Πώς να ψάξει παλαιότερα

Είναι χαριτωμένο για να αρχίσουμε, να λένε, τι! Είσαι 20;! Δεν μοιάζουν καθόλου! Άλλοι σωληνώσεις, μακάρι να φαινόταν τόσο νέος και εσείς!. Ωστόσο, μετά από λίγο, όταν θα μπορούσε να δει ότι ήταν δύσκολο για τους ανθρώπους να παίρνετε προκαλέσει σοβαρά »του, ή ότι οι απόψεις σας ποτέ δεν καταμετρήθηκαν, το πήρα για εσάς. Και το κακό. Άτομα ηλικίας σας είναι δύσκολο να αλληλεπιδράσουν με σας και έδειξε. Απογοητευμένος και λυπημένος, αναρωτιέστε πώς να δούμε μεγαλύτερα έτσι ώστε να μπορείτε να πάρετε σας οφείλεται στη ζωή. Μην ανησυχείτε φίλο μου, έχουμε ακριβώς το άρθρο για σας - θα σας πω κάποια μεγάλη συμβουλές και κόλπα για το πώς να δούμε μεγαλύτερα. Έτσι καθίστε πίσω, χαλαρώστε και να μάθουν. Επίσης διαβάστε για το πώς να εξετάσουμε νεότερους.
Πώς να ψάξει μεγαλύτερός σου είναι? Φοράτε εξελιγμένη και καλά προσαρμοσμένη ένδυσης. Χρησιμοποιεί υλικά που εμπίπτουν στον τομέα του έξυπνου περικοπές - κάτι που θα αναδείξει τον αριθμό σας. Όταν σε ντύσουν τα επαγγελματικά ρούχα, σας δίνει την ετικέτα του είναι ώριμα και μεγαλύτερα. Κράτα το φαρδύ τζιν και φαρδιά πουκάμισα για τα καλά. ? Αποκτήστε ένα σαφώς καθορισμένο κούρεμα. Οι νεότεροι άνθρωποι τείνουν να αφήνουν τα μαλλιά τους φυσικά. Έτσι, όταν μπορείτε να αποκτήσετε έναν νεανικό κόψιμο, με λίγες ανταύγειες, θα δούμε μεγαλύτερα από ό, τι είσαι. ? Κάντε έναν έλεγχο της πραγματικότητας του εαυτού σου. Μελέτη τρόπο που οι άνθρωποι τείνουν να βλέπετε - Προσωπικότητα γνωρίσματα και ιδιομορφίες. ? Είναι εξοικειωμένοι, όταν μιλάμε για ανθρώπους που είναι μεγαλύτερα από σένα. Να μην εμφανίζονται οι ενοχλήσεις στο πρόσωπό σας. With time, you'll get more confidence to carry conversations out better. ?, Μην υπερδιεγερμένο τα πράγματα. Πράξη ήρεμος σε κάθε περίπτωση και να χειρίζονται τα πράγματα σε έναν αποκλειστικό τρόπο. ? Να είστε καλός ακροατής. Τα άτομα που ακούν τους άλλους συχνά θεωρηθεί πλήρως ανεπτυγμένη. Αυτός είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να δούμε μεγαλύτερα. ? Αγοράστε το σωστό είδος των αξεσουάρ. Αν ακολουθήσετε εφηβική ή των νέων τάσεων των ανθρώπων, θα πρέπει να θεωρείται ένα μέρος τους. Πάει σε δερμάτινες τσάντες και παπούτσια, που αμέσως κάνει να φαίνονται πιο θέσει-μαζί και οι ηλικιωμένοι. ? Να είστε ενήμεροι για τις τρέχουσες ειδήσεις και γεγονότα. Αυτό είναι συνήθως συμβαίνει με τους ηλικιωμένους. Έτσι μπορείτε να είναι σε θέση να κατέχει τη δική σας σε μια συνομιλία σχετικά με τα θέματα αυτά, θα σας κάνει να δούμε μεγαλύτερα. ? Φροντίδα για το δέρμα σας και να μάθετε να τη διατηρήσει. Διαβάστε περισσότερα για τη φροντίδα του δέρματος. ? Μάθετε να είναι ώριμοι. Μην ενεργήσει επιπόλαια και αφήστε τις δράσεις σας να είναι σε όλη τη χώρα. Όσο πιο αξιοπρεπή και στον έλεγχο είστε, τόσο πιο μεγάλα κοιτάζετε. ? Βελτιώστε για την ομιλία σας. Σταματήστε την αργκό χρήσης, βρίζοντας και φιλελεύθερη χρήση της σαν «ξέρεις» και «πλανώμαι». Μάθετε να μιλήσει με σιγουριά και καλύτερο λεξιλόγιο. Τούτο θα σας βοηθήσουν πολύ που δεν θα πρέπει να αναρωτηθούμε πώς θα δούμε μεγαλύτερα. Διαβάστε περισσότερα για το πώς να βελτιώσουν το λεξιλόγιο. ? Εντοπίστε ένα υπόδειγμα που μπορείτε να μιμηθούν. Κάποιος που είναι γύρω από την ηλικιακή ομάδα σου, αλλά φαίνεται ώριμο, είναι η τέλεια επιλογή για να κοιτάζω προς τα πάνω. Δείτε πώς θα ντύνονται, μιλούν, κλπ. Αυτό θα σας δώσει μια καλύτερη ιδέα για το πώς πρέπει να συμπεριφέρονται. · Όταν έχεις όλα αυτά τα στυλ κάτω pat, ξεκινούν να χαράξει δικό του στυλ σας. Και δεν καιρό μετά, δεν θα χρειάζεται καν να αναρωτηθεί πώς να δούμε μεγαλύτερα. ? Πώς να δούμε μεγαλύτερα με το makeup
Εφαρμόστε Foundation, Ίδρυμα σας δίνει μία πολύ καλή βάση και στο σύνολό της, βοηθά να πραγματοποιήσει τα αποτελέσματα μιας πολύ γυαλισμένα και ολοκληρωμένη ματιά. Αλλά μην συσσωρεύονται στα θεμέλια. Μάθετε να χρησιμοποιείτε τη σωστή ποσότητα, έτσι ώστε να φαίνεται τέλεια. Διαβάστε περισσότερα για το πώς να επιλέξει την τέλεια βάση.
