Guest House Όροφος Σχέδια

Έχοντας ένα ξεχωριστό ξενώνα πάντα έρχεται σε πρακτικό, όταν είναι συσκευασμένα με τους επισκέπτες στο σπίτι σας. Μπορεί επίσης να διπλασιαστεί επάνω ως το σπίτι το Σαββατοκύριακο για εσάς και να είναι τόπος χαλάρωσης. Κάνοντας τα δικά τους σχέδια σας σπίτι επισκεπτών σας δίνει μια ευκαιρία για τη δημιουργία ενός επιπλέον χώρου διαβίωσης που θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας. Το τραχύ σχέδιο που θα κάνετε, δίνοντάς όλες τις προσδοκίες σας, μπορεί αργότερα να τελειοποιηθεί από έναν επαγγελματία αρχιτέκτονα. Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστώ μερικές συμβουλές για το πώς να δημιουργήσουν τα δικά τους σχέδια σας σπίτι όρος.
Ο σχεδιασμός ενός ξενώνα είναι η προσθήκη περισσότερο χώρο στο σπίτι σας, το οποίο σας δίνει μια ευκαιρία να είναι ένας ευχάριστος οικοδεσπότης σε φίλους και συγγενείς που επισκέπτονται συχνά. Σου δίνει την ευκαιρία να περιλαμβάνει όλα εκείνα τα πράγματα που πάντα θέλατε να εντυπωθεί στο σχέδιο σπίτι σας, αλλά δεν μπορούσε! Πριν ξεκινήσετε να προβεί στη δική όρος σχέδιά σας όροφο σπίτι, θα πρέπει να έχετε μια σαφή ιδέα σχετικά με τον προϋπολογισμό μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να το κατανομή και οι διαστάσεις του τεμαχίου γης, στον οποίο σκοπεύετε να το χτίσει.
Αυτό θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα σχέδιο που είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας. Άνθρωποι επιλέγουν για τις μικρές όρος σχέδια σπιτιών που είναι γενικά χτισμένα σε παρακείμενους επιπλέον χώρο της γης στα σπίτια τους. Φυσικά θα μπορούσε επίσης να σχεδιάζουν να οικοδομήσουμε ένα ξενώνα το οποίο είναι χτισμένο σε μεγαλύτερη απόσταση και διπλασιάζει ως μια απόδραση το σαββατοκύριακο. Φυσικά, δεν θέλετε να κάνετε ξενώνας σας πολύ άνετα ή αλλιώς, οι καλεσμένοι σας δεν θα μπορούσε ποτέ σχέδιο να φύγει! Ας δούμε πώς μπορεί κανείς να πάει για τη δημιουργία των δικών μικρά σχέδια του ξενώνα.
Συμβουλές για το σχεδιασμό Guest House σχέδια? Οικοδόμηση ενός ξενώνας είναι ένα μεγάλο έργο κατασκευής και απαιτεί πολύ λεπτομερή προγραμματισμό. Θα χρειαστείτε επαγγελματική βοήθεια μετά από έναν αρχιτέκτονα, αλλά και τη δημιουργία μικρών σχεδίων ξενώνας της δικής σας, θα σας βοηθήσει στη μετάδοση αιτήματά σας στον αρχιτέκτονα με καλύτερο τρόπο.
Μελέτη Guest House Σχεδίων? Πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσετε είναι, εξοικειωθείτε με τις τελευταίες αρχιτεκτονικές τάσεις στο όρος σχεδίων σπιτιών. Αναχώρηση αρχιτεκτονική αφιερώνεται περιοδικά για διάφορα σχέδια ξενώνας. Επισκεφθείτε ξενώνες που χτίστηκε από τους φίλους και γείτονες. Κάντε ένα αρχείο πτυχές του σχεδιασμού σε αυτές τις διάφορα σχέδια ξενώνα που θα θέλατε να συμπεριλάβετε στο δικό της σχέδιο ξενώνα σας.
