Αγγλικά Plant Ivy

Αγγλική μονάδα κισσός, επιστημονική έλικα name Hedera, ανήκει στην οικογένεια Araliaceae, μοιράζονται γένος με 15 άλλα είδη κληματαριές ή σε σκόνη καλύπτει. Διατηρείται η αγγλική κισσός ως λόγο φυτοκάλυψης και θα εξαπλωθεί σε οριζόντια θέση, φθάνοντας σε ένα ύψος περίπου 8 ίντσες μόνο. Ή αλλιώς, είναι καλλιεργείται όπως ορειβασία αμπέλια, στην οποία τα εναέρια βοήθεια ρίζες που συνδέονται με τη στήριξη των δομών. Ας προσπαθήσουμε να μάθετε τα βασικά των αγγλικών κισσού φυτών όσον αφορά την αναγνώριση, τη φύτευση, την περιποίηση και τον έλεγχο (αν χρειάζεται).
Πληροφορίες σχετικά με αγγλικό κισσό Φυτών
Poison Ivy φυτό χρησιμεύει ως μια άριστη αμπέλου για την κάλυψη των τάφρους και τείχη στον κήπο, καθώς επίσης, για την αποτροπή της διάβρωσης του εδάφους στις περιοχές ατημέλητη. Όταν μιλάμε για αγγλικά houseplant κισσός, «είναι η αγγλική μονάδα κισσός δηλητηριώδη; είναι ένα κοινό ερώτημα ανάμεσα most λάτρεις της κηπουρικής. Όπως και σχετικές κισσός δηλητήριο είδος της, η αγγλική φύλλα κισσού είναι δηλητηριώδη για τα κατοικίδια ζώα και ανθρώπους. Λοιπόν, πάρτε ενδιαφέρει αν είστε το αναπτύσσονται σε εσωτερικούς χώρους στο σπίτι ή υπαίθριους κήπους. Ανατρέξτε στα ακόλουθα σημεία πριν από την εγκατάσταση αγγλικό κισσό είτε στο εσωτερικό είτε υπαίθρια:
Αγγλική Ivy Plant: Αναγνώριση? Αγγλικά φύλλα κισσού δεν διατηρούνται όλο το χρόνο, έστω και αν οι περισσότεροι κισσοί ταξινομούνται ως αειθαλή ξυλώδη φυτά. Το φύλλο λοβού μπορεί να είναι ρηχά ή στα βαθιά. Επίσης, το φύλλωμα μέγεθος ποικίλλει ανάλογα με το είδος? Κάποιες μπορεί να έχουν μικρά φύλλα, ενώ άλλα έχουν μεγαλύτερο φύλλα. Στη λήξη, αγγλικό κισσό φυτοϋγειονομικά μέτρα σε ύψος περίπου 5 μέτρα από το έδαφος, με διάμετρο στελέχους περίπου 5 ίντσες.
Αγγλικά Ivy Plant: Διάδοση? Αγγλικά φυτό κισσός διαδίδεται μέσω παραφυάδες, μοσχεύματα βλαστού και τα γυμνά μοσχεύματα ρίζας. Μπορείτε να κόψτε το αμπέλι κάτω από τον κόμβο, με μήκος περίπου 5 ίντσες. Αφαιρέστε τα φύλλα από το κάτω τμήμα και κρατήστε το για ριζοβολία στο έδαφος ή στα ύδατα, ακολουθώντας τις βασικές συμβουλές του εξαναγκασμού ρίζας. Μόλις παρατηρήσετε την ανάπτυξη των ριζών, των μεταμοσχεύσεων το σε δοχεία ή σε εξωτερικούς χώρους, σύμφωνα με την επιλογή σας. Μάθετε περισσότερα για την κηπουρική εμπορευματοκιβωτίων.
Αγγλική Ivy Plant: Καλλιέργεια? Ένα από τα πραγματικά περιστατικά αγγλική μονάδα κισσός είναι η δημοτικότητά της ως αιώνιο houseplants στις ζώνες 4 έως 9, παρά δηλητηριώδη φύλλα του. Αγγλικό κισσό φύτευση πρέπει να γίνεται σε καλά στραγγιζόμενα εδάφη και σε μια περιοχή που δέχεται μερική σε πλήρη σκιά. Ως εκ τούτου, μπορείτε να αυξηθείτε με επιτυχία σε εσωτερικούς όρους. Το ιδανικό εύρος pH του εδάφους είναι μεταξύ 5,2 έως 7,8. As εφ 'όσον σας παρέχει μέτρια άρδευση, αγγλική κισσοί σας θα αυξηθεί luxuriantly.
Αγγλική Ivy Plant: Φροντίδα? Θα παρατηρήσετε αγγλικά κισσός καλλιέργεια φυτών στην ακμή της κατά τη διάρκεια της άνοιξης και του καλοκαιριού. Ανθίζει στα τέλη της άνοιξης, την παραγωγή δυσδιάκριτη πρασινωπό χρώμα λουλουδιών. Κόβετε το εργοστάσιο στην άνοιξη για να δώσουμε σχήμα και την ελαχιστοποίηση των επιθέσεων της νόσου. Παράλληλα με τη διατήρηση αγγλικό κισσό στο εσωτερικό των φυτών, όπως κρεμαστά φυτά, σιγουρευτείτε ότι δίνετε ιδιαίτερη προσοχή, όσον αφορά την άρδευση και τον έλεγχο των μολύνσεων από ασθένειες.
Αγγλική Ivy Plant: Έλεγχος? Ως δηλητήριο φυτό κισσός εισάγεται, αλλά δεν είναι μια εγγενής στις Ηνωμένες Πολιτείες, δεν υπάρχει φυσικό μηχανισμό για τον έλεγχο της διασποράς. Ως εκ τούτου, διατηρώντας έναν έλεγχο κατά την ανάπτυξη και τη διάδοση της αγγλικής φυτικής κισσού αποτελεί σημαντικό βήμα, ειδικά αν είστε αυξάνεται σε εξωτερικό χώρο. Ή αλλιώς, αυξάνεται covering επιθετικά ό, τι έρχεται στο δρόμο του. Διαλέξτε τα φύλλα της αγγλικής κισσού σε εσωτερικούς κηπουρική και κλαδεύουμε τα κλαδιά, ενώ αυξάνεται σε εξωτερικούς χώρους.
Πολλές φορές, τα φυτώρια που διατίθεται αγγλικό κισσό φυτών για την πώληση, η οποία είναι η καλύτερη ευκαιρία για να αγοράσουν αυτό το καταπράσινο αμπέλι σε χαμηλό προϋπολογισμό. Διαφορετικά, είναι η αγγλική δενδρύλλια κισσός πωλούνται συνήθως σε όλα τα κέντρα των φυτών. Στον εξωραϊσμό, αγγλικά κισσός μονάδα είναι μια σημαντική αμπέλου για την κάλυψη γυμνό έδαφος με πλήρη σκιά, όπου τα περισσότερα άλλα φυτά που αποτυγχάνουν να αναπτυχθούν σωστά.