1970 Hairstyles

hairstyles του 1970 εξετάσθηκαν στα groovy και ρετρό, και ήταν συνήθως φοριέται πια και από τους άνδρες και τις γυναίκες. Ήταν η εποχή των απλών εμφάνιση μαλλιά που σήμαινε σκληρή δουλειά, καθώς δεν υπήρχαν σίδερα ισιώματος διαθέσιμα. Έτσι, το επόμενο καλύτερο πράγμα ήταν - τακτική σίδερα πανί. Αν και η ιδέα ακούγεται κάπως παράξενο, πολλές γυναίκες θα το στυλ των μαλλιών τους, έτσι ώστε να μην υπήρχαν πολλά αξεσουάρ για τα μαλλιά για να επιλέξετε. Ενώ οι γυναίκες είχαν το δικό τους hairstyles να ανησυχούμε, ας μην ξεχνάμε τους άνδρες. Πίσω στην ημέρα, 1970 even ανδρικά χτενίσματα ήταν άγρια ​​φύση, αλλά υπέροχα. Το μήκος του hairstyles ήταν να είναι λίγο μεγαλύτερη από τα αυτιά και το jawline τους.
1970 Hairstyles για τις γυναίκες? Το καλύτερο πράγμα για 70s hairstyles ήταν ότι δεν είχαν πάρει πολύ χρόνο σας και δεν ήταν υψηλή συντήρηση. These 1970 hairstyles για τις γυναίκες είναι ιδανικό για όταν βρίσκεστε εν κινήσει, αλλά θα κρατήσει ακόμα εκφραστικό ύφος σας σε έλεγχο.
Afro Χτένισμα: Το χτένισμα afro ήταν ένας αφρικανικός-αμερικανικής προέλευσης, αλλά γρήγορα έγινε δημοφιλής μεταξύ όλων των εθνοτήτων. Γι 'αυτό εικονική hairstyle της δεκαετίας του 1970, θα πρέπει να αυξηθεί την τρίχα σας έξω και να έχουν μια επαγγελματική στιλίστας πλεξούδα τα μαλλιά σας να επιτευχθούν οι κατσαρός εμφάνιση. Το πλήρες εμφάνιση αυτής της κόμμωση θα έχει μια αίσθηση της κατσαρός, στρογγυλά, και η μπάλα-όπως μορφή, που είναι ψηλά πάνω από το κεφάλι. Ίσως να θυμάστε hip hop καλλιτέχνης Μπιγιονσέ τράβηγμα this 70 ρίξουμε μια ματιά στα ανοικτά στην ταινία Austin Powers σε Goldmember.
Φτερωτά Κοιτάξτε: Είναι γνωστή και ως ύφος Farrah Fawcett, το χτένισμα ήταν πιο περιζήτητο στα 70s, λόγω του ρόλου της στη Αγγελοι του Τσάρλυ. Για να πάρετε αυτό στυλ, θα πρέπει να κόψει τα μαλλιά σου μέχρι το μήκος ώμο με πολλά στρώματα, εμπρός και πίσω. Ισιώστε τα μαλλιά σας στο μέτωπο με ένα ίσιωμα σιδήρου και χτύπημα πίσω με τη βοήθεια ενός curling σίδερο για να πάρει την φτερωτά βλέμμα.
Shaggy κόμμωση: Δεν έχει σημασία τι μήκος μαλλιών σας, δασύτριχος hairstyles θα ταιριάζει σε κανέναν. Με πολλές διαφορετικές επιλογές όπως δασύτριχος βαρίδι, μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα θαλασσοκόρακας, και κυματοειδείς θαλασσοκόρακα χτένισμα που έχει τα μέρη της άνισης στρώματα. Το μυστικό για να πάρει αυτό κοιτάξουμε είναι να κρατήσει άνιση, ασταθής, και ακονισμένα άκρα. Με την προσθήκη των χρωμάτων και εξερράγη ίσια μαλλιά, μπορείτε να αναβιώσει η μόδα της δεκαετίας του '70. Διασημότητες όπως η Τζέσικα Μπίελ και Taylor Momsen έχουν πραγματικά ξεσηκώσει τις πιο αγαπημένες του 1970 hairstyles για τις γυναίκες.
