Ξύλο τεχνικές χρώσης

Οι περισσότεροι προτιμούν να εγκαταλείψουν ξύλου ως έχει, διότι η φυσικό χρώμα του ξύλου είναι η ίδια αρκετά κομψό. Ωστόσο, αν είστε δημιουργία σπίτι σας και θέλετε τα έπιπλα για να ταιριάζει με το υπόλοιπο του ντεκόρ, το ξύλο λέκιασμα είναι μια καλή επιλογή, με το οποίο μπορείτε να προσαρμόσετε το χρώμα του ξύλου ως την επιλογή σας να ταιριάξετε την προτίμησή σας. Από τον έλεγχο ξύλο τεχνικές χρώσης μπορεί να έχει κανείς μεγάλη ξύλινα έπιπλα στο σπίτι, χωρίς να εξαρτώνται από τους επαγγελματίες των οποίων οι επιβαρύνσεις είναι πολύ απότομες. Ωστόσο, το ξύλο χρώση είναι ένα αρκετά σύνθετο έργο και αρκετές wood χρώση προβλήματα ακολουθούν, τα οποία πρέπει να ληφθεί υπόψη κατά τη διεξαγωγή του ξύλου χρώση διαδικασία. Προβλήματα όπως η άνιση χρώσης του ξύλου, συντελώντας σε πολλές φωτεινές και σκοτεινές περιοχές που χαλάει την απόλυτη φινίρισμα προκύψει κατά τη διάρκεια του ξύλου χρώσης. Ωστόσο, αυτά τα προβλήματα μπορούν να αντιμετωπιστούν. Ας μάθουμε περισσότερα για τα ξύλα τεχνικές χρώσης.
Πώς να λεκιάσει Wood
Απαιτούμενα Υλικά: ξύλο ή τα έπιπλα να είναι γυαλισμένες; υγρασία ύφασμα, χαρτί Sand (χονδρόκοκκα και λεπτόκοκκα) · Stain (χρώμα της επιλογής σας) · βούρτσας / RAG / pad: ξύλο conditioner, υπάρχουν τρεις τύποι λεκέδες για κάποιον να επιλέξει από: έλαιο με βάση λεκέδες, με βάση το νερό και λεκέδες τζελ με βάση λεκέδες. Το λάδι που βασίζονται λεκέδες διεισδύσει καλά και να προστατεύουν το ξύλο από ζημιές στο μέλλον, ωστόσο, οι λεκέδες χρειαστούν περίπου 24 ώρες ή περισσότερο για να στεγνώσει. Έτσι, μπορούν να προορίζονται για μεγάλα έργα. Για τα μικρότερα έργα κανείς να πάει για την υδατική βάση λεκέδες που στεγνώνουν γρήγορα σε λιγότερο από μια ημέρα. Αν όντως ένα ξύλινο αντικείμενο που ασχολούνται με είναι ενοχλητικό χαρακτήρα, τότε το καλύτερο λεκές είναι το τζελ με βάση τους λεκέδες. Επιπλέον, gel λεκέδες είναι καλό για φίμπεργκλας πόρτες. Έτσι, ανάλογα την κατάστασή σας, επιλέξτε το λεκέ. Είναι αυτή η κηλίδα επιλογή που καθορίζει τις τεχνικές ξύλινη ζωγραφική θα χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια της χρώσης. Wood χρώσης χρώματα μπορεί να είναι οποιοδήποτε χρώμα της αρεσκείας σας.
Ξύλο χρώσης Οδηγίες
Βήμα 1: Το ξύλο Τύπος Προσδιορισμός? Το πρώτο βήμα είναι να καθοριστεί ο τύπος του ενός ξύλου θα λεκέ. Εάν ασχολούνται με μαλακό ξύλο που έχει άνιση νερά του ξύλου, το ένα θα πρέπει να εφαρμόζεται conditioner wood πρώτη φορά στο ξύλο, έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι κάποια blotchy μοτίβο. Το κλιματιστικό θα βοηθήσει τον λεκέ κατανέμεται ομοιόμορφα. Επομένως, έχει σημασία να προσδιορίσει πρώτα το είδος του ξύλου. Περισσότερα για διάφορα είδη ξύλου.
