Μπάνιο Υδραυλικά Sink

Μπάνιο υδραυλικών νεροχύτη, είτε την εγκατάσταση ή την επισκευή, είναι μια εύκολη, γρήγορη και do-it-yourself έργου. Ανεξάρτητα από το είδος του νεροχύτη που έχετε, καταλαβαίνουν ότι η διαρροή και ύδρευσης συνδέσεις είναι πάντα σε θέση και επίσης εύκολο να καταλάβει, όταν παίρνετε μια ματιά σε αυτά. Σε αυτό το άρθρο, θα το πώς μπορούμε να λύσουμε μπάνιο νεροχύτη προβλήματα υγιεινής. Με άλλα λόγια, θα αναλάβουμε την επισκευή του νεροχύτες μπάνιο.
Μπάνιο Επισκευή Υδραυλικά Sink
Όταν αναλαμβάνετε αυτού του έργου της επισκευής μπάνιο υδραυλικών νεροχύτη, είναι σημαντικό να μην βιαστούμε στη διαδικασία, καθώς μπορεί να προκαλέσει περισσότερη δουλειά. Το πρώτο βήμα είναι να καθαρίσει έξω οτιδήποτε τοποθετείται κάτω το νεροχύτη μπάνιο και εξαπλωθεί μια πετσέτα στον πάτο της ματαιότητος, ώστε σε περίπτωση οποιασδήποτε διαρροών και στάζει, το νερό δεν θα εξαπλωθούν σε ολόκληρο ματαιοδοξία. Κλείστε την παροχή νερού στο βυθίζεται στο κάτω μέρος των γραμμών εφοδιασμού. Εξασφαλίζεται ότι το νερό έχει σταματήσει τελείως πριν να καταργήσετε τις γραμμές εφοδιασμού. Χρησιμοποιήστε τανάλια και αφαιρέστε το κάτω βρύση πρώτα.
Μόλις έχετε χαλάρωσαν τη στρόφιγγα, αφαιρέστε η γραμμή νερό που προέρχεται από τον τοίχο και καθαρίστε όλα τα νήματα με μια πετσέτα και σκουπίστε τα. Όταν οι κλωστές αποξηραμένα εντελώς, τυλίξτε τα τέσσερα σύνολο κλωστές με ταινία σωλήνα. Η ταινία περικάλυμμα πρέπει να συσκευάζονται 3 φορές, έτσι ώστε όλα τα θέματα που καλύπτονται πλήρως. Τώρα είναι η ώρα να νημάτων η νέα γραμμή εφοδιασμού τη βρύση, αλλά βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε σταυρό νημάτων. Κατά την τελειώσετε σπειρωμάτων, επαναλάβετε την ίδια διαδικασία στις γραμμές του νερού, καθώς και. Μπορεί να θέλετε να διαβάσετε για το πώς να εγκαταστήσετε το νεροχύτη μπάνιο.
Κατόπιν τοποθετήστε ένα μικρό κουβά κάτω από τη βρύση αποστράγγισης, για να βεβαιωθείτε ότι, αν υπάρχει νερό στο στρόφιγγα, η δεν χύνεται έξω. Έναρξη με τη χαλάρωση του άνω παξιμάδι πρώτα. Then χαλαρώσετε το καρύδι στο σωλήνα που πηγαίνει στον τοίχο και τοποθετούμε το σωλήνα στο δοχείο. Θα είναι γεμάτο νερό. Τώρα αφαιρέστε όλα τα παλαιά ροδέλες και παξιμάδια από τους σωλήνες. Μην πετάτε οποιοδήποτε λουτρό νεροχύτη εξαρτήματα υδραυλικών, σαν να είναι σε καλή κατάσταση, μπορείτε να τους χρησιμοποιήσετε ξανά. Ωστόσο, εάν είναι σπασμένα, μπορείτε να τους απορρίψετε. Εάν ο νεροχύτης λουτρό σας έχει βουλώσει, μπορείτε να θελήσετε να διαβάσετε για το πώς να βγάλει από το αδιέξοδο έναν νεροχύτη μπάνιο.
Σήμερα καθαρίστε τις σωληνώσεις προσεκτικά και στη συνέχεια στεγνώστε τα καλά. Τοποθετήστε το μεγάλες παξιμάδι, με νήμα αντιμετωπίζει έξω επάνω ο σωλήνας, που καταντά από τον τοίχο. Μετά την παξιμάδι τοποθετήστε το πλυντήριο με κομμένο άκρο στο ίδιο σωλήνα. Κατόπιν τοποθετήστε και κρατήστε πατημένο το μεγάλο παξιμάδι από τη διαρροή από το νεροχύτη, όψη προς τα κάτω από το νεροχύτη, αλλά κρατήστε προσεκτικά, ενώ είστε τοποθέτηση του πλυντήριο με κομμένο άκρο προς τα κάτω.
Κατόπιν τοποθετήστε την ναρκωτικές ουσίες αγωγό γύρω από τα θέματα της νέας παγίδας προσεκτικά. Περάστε το σωλήνα πάνω από το τείχος και στη συνέχεια από το νεροχύτη. Στη συνέχεια σύρετε το μεγάλο καρύδια για να τα νήματα και σφίξτε τα με τα χέρια σας, μέχρις ότου δεν είστε σε θέση να τους σφίξει περισσότερο. Χρησιμοποιώντας ένα κανάλι ή κλειδαριά κλειδί σωλήνα δώσει σε κάθε παξιμάδι στροφής, αλλά που δεν υπερβαίνει ότι, ειδάλλως θα σπάσει. Τώρα έχετε ολοκληρώσει επιτυχώς μπάνιο σχέδιο υδραυλικών νεροχύτη με επιτυχία.
Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε καθεξής? Βρύση Επισκευή Οδηγίες? Κουζίνα Εγκατάστασης νεροχύτης? Μαζί με αυτές οδηγίες σχετικά υδραυλικά νεροχύτη μπάνιο, υπάρχουν κάποιες άλλες οδηγίες που είναι εξίσου σημαντικές. Όταν θα έχετε την ευκαιρία για να ξεκινήσει το έργο, βεβαιωθείτε ότι έχετε όλο το υλικό που θα χρειαστεί, έτσι ώστε να μην αφήνονται λανθάνον και πρέπει να βιαστούμε σε ένα κατάστημα για να επιλέξετε το υλικό. Προτού ξεκινήσετε από το έργο, είναι ζωτικής σημασίας ενεργοποιείτε τις γραμμές εφοδιασμού μακριά. Είναι μια καλή ιδέα να ελέγξει τις γραμμές εφοδιασμού, αφήνοντας τη λειτουργία στρόφιγγα, αφού έχετε κλείσει οι βαλβίδες. Εάν χρησιμοποιείτε πλαστικά παξιμάδια, ίσως να μην θέλουν να σφίξετε τα πλαστικά παξιμάδια, καθώς υπάρχει η πιθανότητα τα καρύδια μπορούν να ραγίσουν.