Ρομαντικό Δώρα για Εκείνον

Είναι το ίδιο κάθε χρόνο, δεν είναι; Βιασύνη βιασύνη βιασύνη ... αγοράσετε μια κάρτα ... βιασύνη βιασύνη βιασύνη ... να πάρει ένα t-shirt, για το ξύρισμα κιτ ή ζώνη. Τυλίξτε το σε ένα φανταχτερό κόκκινο, γυαλιστερό χαρτί περιτυλίγματος με ένα «σ 'αγαπώ loadsssss» κάρτα σε αυτό. Στη συνέχεια, βγείτε έξω για φαγητό, και έτσι απλά αυτός είναι ένα χρόνο μεγαλύτερος. Μην με παρεξηγείτε, παίρνω το συναίσθημα και δεν έχω αμφιβολία τον αγαπάς? Αλλά δεν θα ήταν τόσο πολύ καλύτερα αν could δώρο του κάτι προσωπικό; Κάτι που μπορεί να αφορούν επειδή ξέρει η σκέψη πίσω από αυτό; Έτσι είναι που συμφωνήθηκε στη συνέχεια, τα γενέθλιά του είναι κοντά και δεν θέλετε να είναι απλά μια τακτική γενεθλίων, όπως κάθε χρόνο. Θέλετε να είναι τόσο ξεχωριστή ότι θα ευχαριστήσω τα αστέρια για την ημέρα που δώσατε τη ζωή! Δεν ξέρω πώς να το κάνουμε αυτό; Ακολουθήστε το προβάδισμα και να μάθουν για μερικά ρομαντικά δώρα για τον ίδιο.
Κατά σκέψη ρομαντικό δώρο γι 'αυτόν, κάνει μια λίστα με όλα τα πράγματα που του αρέσουν. Προσθέστε σε αυτούς και ένα άλλο κατάλογο των πραγμάτων και τις δραστηριότητες που θα απολαύσετε κάνουν μαζί. Οι κατάλογοι θα σας βοηθήσουν παραγάγει ρομαντικές ιδέες δώρο για τον. Όλα κάποιος πρέπει να κάνουμε είναι να δώσουμε μια ρομαντική συστροφή στο εγκόσμια πράγματα ότι ένας συμπαθεί και voila! Θα έχετε πολύ ρομαντικό δώρο για εκείνον, έτοιμος να εντυπωσιάσει.
Εξατομικευμένη Ρομαντικό Δώρα για Εκείνον? Έτσι ξέρει πραγματικά, πραγματικά θέλει εκείνο το πράσινο μπλουζάκι του που έχουν eyeing στο εμπορικό κέντρο, καθώς και ότι αναμένει πιθανώς στα γενέθλιά του πάρα πολύ. Οπότε τι κάνεις; Αγοράστε το, φυσικά! Αλλά εδώ είναι το στρίψιμο ... πάρετε μια προσωπική προσφορά τυπωμένο πάνω του. Κάτι τόσο απλό όσο _ (το όνομά σας) σας αγαπά ή κάτι τόσο ιδιόμορφη as Horny λίγος διάβολοσ. Κάτι που είναι ένα εσωτερικό αστείο ενδεχομένως, ότι μόνο οι δύο από σας γνωρίζουν. Πιστεύετε ότι και κάθε φορά που φοράει το μπλουζάκι, που θα θυμάστε. ? Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ίδιες εξατομικευμένο δώρο ιδέα, παρέχοντάς του ένα σύνολο κούπα με τα ονόματά σας σε αυτό ή μια εξατομικευμένη κάλυψη μαξιλάρι, ή ένα μπρελόκ, ή ακόμη και σε ένα πιο τολμηρή επιλογή της εξατομικευμένης σορτς μπόξερ με Ιδιοκτησία της _ (Το όνομά σας) τυπωμένο σε αυτό. ? Σπιτική ρομαντικά δώρα για τον
Εάν είστε ο δημιουργικός τύπος και δεν με πειράζει τις δαπάνες και αρκετό καιρό και την υπέρβαση της μετριότητας να εξασφαλίσει ότι τα γενέθλιά του είναι ιδιαίτερη, τότε δοκιμάστε μερικές ιδέες σπιτικές δημιουργήσετε ρομαντικό δώρο για τον ίδιο.