1970 Hairstyles Ανδρών? Δεκαετίας του εβδομήντα είναι πίσω σε στυλ ρετρό με τη μόδα και την Saturday Night Fever τάσεις. Η δεκαετία του 1970 hairstyles είναι πίσω και οι άνδρες βρίσκουν την πανκ μόδα και καύση σε πυρσό μαλλιά ως νέα πηγή έμπνευσης το στυλ τους. Ας δούμε μερικά από τα τρομερά του 1970 hairstyles που εγγυάται να κάνει κάποια κεφάλια να γυρίσουν.
Μακρύς και Luscious: Το έχουμε δει αυτό χτένισμα της δεκαετίας του '70 κάνει μια επιστροφή στις πασαρέλες και ταινίες. Μακριά, σπαστά μαλλιά δίνει μια νέα μοντέρνα εμφάνιση στο βαρετό κλειδαριές. To να πάρετε αυτό το ύφος, ρωτήστε hairstylist σας να κόψετε τα μαλλιά σας σε μακρά στρώματα και τις συστάσεις. Στο σπίτι, αφού έχετε σαπούνι μαλλιά σας, εφαρμόστε αντι-φριζάρισμα ορού, και τρέξτε τα δάχτυλά σας μέσα από τα μαλλιά σας να τα disentangle. Μην χρησιμοποιείτε στεγνωτήρα πλήγμα για τα μαλλιά σας, το αφήστε να στεγνώσουν φυσικά. Πολλές προσωπικότητες όπως ο Johnny Depp, Joe Nichols, και Antonio Banderas αναβοσβήνουν this χτένισμα ξανά και ξανά.
Pompadour κόμμωση: Μόνο ένα όνομα μου έρχεται στο νου όταν σκεφτόμαστε αυτής της χτένισμα και αυτός είναι ο John Travolta. slicked χτένισμα pompadour του εξακολουθεί να θεωρείται ως η πιο κλασική του 1970 hairstyles για τους άνδρες. This χτένισμα διαδόθηκε αρχικά από Elvis Presley στα τέλη της δεκαετίας του 60, αλλά ήταν επίσης μια ματιά σήμα κατατεθέν για τον James Dean, Johnny Cash, Emile Hirsch, και πολλά άλλα. To τέλεια αυτή χτένισμα, χρησιμοποιούν σε μεγάλες ποσότητες pomade μετά το πλύσιμο των μαλλιών σας. Καθώς χρησιμοποιείτε τη χτένα προς τα πίσω, μπορείτε να μέρει τα μαλλιά σας στη μέση. Ανασηκώστε τα μαλλιά εμπρόσθια όψη του από τραβώντας τα μαλλιά και θα πάρει τη μορφή μια σφήνα.
Buzz Out: Το buzz τεμαχίου πάντα με στυλ με Brad Pitt φορούν το χτένισμα σε πολλές ταινίες του Χόλιγουντ. Αυτή η δεκαετία του 1970 hairstyles για τους άνδρες ήταν δημοφιλής ανάμεσα στα αστέρια πανκ και ήταν ευρέως ακολουθούμενη από άνδρες και γυναίκες. Το μόνο που χρειάζεται για αυτή την εμφάνιση είναι μια καλή μηχανές και είστε έτοιμοι. Μερικές προσωπικότητες που είναι λάτρεις του 1970 hairstyles για τους άνδρες είναι Ice Cube, Wentworth Miller, Channing Tatum, και Jamie Fox. The buzzed περικοπή δεν χρειάζεται καμία συντήρηση ή τζελ styling και σπρέι, και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για οποιαδήποτε περικοπή στυλ και ιδέες με αυτό.
Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τη μοντέρνα του 70, μεταβείτε στη διεύθυνση:? Του 1970 Τάσεις Μόδας? Ένδυση του 70? Είναι πάντα μια καλή στιγμή για να φέρει του 1970 hairstyles επέστρεψε στη μόδα, όταν πας σε ένα μέρος το θέμα ή απλά στη διάθεση για τον εαυτό σας ανακαλύψουμε εκ νέου. Αυτά τα θρυλικά του 1970 hairstyles, θα μείνει πάντα κομψότατο για δεκαετίες. Επισκεφθείτε ένα επαγγελματικό λογοτέχνης και ζητήστε / συμβουλές του / της κατά την οποία του 1970 χτένισμα θα appear groovy σε σας.