Σχεδιάστε ένα δωμάτιο Online

Εσωτερικό γκάφες διακόσμηση διαφορετικού μεγέθους συμβεί με όλους μας. Πιό έτσι, αν έχουμε εμπιστοσύνη φανερά τη φαντασία μας και την αισθητική γεύση, και να αποφασίσει κατά την πρόσληψη ενός επαγγελματία. Συχνά, η γνώμη σας για το δόσιμο στο σπίτι σας ένα στιγμιαίο makeover αλλάζοντας το χρώμα βαφής ή δάπεδο. Με τη φαντασία σας οδηγεί επάνω, να επενδύσετε σε ακριβό δάπεδο, με την ελπίδα να αλλάξετε την εμφάνιση του σπιτιού σας. Την εμφάνιση του σπιτιού σας όντως αλλαγές, αλλά δεν αρκετά με έναν τρόπο που προβλέπεται! νέο δάπεδο σας φαίνεται εντελώς εκτός τόπου στο σπίτι σας. Πώς επιθυμείτε, θα μπορούσατε απλά να 'αναίρεση' την κίνηση σας! Λοιπόν, με ένα online εργαλείο εσωτερικό σχεδιασμό, μπορείτε να κάνετε ακριβώς αυτό! Οχι μόνο μπορείτε να αλλάξετε τα χρώματα των τοίχων και δαπέδων σου, αλλά να κανονίσουμε τα έπιπλά σας με κάθε δυνατό τρόπο! Ακούγεται ενδιαφέρον, έτσι; Έτσι, ποια ακριβώς είναι τα χαρακτηριστικά αυτού του εργαλείου και πώς μπορείτε να σχεδιάσετε μια διαδικτυακή αίθουσα, χρησιμοποιώντας αυτό; Ας μάθουμε. Περισσότερα για το πώς να σχεδιάσουν το δικό σας σπίτι.
Σχεδιάστε ένα Online Αίθουσα: Χαρακτηριστικά Λογισμικού
Εικονική εσωτερικό σχεδιασμό λογισμικού είναι ευλογία για όλους τους ιδιοκτήτες σπιτιού που σχεδιάζουν ένα μεγάλο έργο στο σπίτι βελτίωση στο εγγύς μέλλον. Ο κύριος σκοπός αυτού του λογισμικού είναι να καταδείξει τα αποτελέσματα των διάφορων εσωτερικών πτυχών στο δωμάτιό σας, όταν εφαρμόζουν τις. Πάρτε για παράδειγμα μια εργασία βαφής. Κατά την επίσκεψή σας ένα βαφείο σας παρέχονται με έναν κατάλογο των σκιών που διατίθενται για την συγκεκριμένη μάρκα χρωμάτων. Δεδομένου ότι, ο κατάλογος δείχνει μόνο μικρές λωρίδες των χρωμάτων, είναι πολύ δύσκολο να πάρει μια ιδέα για το πώς το χρώμα στην πραγματικότητα θα δούμε σε τοίχους σας. Επιπλέον, αν θέλετε να συνδυάσετε ορισμένα χρώματα, τότε δεν μπορείτε προεπισκόπηση του συγκεκριμένου συνόλου. Έτσι, έχετε ένα μεγάλο μέρος πρέπει να εξαρτάται από τη φαντασία σας. Το ίδιο ισχύει και για άλλες εσωτερική διακόσμηση πτυχές, όπως δάπεδα, έπιπλα, φωτιστικά και αξεσουάρ.
Αυτό είναι όπου μια εικονική το σχεδιασμό του λογισμικού έρχεται σε εικόνα. Οι διάφοροι εργαλεία και οι λειτουργίες του λογισμικού σας επιτρέπουν να πειραματιστούν με τις διάφορες πτυχές εσωτερικό του σπιτιού σας. Έτσι, μπορείτε να επιλέξετε ένα σχέδιο που σας ταιριάζει. Ορισμένοι δικτυακοί τόποι προσφέρουν ακόμη μια επιλογή για την αγορά του εσωτερικού από αυτά, έτσι ώστε δεν υπάρχει σχεδόν καμία διαφορά μεταξύ του σχέδιο που προεπισκόπησή και αυτός που πραγματικά εφαρμόσουν.
Πώς να σχεδιάσουν το δικό δωματίου σας Online? Πηγαίνετε σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα, όπως Design My Room, Καλύτερα σπίτια και κήπους ή Abode Εσωτερικών, το οποίο παρέχει δωρεάν online εργαλεία σχεδιασμού. Ίσως χρειαστεί να σερφάρετε μέσω αυτών των χώρων να επιλέξει έναν που bests ταιριάζει στις προσωπικές σας ανάγκες. ? Μερικά sites σας προσφέρουν μια επιλογή για την αγορά εσωτερικών χώρων από τις περιοχές τους, ενώ κάποια βοήθεια σας για να προσαρμόσετε το δωμάτιο ως ανά δικό σας χώρο. Μερικές περιοχές μπορούν να παρέχουν μια επιλογή της εισόδου τους τις διαστάσεις του πραγματικού δωματίου σας. ? Επιλέξτε το στυλ του δωματίου (υπνοδωμάτιο, μπάνιο, σαλόνι, κ.λπ.) και κάντε διπλό κλικ κάτοψη. ? Επιλογή την πόρτα, κουφώματα, έπιπλα και τη θέση τους ως ανά δωμάτιο σας. · Επιλέξτε και εισάγετε διάφορα εργαλεία εσωτερικό με μεταφορά και τους θέση στην σχέδιό σας. ? Πειραματιστείτε με το φωτισμό, το δάπεδο, η διάταξη των επίπλων σας, έως ότου επιτευχθεί ένα επιθυμητό αποτέλεσμα. ? Αποθηκεύστε το έργο σας και πάρτε την εκτύπωση. ? Ίσως να πρέπει να εγγραφούν στην ιστοσελίδα πληκτρολογώντας την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ώστε να μπορείτε να έχουν πρόσβαση στην εργασία σας στο μέλλον. ? Περισσότερα για το πώς να διακοσμήσει ένα online δωμάτιο.
Το εικονικό εσωτερικό σχεδιασμό λογισμικού δεν είναι μόνο σας επιτρέπει να σχεδιάσετε μια online αίθουσα, αλλά και ελαχιστοποιεί εσωτερικό γκάφες. Έτσι, δεν θα πρέπει να λυπούμαστε για την απόφασή σας για την επιλογή του χρώματος τοίχου ή δαπέδου!