Ραγισμένα Feet

Στεγνό ραγισμένα πόδια είναι μια μόνιμη απειλή, δεν έχει σημασία αν είναι χειμώνες or καλοκαίρια. Having φύλλο ραγισμένα πόδια είναι πολύ συχνή μεταξύ ανδρών και γυναικών, δεδομένου ότι προκαλείται λόγω ξηρό δέρμα. What, προκαλεί το ραγισμένο αίτια πόδια, το ξηρό δέρμα στο θεραπεύει σειρά σας παχύ and σκληραίνει γύρω από την άκρη του τακούνια, τα οποία μπορούν να κάνουν τα τακούνια κακό. Πολλοί από εμάς καταφεύγουν to αλοιφές και ενυδατική λοσιόν με τις ελπίδες της για να απαλλαγούμε από ραγισμένα πόδια. Καθώς πλησιάζει το καλοκαίρι, μας τα κορίτσια πρέπει πραγματικά να αναδείξουν όμορφα πόδια, χωρίς το άσχημο ορατές ρωγμές, σε ορισμένες αξιολάτρευτο σανδάλια. Για να απαλλαγείτε από επώδυνη, ραγισμένα αδέξια πόδια, ρίξτε μια ματιά σε μερικά σπίτι διορθωτικά μέτρα για το ξηρό δέρμα, αυτό θα μπορούσε απλώς να σας εξοικονομήσει κάποια αμηχανία.
Πώς να θεραπεύσει ραγισμένα πόδια
Να κατευθύνουν Από περαιτέρω επιδείνωση ερεθιοτικών ραγισμένα πόδια επιβάλλεται να κρατήσει τακούνια ενυδατωμένο και ενυδατωμένο. Εάν πάσχετε από μια τέτοια δύσκολη θέση, εδώ είναι μια αλάνθαστη, την κατάλληλη φροντίδα μέτρο για το πώς να θεραπεύσει ραγισμένα πόδια. Διαβάστε περισσότερα για τη φροντίδα των ποδιών.
Υλικά που χρειάζονται · Medium μπανιέρα, κάλτσες Βαμβάκι, πετσέτα? Loofah ή κισηρόλιθοι · 1 ορυκτέλαιο φλυτζάνι Χωρίς άρωμα λοσιόν ενυδάτωσης · ​​αύξηση Νο 1: Πάρτε την πλαστική μπανιέρα και ρίχνετε 1 φλιτζάνι ορυκτέλαιο σε αυτό. Προσθέστε λίγο ζεστό νερό (ή πιο ζεστό, ανάλογα με το επίπεδο ανοχής σας) στη σκάφη και τα πάντα μίγμα σωστά. Γεμίστε το νερό μέχρι τους αστραγάλους σας να έχει βυθιστεί σε αυτές. Διατηρείτε στεγνό ραγισμένα πόδια σας ενυδατωμένο για τουλάχιστον 10 λεπτά.
Βήμα # 2: Αργότερα, δέρμα σας στην άκρη των τακουνιών θα γύριζε μαλακά. Αυτό, θα καθαρίσετε και την βρωμιά παγιδευτεί στα πόδια. Πάρτε ένα σκέλος από τη σκάφη και στεγνώστε τα με μια νέα βαμβακερή πετσέτα. Πάρτε σφουγγάρι ή μία ελαφρόπετρα για μαλακά ξύνω τα μαλακά, νεκρό δέρμα.
Βήμα # 3: Προσέξτε να είναι όσο το δυνατόν ήπια, έτσι ώστε να μην ξύνεται πολύ βαθιά. Το δέρμα είναι μαλακό και μόνο το νεκρό δέρμα χρειάζεται να αφαιρεθεί από την επιφάνεια της φτέρνας. Πλένετε τα πόδια σας με χλιαρό νερό και στεγνώστε με την πετσέτα. Ακολουθήστε την ίδια διαδικασία με το άλλο πόδι.
