Τα πραγματικά περιστατικά των φυτών Pitcher

Μελέτη των γεγονότων φυτό κανάτι (επιστημονική ονομασία, Nepenthes sp. Και Sarracenia SP.) Είναι ένα συναρπαστικό θέμα for βοτανολόγους και τους λάτρεις των φυτών σε όλο τον κόσμο. Διότι, με αυτή την ποικιλία, θα έρθετε να ξέρετε για τα σαρκοφάγα adaptation των φυτών. Στη φύση, υπάρχουν περίπου εξακόσιες εβδομήντα είδη φυτών, που ανήκουν σε 9 οικογένειες που εκτίθενται carnivory. Κάθε ένα από αυτά είναι προικισμένος με χαρακτηριστικά γνωρίσματα να παγιδεύσει, να σκοτώσουν και να αντλήσουν τα θρεπτικά συστατικά από τους μελλοντικούς θηραμάτων τους. Ας ρίξουμε μια ματιά στα γεγονότα των φυτών κανάτι να καταλάβουμε περισσότερα για τον μηχανισμό επιβίωσης των σαρκοφάγα φυτά.
Γεγονότα about Pitcher Plant
are εγκαταστάσεις σταμνών γνωστό με το όνομα, τα εντομοφάγα φυτά. Είναι όπως ονομάζεται η εντόμου χαρακτηριστικό παγίδευση (παγίδα παγίδα) προσομοιώνει κανάτα νερό. Μπορείτε να τις διακρίνετε από τα πολύχρωμα κοίλο φύλλο σήμαινε for δελεάζοντας έντομα (πεταλούδες, ακρίδα, κρίκετ) συνοδεύεται συνήθως με ένα κυκλικό κουκούλα ή ράμφος σαν καπάκι. Ψάξε για πράσινο γεγονότα φυτών στάμνα ή μοβ γεγονότα φυτών στάμνα και θα παρατηρήσετε ότι αυτά τα είδη έχουν μια ποικίλη χρώμα παγίδα παγίδα και λουλουδιών, που διακρίνουν κάθε ένα από αυτά από τους άλλους.
Pitcher Plant Κατάταξη? Μιλώντας για το κανάτι φυτών ταξινομική κατάταξη, υπάρχουν δύο μεγάλες οικογένειες, δηλαδή, Sarraceniaceae (γένους name Sarracenia) και Nepenthaceae (γένους Nepenthes όνομα). Το πρώτο είναι ουσιαστικά προσαρμοσμένη στις τροπικές περιοχές, ενώ η δεύτερη βρίσκεται σε εύκρατες και ψυχρές κλιματικές συνθήκες. Και η επιστημονική ονομασία του πιο κοινή μονάδα στάμνα Sarracenia purpurea. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τα είδη φυτών.
Pitcher Plant Habitat? Ένα από τα ενδιαφέροντα στοιχεία φυτό κανάτι είναι η προσαρμογή των ενδιαιτημάτων της. Αν διαβάσετε τη φυσική του κατανομή τους, θα βρείτε τα περισσότερα από αυτά που αναπτύσσονται στην τυρφώνες ή χώματα που αζώτου έλλειψη (απαραίτητο θρεπτικό συστατικό των φυτών) και άλλα θρεπτικά συστατικά ορυκτών. Μερικά από αυτά είναι, επίσης, προσαρμόζονται πολύ όξινο έδαφος, όπου άλλες τακτικές φυτά δεν μπορούν να ευδοκιμήσουν. Με απλά λόγια, στάμνα φυτών συνθέτουν αζώτου και θρεπτική ανεπάρκεια στο έδαφος, παγιδεύοντας τα έντομα και τρέφονται με αυτά.
Pitcher Plant Σίτιση? Παρόμοια με άλλα σαρκοφάγα φυτά, φυτικά κανάτι είναι προσαρμοσμένη με ειδικά χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα, ένα πολύχρωμο παγίδα παγίδα προσελκύει θήραμά της, το εσωτερικό του που είναι γεμάτη με ενζυματική υγρό για πνιγμοί και εύπεπτος εντόμων. Επίσης, η πλευρά της παγίδας παγίδα είναι ολισθηρά και επενδεδυμένα με deflexed τρίχες, γεγονός που καθιστά δύσκολο για τα έντομα για να ανέβει και να ξεφύγουν από την παγίδα. Έτσι, όταν ένα έντομο προσγειώνεται στην παγίδα, είναι σχεδόν αδύνατο να βγουν ζωντανοί.
Στάμνα πολλαπλασιασμός των φυτών · μονάδες Κανάτα και άλλα σαρκοφάγα φυτά διαδίδουν μέσω της σεξουαλικής αναπαραγωγής, όπου οι άνδρες και γυναίκες gamete γονιμοποιήσουν να σχηματίσουν σπόρους. Με βάση το είδος, η άνθηση διαφέρει. Επιπλέον, ορισμένες από τις καλλιεργούμενη ποικιλία είναι διαδίδονται από αγενή μέσων, όπως τα μοσχεύματα και διαίρεση της μέρη του φυτού. Εμπορική παραγωγή εγκαταστάσεις σταμνών γίνεται με τη μέθοδο ιστοκαλλιέργεια.
Pitcher Plant Φροντίδα? Φυτό Pitcher μαζί με sundew φυτά και Αφροδίτη flytrap καλλιεργούνται ευρέως σαρκοβόρα φυτά εσωτερικού χώρου. Εάν έχετε ένα πάθος για την καλλιέργεια φυτών στάμνα, σπόρους φυτών αγορά κανάτι ή ιστών από καλλιέργεια δενδρυλλίων φυτό από το τοπικό σας φυτώριο. Εργοστάσιο τους σε ηλιόλουστες περιοχές, κατά προτίμηση με όξινο χώμα. Για την επιτυχή καλλιέργεια, τη διατήρηση συνθηκών ανάπτυξης σε τέτοια απόσταση ώστε να μοιάζουν με εκείνες του φυσικού τους περιβάλλοντος. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη βασική ενημέρωση των φυτών κανάτι.
Αυτή ήταν μια σύντομη επισκόπηση σχετικά με πληροφορίες για το φυτό κανάτι και τα γεγονότα των φυτών κανάτι. Ένα σημαντικό ζήτημα που αφορά κοινές για όλα τα σαρκοφάγα φυτά είναι η αυξανόμενη απειλή για τη διατήρηση τους. Στην παρούσα σενάριο, μερικές από τις στάμνα φυτών και άλλων σαρκοφάγων ποικιλίες φυτών περιλαμβάνονται στην εξαφάνιση των δεδομένων, η οποία οφείλεται κυρίως σε πάνω συλλογή δειγμάτων μονάδα και καταστροφή των οικοτόπων. Έτσι, η ευθύνη μας να αποφύγουν τη συγκομιδή αυτά τα εκπληκτικά φυτά από το φυσικό τους περιβάλλον, τη διατήρηση τους και τη διατήρηση της βιοποικιλότητας στη φύση.