Έμφαση στην Μάτια · να αποκτήσουν τα μάτια μια δραματική εμφάνιση θα βοηθήσει να σας κάνει να δούμε μεγάλα. Προσθέστε πολλά χρώματα για να τη σκιά σκιά ματιών, αντί να κολλήσει με ένα. Ακολουθήστε αυτόν τον κανόνα - Προσθέστε το ελαφρύτερο σκιά ακριβώς κάτω από το μέτωπο. Τούτο θα βοηθήσει να τονίσει τη καλλίγραμμα και τοξωτά φρύδια. Το ελαφρώς πιο σκούρα απόχρωση θα πρέπει να πάει κοντά στην πτυχή του ματιού (δίπλα από τη μύτη), καθώς και την πιο σκοτεινή θα πρέπει να εφαρμόζεται στην εξωτερική πλευρά του καπακιού. Αυτό καθορίζει, τα μάτια σας και σας κάνουν να δούμε μεγαλύτερα.
Use Blush? Κάντε χρήση του ρουζ να κάνει περίγραμμα στο πρόσωπο, έτσι ώστε να δούμε μεγαλύτερα από ό, τι είσαι. Contours θα οδηγήσει σε ένα πρόσωπο πληρέστερη και ότι μπορούν να σας βοηθήσουν στην αναζήτηση ώριμες. Ξεκινήστε χρησιμοποιώντας μια σκοτεινή σκιά κάτω από τα ζυγωματικά, έτσι ώστε να δίνουν μια αίσθηση βυθισμένη μάγουλα. Στη συνέχεια, με ένα μείγμα απόχρωση για το μήλο της στα μάγουλα για να φανεί εμφανή.
Η μαγεία του κραγιόν? Φορώντας σκούρες αποχρώσεις του κραγιόν θα σας κάνουν να δούμε μεγαλύτερα. Αναπτήρα αποχρώσεις, με γυαλιστερή ή λάμψη σε αυτά μοιάζει μάλλον επιπόλαια και θα πάει ενάντια σε κάνουν να φαίνονται μεγαλύτερα. Πάντοτε να χρησιμοποιείτε ένα μολύβι χειλιών θαλάσσιων μεταφορών προς περίγραμμα το σχήμα των χειλιών πριν εφαρμόσετε το κραγιόν.
Ακμή Καλυφθείτε? Ακμή μπορεί να δώσει μια πολύ εφηβικό αισθάνονται στην εμφάνισή σας, ως εκ τούτου καλύπτει μέχρι και ακμή καθίσταται επιτακτική. Use ίδρυμα και ένα ραβδί concealer για να κρύψει το σπυρί αναβλύζουν. Διαβάστε περισσότερα για να καλυφθεί η τάση ακμής επιδερμίδας.
Σκουραίνει Φρύδια? Dark φρύδια, βλεφαρίδες θα αναδείξει τα μάτια και να σας κάνει να δούμε μεγαλύτερα. Επιλέξτε ένα καλό μολύβι ματιών για να επισημάνετε τη γραμμή των φρυδιών και μια σκοτεινή μάσκαρα για να σκουπίσουν τα βλεφαρίδες. Διαλέξτε ένα χρώμα μολύβι ματιών που είναι μόνο ελαφρώς πιο σκούρα από το φυσικό χρώμα σας. Από την άλλη πλευρά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακόμη και μια αντίθεση, όπου το χρώμα μάσκαρα ανησυχεί.
Nose τεχνάσματα? Δημιουργώντας μια λεπτότερη εμφάνιση μύτη θα σας βοηθήσει να δούμε μεγαλύτερα. Πάρτε μερικές χρωματιστές δερματικές ρουζ or bronzer που είναι μία απόχρωση πιο σκούρο από το δικό τόνο δερμάτων σας. Βουρτσίστε αυτό στο τοιχώματα του μύτης. Τότε ρίξτε μια ελαφρύτερη σκιά της καλύπτει-stick και να βουρτσίσετε στη γέφυρα του μύτης.
Πηγούνι και ματ? Εφαρμόζοντας μια κοκκινίζει or bronzer στο πηγούνι θα έκρυβαν τον διπλό πηγούνι και θα σας δώσει μια πιο ώριμη ματιά. Ομοίως, ματ αποχρώσεις, σε αντίθεση με γυαλιστερά και τρεμοφέγγοντα αποχρώσεις για να δώσουμε ότι ώριμη εμφάνιση. Ακολουθήστε αυτόν τον κανόνα για όλες τις απαρτίζουν - σκιά στα μάτια, κραγιόν, ρουζ και σκόνες, για καλύτερα αποτελέσματα.
Μπορείτε επίσης να διαβάσετε για το πώς να φαίνονται όμορφα και πώς να είναι όμορφη.
So you there go, now you know how to look older and mature. Ποια είναι τα περιμένεις λοιπόν; Εφαρμόστε τα παρακάτω απλά βήματα για το πώς να δούμε μεγαλύτερα, και να πάει καταπληκτική επιτυχία του κόσμου! Εμείς υποσχόμαστε, δεν θα τολμήσει σας καλέσει τους νέους και πάλι. Όλα τα καλύτερα!