Γι αυτ? Πραγματοποίηση βιβλίο θραύσματα της ζωής σας μαζί. Ξεκινήστε με τον τρόπο που συναντήθηκαν, πήγαινε για να το πρώτο σας ραντεβού και αυτά που ακολούθησαν, την προσθήκη σημαντικών εκδηλώσεων όπως η πρόσληψη ή το γάμο σας. Εμπνέω βιβλίο με εικόνες στο μέτρο του δυνατού και τρίψτε το σε αγαπημένο άρωμα του. Ο αγαπήσετε τον δίσκο του τις αναμνήσεις σας, η οποία θα του θυμίζουν τη ζωή σου μαζί.
Πλαισιωμένο για τη ζωή? Κάντε μια κορνίζα δώρο χρησιμοποιώντας απλά υλικά, όπως thermocol, ή πανί. Επιλέξτε μια καλή εικόνα αυτόν ή των δυο σας μαζί και πλαισιώστε.
Picture This? Πραγματοποίηση κολάζ όλων των εικόνων του από παιδική ηλικία μέχρι προκειμένη. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε ένα κολάζ εικόνα των δύο από σας επίσης. Use αυτό το κολάζ ως τμήμα της εξατομικευμένης ημερολόγιο σπιτικά ή ρολόι. Διαβάστε περισσότερα για το ρομαντικό δώρο για το φίλο.
Δημιουργικό Ρομαντικό Δώρα για Εκείνον
Εδώ είναι μερικές ρομαντικές ιδέες δώρα για τον ότι είναι προσωπικές και ειδικά - η πραγματικά εκτός ποικιλίας τετραγωνίδιο, ότι θα τον έχουν υπάγονται για σένα ξεπερνάω κάθε πάλι:
Αγάπη κουπόνια? Κάντε κουπόνια για ποικίλα πράγματα και τις δραστηριότητες και τον καλούν να «en-χρήμα» τους, ίσως σε μια εβδομάδα. Μερικά από τα πράγματα που θα μπορούσαν να είναι:? Παρατηρώντας μια ταινία της επιλογής σας? Η προετοιμασία ενός γεύματος της επιλογής σας? Ένα πικ-νικ μόνο για τους δύο από σας οποτεδήποτε, οπουδήποτε? Σε 30 λεπτά μασάζ? Κάνοντας ένα νοικοκυριό αγγαρεία γι 'αυτόν που μισείς? όνομα ηθοποιού? όνομα ηθοποιού όνομά του. Και αυτός θα κάνει την ιστορία. Υπάρχουν ιστοσελίδες τα οποία παρέχουν την υπηρεσία αυτή. Επικοινωνήστε με ένα και κάνουν την ημέρα του!
Τατουάζ? Για εκείνους από εσάς που είναι τα πραγματικά έντονους χαρακτήρες, γιατί να μην δερματοστιξία όνομά του επάνω στο σώμα σας; Είναι μόνιμο σημάδι της αγάπης σας για αυτόν και σίγουρα θα σαρώσει τον μακριά πόδια του.
Ζήστε την Reel Life? Είναι οι δύο από σας αλήθεια ρομαντικών; Σίγουρα οι δυο σας έχετε ένα αγαπημένο ρομαντικό, σκηνή ταινίας, καθώς και - πράξη έξω. Πλήρης με τα κοστούμια και ρυθμίσεις. Η συγκίνηση της ζωής φαντασία σας θα είναι ακριβώς αυτό το συναρπαστικό.
Ραντεβού Σκηνή? Προσποιηθείτε όπως σας δεν ξέρετε ο ένας τον άλλο και χτύπημα «κατά λάθος» σε κάθε άλλη. Έχετε ένα πρώτη ημερομηνία μετά όλα αυτά χρόνια και να γνωριστούν άλλο ξανά. Αυτό θα αναβιώσει το ρομαντισμό στη ζωή σας για σίγουρος!
Ρομαντική Απόδραση? Προγραμματίστε ένα ρομαντική απόδραση στο αγαπημένο προορισμό σας και έπειτα τον εκπλήξει. Αυτός θα αγάπη ότι έχετε αυτόν whisked μακριά, αντί του άλλο τρόπο γύρω. Διαβάστε περισσότερα για:? Προσιτό Ρομαντικό Σαββατοκύριακο Getaways, δημιουργικές Ρομαντικό δώρο ιδέες · Αυτά τα ρομαντικά τα δώρα γι 'αυτόν είναι σίγουρο ότι θα θέσει την καρδιά του για φωτιά και τα πράγματα να ζεσταθεί αρκετά εγκοπές. Μην πείτε ότι δεν σας προειδοποίησα!