Κάντε τη λίστα από ανέσεις? Συντάξτε έναν κατάλογο με τα χαρακτηριστικά και τις ανέσεις που σας σχέδιο για να έχουν το δικό ξενώνα σας. Κάντε μια εξαντλητική λίστα όλων των προσδοκίες σας από το ξενώνα των ονείρων σας.
Κοιτάξτε Για Online Σχέδια Guest House όροφος? Υπάρχουν πολλές αρχιτεκτονική αφιερωμένη ιστοσελίδες, που προσφέρουν όρος σχέδια σπιτιών διαφόρων τύπων και διαστάσεων που είναι προγραμματισμένη για τις ανάγκες σας. Θα μπορούσατε να δείτε αυτά τα σχέδια και να εκτυπώσετε αυτά που αλιευμάτων φαντασία σας.
Ξεκινήστε Σχεδιασμού δαπέδου ανά όροφο? Αφού έχετε ξεκινήσει να πάρει μια ιδέα για το τι έχετε στο μυαλό σας, από την έναρξη κάνοντας ένα σχέδιο που δημοσιονομικούς περιορισμούς σας υπόψη. Αποφασίστε σχετικά με τον αριθμό των ορόφων, τα δωμάτια και η γενική εμφάνιση. Να ξεκινήσει ο σχεδιασμός δαπέδου ανά όροφο. Σιγουρευτείτε ότι παίρνετε μετρήσεις υπόψη παντού.
Στέγες, Δάπεδα & Ηλεκτρικές συνδέσεις? Μερικά από τα πράγματα που πρέπει να περιλαμβάνονται στον σχεδιασμό είναι οι στέγες, δάπεδα και τις ηλεκτρικές συνδέσεις. Θα πρέπει να συμπεριλάβετε αυτά τα πράγματα στο σχέδιό σας.
Έπιπλα, Ζωγραφική & Interior Design? Μόλις αποφασιστεί στο πλαίσιο του ξενώνα, μπορείτε να ξεκινήσετε με εσωτερικό σχεδιασμό. Αυτό περιλαμβάνει την επιλογή επίπλων, ζωγραφική και εσωτερικό σχεδιασμό. Εδώ είναι όπου μπορείτε να εφαρμόσουν τις γνώσεις συγκέντρωσε από τα περιοδικά και τα αρχιτεκτονικά βιβλία.
Εξάγετε τα δικά σας Rough Guest House σχέδιο? Κάνετε όλες αυτές οι ανωμαλίες σχέδια σε χαρτί γραφήματος και βεβαιωθείτε ότι έχει γίνει σε κλίμακα. Μόλις είστε έτοιμοι με την τραχιά πάτωμα από τα σχέδια σπιτιών όροφο επισκέπτη, μπορείτε να αρχίσετε τη δημιουργία ενός 3D ξενώνας κάτοψη χρησιμοποιώντας αρχιτεκτονικές λογισμικού μπορείτε να βρείτε online. Αφού έχετε κάνει αλλαγές σύμφωνα με τους δημοσιονομικούς περιορισμούς σας, μπορείτε να υποβάλλει το σχέδιο του αρχιτέκτονα σας ο οποίος θα επεξεργάζεται στη συνέχεια ανάλογα με τις γνώσεις του.
Διαβάστε περισσότερα για:? Ενοικιαζόμενα δωμάτια Design Ιδέες? Σχόλια κρεβατοκάμαρα που διακοσμεί τις ιδέες? Ελπίζω αυτό το άρθρο σας ενθάρρυνε αρκετά για να δοκιμάσετε το χέρι σας στο σχεδιασμό τα δικά τους σχέδια σας σπίτι όρος. Οχι μόνο θα σας βοηθήσει στην πραγματοποίηση των ονείρων όρος σχέδιά του δαπέδου σπίτι, αλλά και να σας δώσει μια ρεαλιστική εικόνα του προϋπολογισμού θα χρειαστείτε.