδιάσουν γκαράζ κτίριο γραφείων σχεδιάζει τη λήψη όλων των απαιτήσεων σας υπόψη. Θα μοιραστώ μερικές συμβουλές για το πώς να σχεδιάσουν προγράμματα καταψύκτη γκαράζ που είναι εξατομικευμένη στις ανάγκες σας.
Πριν πάτε για ένα ξύλο εργασίας δουλειά σαν κτίριο γραφείων γκαράζ, υπάρχει σημαντικός αριθμός των εμπλεκομένων προετοιμασίας. Θα πρέπει να έχουν βασικές γνώσεις επεξεργασίας ξύλου και πρέπει να είστε σε θέση να είδα κομμάτια κόντρα πλακέ από τις απαιτούμενες διαστάσεις και να είναι σε θέση να τα νυχιών μαζί. Αυτό είναι ξυλουργική δεξιοτήτων σε ένα κέλυφος καρπών με κέλυφος για σας. Διαβάστε την κατεργασία του ξύλου εγχειρίδια για να πάρετε μια ιδέα για την επιλογή του ξύλου, διόδια που απαιτούνται και άλλα στοιχεία σχεδίασης.
Πολλοί do-it-yourself ξύλου λάτρεις σχέδια υπουργικό συμβούλιο μετοχή γκαράζ και άλλα σχέδια στα blogs τους. Έτσι, μπορείτε να το Google και να βρείτε τους. Εδώ είναι μερικές βασικές συμβουλές για το σχεδιασμό των σχεδίων καταψύκτη γκαράζ. Πολλά καταστήματα υλικού και πωλούν κάνετε οι ίδιοι πακέτα με κόντρα πλακέ καταψύκτη γκαράζ σχέδια μαζί με οδηγίες για το πώς να τα χτίσει. Σώζουν σας την ταλαιπωρία της εργασίας έξω προσχέδια και τη συλλογή των πρώτων υλών. Ωστόσο, αν χρειάζεστε μια προσαρμοσμένη χτισμένο καταψύκτη γκαράζ, τότε ο καλύτερος τρόπος να πάει για αυτό είναι, ένα κτίριο σας ή την παράδοση του δουλειά σε ένα καλό ξυλουργός.
Συμβουλές για το σχεδιασμό γραφείου Γκαράζ Σχεδίων
Most ντουλάπια γκαράζ είναι βασικά κουτιά με τα ράφια, καθώς είναι το πιο απλό και οικονομικό σχεδιασμό. Can You κατακερματίσουν τις κουτί, προσθέτοντας σανίδες μεταξύ οριζοντίως και καθέτως. Μπορεί να έχει καρφί αγκίστρια στο χέρι τα εργαλεία σας ανάλογα με το μέγεθος. Εδώ είναι τα πράγματα που χρειάζεται να κάνετε, για να έχουν μια προσαρμοσμένη χτισμένο σχέδιο υπουργικού συμβουλίου γκαράζ.
Σκέψου σχετικά με τις απαιτήσεις? Ένα πράγμα που θα σας δώσει μια σαφή ιδέα για το είδος του σχεδίου καταψύκτη γκαράζ πρέπει να σχεδιάσετε οι απαιτήσεις σας. Εάν χρειαστεί να αποθηκεύσετε ένα τεράστιο ποσό των προμηθειών και άλλα πράγματα, μαζί με τα εργαλεία, τότε θα πρέπει να έχετε ένα μεγάλο γραφείο. Ωστόσο, δεν έχετε το μεγάλο για την αποθήκευση των εργαλείων και πρέπει ακριβώς να πληγή προμήθειες, ένα μικρότερο θα κάνει.
Μέτρηση Σκέψεις & Rough Σχέδιο? Αν σκοπεύετε να καθορίσουν το ντουλάπι στον τοίχο ή ακόμη και απλά να την τοποθετείτε στο πάτωμα, θα πρέπει να έχετε ακριβείς μετρήσεις που μπορείτε μόνο να μαζέψει αφού ένα πρόχειρο σχέδιο του σχεδίου σας. Μια δομή κουτί είναι μια από τις απλούστερες σχέδια, με τόσες τα ράφια, όπως θέλετε. Σχεδιάστε το σχέδιο και να γράφουν την ακριβή μήκος και το πλάτος των μετρήσεων. Φροντίζουν για την εν λόγω μετρήσεις είναι συμβατά με το χώρο στον οποίο σκοπεύετε να τα τοποθετήσετε.
Υλικά που πρέπει να χρησιμοποιούνται? Κατόπιν αποφασίστε για το είδος του ξύλου που θα ήταν κατάλληλο για τη δουλειά. Πρέπει να εύρωστο κόντρα πλακέ με επαρκή πάχους. Κάντε μια λίστα με τη συνολική έκταση ή ο αριθμός των σανίδων κοντραπλακέ και τις διαστάσεις τους. Αυτό είναι χρήσιμο όταν επισκέπτεστε ένα κατάστημα υλικού και δεν θα σπαταλήσουν τα χρήματα για την αγορά περισσότερο ξύλο από ό, τι απαιτείται.
Συγκεντρώστε τα σωστά εργαλεία? Το επόμενο βήμα είναι να συγκεντρώσει όλα τα εργαλεία όπως hacksaws, που θα χρειαστεί για την εργασία μαζί με τις προμήθειες, όπως καρφιά. Συγκεντρώστε τα πάντα και να είναι έτοιμη πριν να αρχίσουν πράγματι την εργασία.
Διαβάστε περισσότερα για:; Garage Storage Plans; Garage Storage Ideas; Garage Storage Cabinet Plans; How to Build Garage Shelves; Hope the considerations design for προγράμματα cabinet garage that I shared here are found useful. Σας εύχομαι τα καλύτερα για την κατεργασία του ξύλου έργο σας!