Funny Games Νυφική ντους

Νυφικό ντους είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά πάρτι, ειδικά για τη νύφη-να-να, μετά από όλα είναι το τελευταίο κόμμα ότι μπορεί να απολαύσει σαν γεροντοκόρη! Το γεγονός αυτό καθιστά επίσης πιο δύσκολο να οργανωθεί ένα νυφικό ντους, όπως το κόμμα πρέπει να είναι τέλεια, το αστέρι του κόμματος θα πρέπει να θυμόμαστε για χρόνια! Διασκέδαση παίζει μεγάλο ρόλο στη λήψη κάθε διάδικος ένα χτύπημα. However, η μουσική και ο χορός δεν είναι οι μόνες μορφές διασκέδασης! Ειδικά σε μέρη όπως το νυφικό ντους, ο κόσμος θέλει να καθίσει πίσω και να απολαύσετε, χορεύουν δυνατή μουσική είναι τρόπος για την κοινή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε ειδικές παιχνίδια για κάθε περίσταση, αν πρόκειται για ένα νυφικό ντους ή ένα μωρό ντους! Υπάρχουν ένα σωρό παιχνίδια νυφικό ντους, το οποίο προφανώς, μπορείτε να απολαύσετε μόνο σε ένα νυφικό ντους, οπότε δεν πρέπει κανείς να αφήσει την ευκαιρία να συμμετέχουν και διασκεδάστε! Ο ακόλουθος είναι μερικά αστεία νυφικό παιχνίδια ντους που είναι βέβαιο ότι θα δημιουργήσει μια ταραχή γέλιο!
Δωρεάν Funny Games Νυφική ​​ντους
Ανταλλάσσουν δώρα? Αυτό είναι ένα από τα μοναδικά νυφικά παιχνίδια ντουζιέρα. Για αυτό το παιχνίδι θα χρειαστεί να πάτε σε ένα κατάστημα χαρτικών. Αγοράστε διάφορα ασήμαντα πράγματα ως δώρα, πράγματα που κοστίζουν λιγότερο από ένα δολάριο, που κυμαίνεται από ένα φανταχτερό υποκύψει στις πέρλες μπάνιου. Δεν χρειάζεται να αγοράσει δώρα για κάθε επισκέπτη, στην πραγματικότητα αγοράσει ένα μικρότερο αριθμό δώρων από τους καλεσμένους. Τυλίξτε όλα τα δώρα σε διάφορες μεγέθους κουτιά, να είναι καινοτόμες, όπως για παράδειγμα, τυλίξτε δώρο μια μικρή κορνίζα στο μεσαίου μεγέθους συσκευασία δώρου, κλπ. Ορίστε ένα χρονόμετρο και να κάνει όλους τους επισκέπτες κάθονται σε κύκλο και τοποθετήστε όλα τα δώρα στη μέση . Ζητήστε από τον νύφη-να-να να κυλήσει ένα σύνολο ζάρια, αν παίρνει διπλό, παίρνει για να πάρει ένα από αυτά τα δώρα. Συνεχίστε την ίδια διαδικασία με όλους, όταν κάποιος παίρνει μια διπλή, παίρνουν μια πιθανότητα να πάρει ένα βραβείο. Όταν όλα τα δώρα από τον κύκλο είναι πάνω, οι επισκέπτες καλούνται να ανταλλάσσουν ή εμπορικά δώρα τους με άλλους επισκέπτες! Η διαδικασία θα διαρκέσει ως το χρονόμετρο σβήνει. Κατά την έναρξη του παιχνιδιού, όλοι οι επισκέπτες θα είναι πολύ γενναιόδωρη, αλλά καθώς τα έσοδα παιχνίδι, θα δείτε πρόσωπα, υποστηρίζοντας πέρα ​​από το μέγεθος της δωρεάς, το ύψος του παιχνιδιού είναι όταν ανοίγουν τα δώρα και να βρει ένα μικρό δώρο. Είναι ξεκαρδιστική να δούμε έκφραση του προσώπου τους όταν συνειδητοποιούν ότι αγωνίζονται για κάτι ηλίθιο!
Ιστορία Διερμηνεία? Αυτό το παιχνίδι είναι βέβαιο ότι θα κάνει το κοκκίνισμα νύφη και το γέλιο τους επισκέπτες! Αυτό το παιχνίδι ξεκινά μετά όλα τα δώρα που κίνησε η νύφη-να-να. Δεν χρειάζεται τίποτα εκτός από τη δημιουργικότητα και ένα χαρτί και στυλό για αυτό το παιχνίδι. Το μόνο που έχετε να κάνετε, το σήμα κάτω κάθε έκφραση της νύφης όταν ανοίξει το δώρο, θα μπορούσε να είναι τόσο απλή όσο η «Wow! Αυτό είναι όμορφο! " Σήμερα μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δημιουργήσει μια ιστορία μήνα του μέλιτος του αστεριού κόμματος με τη βοήθεια αυτών των εκφράσεων! Τι και πώς η ιστορία θα πρέπει να είναι, αυτό εξαρτάται πλήρως από την επιθυμία σας. Μπορείτε να κάνετε ένα απλό αστεία ιστορία ή ακόμη και μια συγκλονιστική ιστορία! Read more on παιχνίδια ντους γάμο.
Μια χιουμοριστική χέρι βοήθειας? Όλα τα newlyweds αντιμετωπίζουν μια σειρά προβλημάτων μετά το γάμο τους. Ορισμένα από τα προβλήματα είναι σοβαρά, ενώ μερικά είναι πραγματικά αστείο! Αλλά το γεγονός είναι πως οι περισσότερες από αυτές είναι πολύ συχνές, που αντιμετωπίζει σχεδόν κάθε ηλικίας! Έτσι, ένα είδος καθήκοντος άλλους ανθρώπους να τους δώσουμε λύσεις, πριν προκύψουν τα προβλήματα. Αλλά καθώς το παιχνίδι υποτίθεται ότι είναι αστείο, είναι οι λύσεις, επίσης, υποτίθεται ότι είναι αστείο. Μπορείτε να κάνετε έναν κατάλογο των κοινών προβλημάτων, όπως, «η λεσχών στο σπίτι κάθε τώρα και στη συνέχεια» ή «αυτός ροχαλίζει υπερβολική», κ.λ.π. Να παρέχετε οι φιλοξενούμενοι με chits και πες τους να σκεφτεί διάφορες λύσεις και να τις διαβάσετε μεγαλοφώνως. Ως παραλλαγή αυτού του παιχνιδιού, μπορείτε να κάνετε δύο ομάδες οι προσκεκλημένοι και να παρέχει κάθε παιδάκι με το. Μια ομάδα θα γράψει μόνο λύσεις και ένας άλλος θα γράψει μόνο τα προβλήματα. Όταν όλα γίνονται, ανέγνωσε οποιαδήποτε τυχαία πρόβλημα και chit λύση. Η νύφη-να-να είναι σίγουρος για να συγχέεται με τον παράξενο προβλήματα και τις λύσεις! Διαβάστε περισσότερα για τις νυφικές ιδέες ντους.
Αυτά ήταν μερικά από τα αστεία νυφικά παιχνίδια ντους. Μπορείτε επίσης να αναφέρεται σε εκτυπώσιμη νυφικό παιχνίδια ντους για περισσότερες ιδέες. Με αυτές τις ιδέες παιχνίδι για τη βοήθεια, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το κόμμα σας να είναι επιτυχής. Διασκεδάστε!