Αέριο αντικατάσταση βαλβίδας

Αυτές τις ημέρες στην πλειοψηφία των σπιτιών, θα βρείτε το πρότυπο θερμαντήρες νερού δεξαμενής τύπου. Ο βασικός μηχανισμός τους θερμαντήρες νερού είναι συναγωγή. Αυτό που σημαίνει είναι ότι ψυχρό νερό παρέχεται έως τη δεξαμενή και οδηγείται στο κάτω μέρος της δεξαμενής με τη βοήθεια ενός σωλήνα εμβύθισης. Όσο πυκνότερο είναι κρύο νερό εξακολουθεί να υπάρχει και θερμαίνεται από τον καυστήρα. Μόλις το νερό θερμαίνεται, αυξάνεται προφανώς, που από τότε από το σωλήνα εκκένωσης για ζεστό νερό. Αυτό ήταν μια επισκόπηση του μηχανισμού του θερμοσίφωνα αερίου. Τώρα υπάρχει μια βαλβίδα αερίου που συνδέονται με το σωλήνα τροφοδοσίας. Εάν υπάρχει πρόβλημα με αυτή την βαλβίδα, δεν θα πάρετε καλά θερμαινόμενο νερό. Έτσι, στη συνέχεια, αν θέλετε να ξέρετε πώς να πάει για αντικατάσταση της βαλβίδας αερίου, έχετε χτυπήσει το σωστό link!
Θερμοσίφωνα αερίου αντικατάσταση βαλβίδας
Σημείο 1: Κόψτε την παροχή νερού και φυσικού αερίου στη συσκευή. Θα βρουν νερό σβήσει επάνω από το θερμοσίφωνα στην εισερχόμενη σωλήνα νερού. Ομοίως, το αέριο θα πρέπει να διακόπτεται η ροή στο σωλήνα αέριο, το οποίο έχει σχέση με τη βαλβίδα ελέγχου του φυσικού αερίου.
Σημείο 2: Για την αποστράγγιση του νερού από το θερμοσίφωνα, αποδίδουν λάστιχο στη βαλβίδα της διαρροής. Θα τον βρείτε προς το κάτω μέρος της δεξαμενής. Εκτέλεση ή μάλλον την άμεση το άλλο άκρο του σωλήνα, όπου χύνει ζεστό νερό, δεν θα δημιουργήσει κανένα πρόβλημα. Μόλις τελειώσετε με αυτό, ανοίξτε τη βαλβίδα αποστράγγισης και χαλαρώστε ένα από τα flex συνδέσεων βρίσκεται στην κορυφή της δεξαμενής για το σπάσιμο του κενού.
Σημείο 3: Μετά το νερό στραγγίζει από τη δεξαμενή, αποσυνδέστε τη βαλβίδα. Αλλά πριν από αυτό θα πρέπει να αποσυνδεθεί το αέριο flex σωλήνα. Το επόμενο να αποσυνδεθεί είναι οι 3 σωλήνες που εισάγονται από τη βαλβίδα του αερίου από το κάτω μέρος. Αυτά είναι τα σωλήνα πιλότος, στόμιο του καυστήρα και το θερμοστοιχείο, από αριστερά προς τα δεξιά, αντίστοιχα. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα προβλήματα θερμοσίφωνα.
Σημείο 4: Στο σημείο που κάθε μια από τις προαναφερθείσες σωλήνες εισέρχονται από τη βαλβίδα του αερίου θα υπήρχαν φρούτα, έτσι ώστε να χαλαρώσει. Στη συνέχεια, τραβήξτε προς τα κάτω από τους σωλήνες για την αποσύνδεση αυτών από τη βαλβίδα. Τώρα αφαιρέστε τη βαλβίδα αερίου από τη δεξαμενή, η οποία θα γίνεται εύκολα με ένα γαλλικό κλειδί σωλήνα ή ένα ζευγάρι των μεγάλων κλειδαριές καναλιού. Θα σας βοηθήσει να ξεβιδώσετε τη βαλβίδα από τη δεξαμενή.
Το σημείο 5: Σε αυτό το σημείο, η βαλβίδα έχει αποσπαστεί από τη δεξαμενή. Το έργο στο χέρι είναι να καθορίσει το μήκος του στελέχους, το οποίο είναι το σπείρωμα θηλή που βγαίνει από το πίσω μέρος της βαλβίδας, μέσα στη δεξαμενή. Αφήστε το στέλεχος να αντικατασταθεί να έχουν το ίδιο μήκος με το αρχικό. Αυτό ισχύει για τα 3 σωλήνες - σωλήνας πιλοτικά, στόμιο του καυστήρα και το θερμοηλεκτρικό. Αυτό είναι ένα «πρέπει να θυμόμαστε», όταν πρόκειται για αντικατάσταση της βαλβίδας αερίου. Διαβάστε περισσότερα για την αντικατάσταση στοιχείο του νερού θέρμανσης.
Σημείο 6: Αντικαταστήστε τη βαλβίδα και εξίσου τη διάλυση ή την χαλάρωση βήματα έγιναν, κάνει ένα rewind από αυτά τα βήματα, που λήγει στο αποκατάσταση της παροχής ύδατος καθώς και προμήθεια φυσικού αερίου. Αλλά μην ξεχάσετε να επισυνάψετε την ταινία τεφλόν ή ναρκωτικές ουσίες σωλήνα ή και τα δύο νήματα του μπούτι για την πρόληψη των διαρροών!
Δείτε, δεν ήταν απλό; Φαντάσου αν θέλατε να πάτε σε έναν επαγγελματία, η βαλβίδα αερίου κόστος αντικατάστασης θα είναι σίγουρα περισσότερο από ό, τι χρειάζεται για την επισκευή στο σπίτι! Πιο συγκεκριμένα, θα μπορούν να κυμανθούν από περίπου $ 90 έως $ 400 ακόμη! Επιπλέον, η κάμινος αντικατάσταση της βαλβίδας αερίου θα είναι επίσης δεν είναι πολύ διαφορετικές και πάνω σε λόφο! Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα προβλήματα θερμαντήρες φυσικού αερίου νερού.
Αυτό είναι που υπογράφει, ελπίζω να λύσει όλα τα προβλήματά σας θερμοσίφωνα, το συντομότερο δυνατόν! Όλα τα καλύτερα!