Βήμα # 4: Τώρα εφαρμόζεται άφθονες ενυδατική λοσιόν (της επιλογής σας) πάνω από το υγρό τακούνια. Καλύψτε όλες τις επιφάνειες για να βεβαιωθείτε ότι δεν περιοχή μένει έξω. Μην ξεπλένετε το λοσιόν μακριά από τη φτέρνα. Θα λειτουργήσει ως θεραπευτικός παράγοντας για το σκασμένο τα πόδια σας. Μπορείτε να πλύνετε τα πόδια σας την επόμενη ημέρα ή φορά που θα πάτε για ένα ντους.
Βήμα # 5: Θέση νωπά, τα μαλακά κάλτσες για το βαμβάκι επί πλέον ενυδατωμένη πόδια σας και κρατήστε τους σε μια νύχτα. Ακολουθήστε αυτό το σπίτι γιατρικό για ραγισμένα πόδια κάθε δεύτερη ημέρα.
Ραγισμένα Αρχική θεραπεία Feet
As η ενυδατική λοσιόν και αλοιφές που έχουν αποδεδειγμένα μαγικά, τους πολλές φορές, αυτή η μέθοδος να πάρετε μια λίγο ακριβό. Με όλες τις λοσιόν και κρέμες για να αγοράσει, μερικές φορές θέλουμε απλά η ιδανική λύση η οποία είναι οικονομική, όσο και. Εδώ είναι ένα από τα ραγισμένα εγγυημένης θεραπείες μέτρα που θα αποτρέπουν ρωγμές από την επιστροφή.
Τα συστατικά που χρειάζεται? 10 σταγόνες έλαιο Νυχτολούλουδο? 10 σταγόνες έλαιο λεβάντας? 1 κουταλιά αλεύκαστα κερί? 1 κουταλάκι του γλυκού άνυδρης λανολίνης? 1 πετρέλαιο αβοκάντο σούπας? 1 κουταλάκι του γλυκού λάδι βιταμίνης E? ¼ φλιτζάνι ελαιόλαδο? Βήμα # 1: Πάρτε ένα ταψί και ρίξτε ελαιόλαδο, το αβοκάντο λάδι, το κερί, και άνυδρη λανολίνη. Κρατήστε ανάδευση του μείγματος ευκαιριακά και ζεσταίνετε σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά. Πάρτε το τηγάνι μακριά από τη φωτιά όταν το κερί έχει λιώσει.
Βήμα # 2: Όταν το μίγμα έχει κρυώσει (ένα ή δύο λεπτά), ρίχνουμε και τα τρία έλαια. Ανακατέψτε το μίγμα και πάλι μέχρι τα πάντα είναι ενσωματωθεί σωστά.
Βήμα # 3: Πριν από το κερί ψύχεται και γίνεται συμπαγές και πάλι, ρίξτε το υγρό μείγμα σε ένα γυάλινο βάζο και αφήστε τη να κρυώσει. Καθώς το μίγμα επανέρχεται σε θερμοκρασία δωματίου του, τοποθετήστε το καπάκι στο βάζο και να το διατηρήσετε στο ψυγείο.
Βήμα # 4: Κάθε βράδυ πριν πάτε για ύπνο, μασάζ την αλοιφή για το ραγισμένο πόδια. Μόλις τελειώσετε με αυτό, τοποθετήστε το βάζο πίσω στο ψυγείο.
Διαβάστε περισσότερα για:? Ξηρό Δέρμα Remedies? Σκασμένων ποδιών Cure? Εάν το πρόβλημα με τα ραγισμένα πόδια σας εξακολουθεί να υφίσταται ακόμη και μετά την εκδίκαση των επανορθωτικά μέτρα που αναφέρονται above, δείτε ένα podiatrist για να φτάσουμε στην ρίζα. Ζητήματα όπως η μόλυνση or στάζει από τα ραγισμένα πόδια μπορεί να αποτελέσει σοβαρό πρόβλημα το οποίο πρέπει να εξεταστεί.