Wall Decor Ιδέες

Που διακοσμούν τους τοίχους του σπιτιού σας σε σίγουρα ένα πολύ δύσκολο έργο, καθώς υπάρχουν πολλά διαφορετικά στοιχεία διακόσμησης που είναι διαθέσιμα για να διαλέξετε. Και κάθε στοιχείου μοιάζει και αισθάνεται καλύτερα από την άλλη. Ωστόσο, προκειμένου να καταστεί η τοίχους των σπιτιών όμορφο σε περιορισμένο προϋπολογισμό, μπορείτε να εξετάσουν ορισμένες φτηνές ιδέες ντεκόρ τοίχων.
Μερικές καλές ιδέες Decor Wall και Συμβουλές
Ζωγραφική των Τειχών? Πρόκειται συμβατικό, όμως μία από τις καλύτερες τοίχου ιδέες διακόσμησης. Εάν έχετε πήρε μια νέο σπίτι, οι τοίχοι πρόκειται να ζωγραφισμένα ανάλογα με τη χρήση του δωματίου. Αν είναι ένα καθιστικό, βάψετε τους τοίχους σε ένα χρώμα που θα κάνει τους επισκέπτες να αισθάνονται ευπρόσδεκτοι. Εάν είναι ένα υπνοδωμάτιο, επιλέξτε ένα χρώμα οποία θα ανάπαυση μάτια σας και sooth μυαλό σας. Μόλις το βασικό χρώμα εφαρμόζεται, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δική εντυπωσιακά και λαμπερά χρώματα σας για να κάνετε τόνους για τους τοίχους.
Πλαισιωμένο φωτογραφιών και εικόνων? Καδράρισμα φωτογραφιών και εικόνων συμβάλλουν ουσιαστικά στην ομορφιά των τοίχων. Μπορείτε να προσθέσετε πλαίσια οικογενειακών φωτογραφιών ή διαφορετικές σχέδια και τα σχέδια στα τοιχώματα. Υπάρχουν ποικίλες μορφές, όπως ελεύθερο ζωγραφικής, ένα όμορφο τοπίο της φύσης, και άλλα παρόμοια σχέδια. Να βάλει επάνω τα πλαίσια και τοίχων, απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε τα τοποθετήσετε σε κατάλληλες αποστάσεις. Μην συσταθεί πάρα πολλά πλαίσια σε υπερβολικά μικρή περιοχή στον τοίχο.
Wall Lettering? Ένας από σύγχρονες ιδέες ντεκόρ τοίχων χρησιμοποιεί στεφάνη τοίχο. Μπορείτε ΧΡΗΣΗ Κόψτε can χαρακτήρες ενός διάσημου inspiring απόσπασμα, βίβλος στίχος, το όνομα του αγαπημένου σας προσώπου, καλωσορίζοντας λέξεις, καλή στην ανάγνωση μηνυμάτων, κ.λπ. Γενικά, η τέχνη τοίχων χαρακτήρες έρχονται σε μία μόνο ζαριά του κειμένου και είναι η να εφαρμοστεί ακριβώς ως έχουν. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ξύλινα χαρακτήρες να δώσει ένα vintage αφή kinda στον τοίχο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε παράθεση αγάπη γράμματα στο υπνοδωμάτιο, ή παρακινητικές εισαγωγικά στο δωμάτιο του παιδιού σας.
Lighting? Φωτισμός διευθέτηση δεν μόνο δώσει φως στην αίθουσα και επαρκή ορατότητα, αλλά χρησιμεύουν επίσης ως αντικείμενα διακόσμησης στους τοίχους δωμάτιο. Αν θέλετε να δώσει στο δωμάτιο μία μοντέρνα εμφάνιση, μπορείτε να επιλέξετε από γυαλί ή κεραμικό αμπαζούρ άνω χρυσά φώτα. Μια άλλη εναλλακτική λύση στο φωτισμό σπίτι είναι να δημιουργήσει ορείχαλκο ή κηροπήγια ασήμι στους τοίχους. Χρησιμοποιώντας χρωματιστό αμπαζούρ μπορούν επίσης να θεωρηθούν ως μία από τις καλύτερες ιδέες ντεκόρ τοίχων για τα σπίτια.
Στένσιλ? Χρησιμοποιώντας ζωγραφική stencil στους τοίχους είναι μια από τις μοναδικές ιδέες ντεκόρ βρεφικών σταθμών τοίχο. Υπάρχουν πολλά όμορφα σχέδια μεμβράνη που μπορούν να αγοραστούν από τα κοντινά καταστήματα διακόσμησης σπιτιού σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι απλά να προσθέσετε χρώμα ανάμεσα στα στένσιλ, αφήστε ξηρό, και τα σχέδια θα είναι έτοιμες. Stencil πίνακες είναι κατάλληλα για τη διακόσμηση τοίχων των δωματίων των παιδιών. Είναι επίσης μια ανέξοδη μέθοδο της διακόσμησης τοίχων.
Καθρέπτες? Προσθέτοντας κατόπτρων στο τείχη αποτελεί επίσης ένα από τα καλύτερα σύγχρονες ιδέες ντεκόρ τοίχων. Διάθεση καθρέφτες στους τοίχους δίνουν προφανώς μια εμφάνιση του δωματίου να είναι ευρύτερη και μεγαλύτερη. Επιπλέον, αυξάνει επίσης την φωτισμό στο δωμάτιο. Εάν δεν προτιμάτε μεγάλους καθρέφτες, έχετε την επιλογή χρησιμοποιώντας διακοσμητικών μικρών κορνίζες καθρέπτη που μπορεί απλά να κρεμαστεί στους τοίχους. Το μόνο πράγμα που με τη χρήση καθρέπτες ντεκόρ τοίχος είναι ότι έχετε να καθαρίσετε και να διατηρήσει την καθρέφτες σωστά.
Read more on: · Bedroom Wall decor; Μεγάλο Τείχος διακοσμεί τις ιδέες · Δωμάτιο Wall διακοσμεί τις ιδέες, υπάρχουν πολλές άλλες ιδέες ντεκόρ τοίχων, όπως η χρήση πτυσσόμενες οθόνες, τοιχογραφίες, αφαιρούμενα αυτοκόλλητα τοίχου, και άλλα πράγματα. Απλά σκεφτείτε δημιουργικά και να κάνουν τους τοίχους του σπιτιού σας να φανεί ελκυστική.