Βήμα 2: λείανσης του ξύλου? Το ξύλο να χρωματισθούν πρέπει να καθαριστούν από βρωμιά και το λίπος. Χρησιμοποιώντας το γυαλόχαρτο πρώτα με χοντρό γυαλόχαρτο και στη συνέχεια άμμος και πάλι με γυαλόχαρτο. Με αυτό τον τρόπο, θα έχουν μια ωραία επιφάνεια για γυάλισμα. Στη συνέχεια σκουπίστε μακριά τα χάνουν συντρίμμια χρησιμοποιώντας το υγρό πανί.
Βήμα 3: Επιλογή του Wood λέκιασμα Τεχνική? Ανάλογα με το είδος του ξύλου και το είδος των επίπλων σε αντάλλαγμα, το ξύλο χρώση τεχνική θα ποικίλλουν. Οι τρεις διαφορετικοί ξύλο τεχνικές χρώσης είναι κουρέλι, βούρτσα ή ψεκασμό τεχνική. Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτές τις τεχνικές.
Κουρέλι Wood Λέκιασμα Τεχνική: Αν είστε ασχολούνται με τα μικρά έργα, τότε αυτό η τεχνική είναι κατάλληλη. Απλώς πάρτε το κουρέλι και βουτιά το στο λεκέ. Τρίψτε το λεκέ επάνω στο ξύλο, έτσι ώστε μετακινείτε μήκος του σιταριού του ξύλου. After φιλελεύθερη αίτησης, αφήστε το λεκέ διαρρεύσει τα εσωτερικά στρώματα του ξύλου και στη συνέχεια σκουπίστε την περίσσεια λεκέ με ένα άλλο καθαρό πανί. Συνήθως, η τεχνική αυτή είναι κατάλληλη για επίπεδες επιφάνειες.
Βουρτσίστε ξύλου χρώσης, Τεχνική: Για νερό που βασίζονται λεκέδες, θα χρειαστεί ένα νάιλον βούρτσα, ενώ τρίχα στα πινέλα που απαιτούνται για το πετρέλαιο που βασίζονται λεκέδες. Ανάλογα με το λεκέ σας πάρει το πινέλο. Η μέθοδος εφαρμογής είναι η ίδια με εκείνη του ένα κουρέλι. Απλά χρώμα στην κατεύθυνση του κόκκου και καθαρό το πλεόνασμα μακριά με ένα καθαρό πανί.
Ψεκασμός Ξύλο Λέκιασμα Τεχνική: Δεν είναι μια πολύ καλή ιδέα να χρησιμοποιήσει την τεχνική αν είστε αρχάριος. Μέθοδος αυτή απαιτεί ορισμένες ειδικές δεξιότητες. Το μειονέκτημα αυτής της τεχνικής είναι πως ένα τείνει να σπρέι πάρα πολύ λεκέ πολύ γρήγορα. Αυτό κάνει το σκούπισμα από την υπερβολική χρώση ακόμα περισσότερο άγχος. Εάν εξακολουθείτε να σχεδιάζετε να πάτε με τον ψεκασμό μέθοδο, τότε να πάρει ένα σπρέι που έχει έναν πολύ μικρό πέλμα.
Βήμα 4: στεγνώματος και φινιρίσματος? Αφήστε το λεκέ για να στεγνώσει εντελώς. Ο χρόνος που απαιτείται για την ξήρανση θα εξαρτηθεί από το είδος της κηλίδας που χρησιμοποιούνται. Ντύστε τα αποξηραμένα λεκέ με πολυουρεθάνη δώσει τόσο καλό τελείωμα.
Διαβάστε περισσότερα για: · ξυλεία Stain χρώματα Ξυλεία Έπιπλα: ξύλο χρώση ιδέες είναι καλό αν είστε προσωπικά ενδιαφέροντα ξυλεία που σχετίζονται με την εργασία. Εκείνοι που έχουν την ικανότητα για αυτό θα το παραλάβετε άμεσα. Wood τεχνικές χρώσης δεν θα φαίνονται όλοι that τρομακτικό όταν έχουμε ασκήσει για μερικές φορές.