Πώς να κάνει το αλκαλικό νερό

Γνωρίζετε ότι υγρά στο σώμα μας πρέπει να είναι αλκαλικό χαρακτήρα και όχι να ουδέτερο ή όξινο; Ναι, αυτό είναι αλήθεια. Και το νερό που πίνουμε καθορίζει την επίπεδο pH στο εσωτερικό του σώματος. Τότε, δεν θα έχει νόημα αν έχουμε μια αλκαλική δίαιτα ή πίνετε εμφιαλωμένο νερό αλκαλικό; Αλλά, πώς να κάνει αλκαλικό νερό; Ας κάνουμε αυτό το βήμα-βήμα και να αρχίσει από τα βασικά για να μάθετε πώς να φτιάξετε το αλκαλικό νερό.
Ποια είναι η έννοια του επιπέδου pH - Περισσότερα για την αλκαλικότητα και Οξύτητα
pH επίπεδο συνιστά μέτρο αλκαλικότητας ή οξύτητας ενός διαλύματος. It είναι απλά μετριέται σε μια κλίμακα από 0 έως 14. Οι λύσεις αυτές με pH μεγαλύτερο από 7 είναι βασικά ή αλκαλικά διαλύματα και αυτά που έχουν τα επίπεδα pH μικρότερο από 7 είναι όξινα. Καθαρό νερό είναι ουδέτερη από την άποψη αυτή, δηλαδή δεν είναι ούτε alkaline nor όξινο, και έτσι έχει pH επίπεδο ακριβώς 7. Όμως, κάποιος μπορεί εύκολα να μάθουν πώς να κάνουν αλκαλικό νερό στο σπίτι. Ας δούμε πως.
Πώς να κάνει το αλκαλικό νερό;
Από την ανωτέρω γνώση, νερό με pH επίπεδα ανωτέρω 7 είναι αλκαλικό χαρακτήρα. Αλλά για την ασφαλή κατανάλωση από τον άνθρωπο, τα επίπεδα του pH του νερού δεν πρέπει να υπερβαίνει το 8,5. Στη χημική άποψη αλκαλικότητα επιτυγχάνεται διαλύοντας ένας ένυδρη ενός μετάλλου-οξείδιο. Τι είναι τα οξείδια μετάλλων; Σήμερα, μέταλλο-οξείδια σχηματίζονται λόγω της καύσης μετάλλων στην παρουσία του οξυγόνου (Ναι, μέταλλα do έγκαυμα!). Για παράδειγμα, όταν νάτριο καίει, αυτό οδηγεί σε σχηματισμό οξείδιο του νατρίου (Na2O). Τώρα, ενυδατώνουν σχηματίζεται από Χημικά αντιδρούν με το νερό. Η αντίδραση που λαμβάνει χώρα εξηγείται στην κατωτέρω εξίσωση:
Na2O + H2O; 2 NaOH (Υδροξείδιο του Νατρίου)
Οι προβλεπόμενες Υδροξείδιο του νατρίου δεν είναι παρά μια βάση ή ένα αλκαλικό. Και έτσι η διάλυμα καθίσταται αλκαλικό. Έτσι, όλα αυτά που πρέπει να κάνουν αλκαλικό νερό είναι ένα metal-oxide, άμεσα ή έμμεσα. Λόγω της έμμεσης, εννοούμε άλλο από κάποια σύνθετα, καθώς δεν είναι σκόπιμο να ληφθεί οξείδιο του μετάλλου με το κάψιμο ενός μετάλλου μόνοι σας. Αυτό είναι λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που απαιτούνται για την καύση των μετάλλων. Ο καλύτερος τρόπος για να επιτευχθεί αλκαλικότητας στο σπίτι είναι να χρησιμοποιήσετε μαγειρική σόδα, το οποίο είναι άμεσα διαθέσιμο στοιχείο των νοικοκυριών.
Χημικώς, σόδα ψησίματος ονομάζεται διττανθρακικού νάτριο ή νατρίου υδρογόνου ανθρακικό, δηλ. NaHCO3. Είναι μια κρυσταλλική ένωση σχηματίζεται όταν υδροξείδιο του νατρίου (NaOH) αντέδρασε με εκπομπών CO2 και H2O με τη μορφή NaHCO3.
Όταν μαγειρική σόδα διαλύει στο ύδωρ, NaHCO3 χάνει ιοντική ομολόγου του να προσδώσει Na + ιόντα και HCO3-ιόντα.
NaHCO3; Na + + HCO3-
Τώρα, η HCO3-ιόντα αντιδρούν με νερό να σχηματίσουν ανθρακικό οξύ (H2CO3) που περαιτέρω αποσυνθέτει να δώσει διοξείδιο άνθρακα (CO2) και νερό (H2O) αφήνοντας πίσω NaOH, οποία έχουμε δει μια άλκαλι. Αφήσετε μερικούς εξισώσεις χημικές να μιλήσει:
NaHCO3 + H2O; Na + + HCO3-+ H2O ______________ (1)
Τώρα,
HCO3-+ H2O; H2CO3 + OH-__________________ (2)
Na + διαμορφώνεται στην εξίσωση (1) και OH-που έχουν συσταθεί εξίσωση (2) αποτελούν ιοντική ομολόγων να δώσει NaOH.
Na + + ΟΗ-; NaOH
Να διατηρούνται ασφαλείς επίπεδα pH, εσείς δεν πρέπει προσθέσετε περισσότερες από 10g της σόδας ψησίματος σε λίτρο νερού. Αυτό είναι το πώς να κάνει αλκαλικό νερό με μαγειρική σόδα. Μπορείτε να μεταβάλλετε τα επίπεδα του pH με προσθήκη ή μείωση της συγκέντρωσης των αλκαλίων (στην προκειμένη περίπτωση, NaOH) σε νερό. Στο σπίτι, υπάρχουν πολλές άλλες προϊόντα όπως λεύκανσης σκόνη ή οποιαδήποτε οξικού, θειικού ή ανθρακικού μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κάνει αλκαλικό νερό. Απλή σαπουνάδα είναι επίσης αλκαλικά, αλλά ποτέ δεν είναι κατάλληλα προς κατανάλωση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα χάρτη ηλιοτροπίου εύκολα διαθέσιμες στα καταστήματα να ελέγξετε της αλκαλικότητας μιας λύσης. Αν γίνεται μπλε όταν έρχεται σε επαφή με μια λύση, τότε είναι αλκαλίων, ή αν ο λίθος κοκκινίζει, διάλυμα είναι όξινο. Διαβάστε περισσότερα σε αλκαλικά παροχών νερού.
While working with alkaline or acidic solutions, it is strongly advised to wear gloves and protect other areas from direct contact especially if the solution is strong. Αλκαλική νερό έχει ολισθηρό αισθάνονται όταν άγγιξε και δεν υπάρχει καύσου, αλλά όπως οξέα, σίγουρα τρώνε μέσω του δέρματος. Απώλεια αίσθησης είναι επειδή εξολεθρεύει γρήγορα την νευρικά κύτταρα, δεν είναι τόσο σήματα πόνου παραληφθεί από εγκέφαλο ακόμη και δεδομένου καίνε μέσω.
Μπορείτε διαβάσετε επίσης περισσότερο στη:? Πόσιμου Νερού? Νερού Ionizers? Ελπίζω, με επαρκείς γνώσεις πώς να κάνει αλκαλικό νερό, μπορείτε διατηρήσει σίγουρα ορθή επίπεδα αλκαλικότητα στο σώμα σας.