Κρανίο Τατουάζ για τα κορίτσια

Με την οργή που τατουάζ έχουν γίνει αυτές τις μέρες, οι άνθρωποι ψάχνουν για διαφορετικές ιδέες τατουάζ. Στην παρούσα έρευνα για τις μοναδικές τα τατουάζ, τατουάζ κρανίο για τα κορίτσια έχουν έρθει στο προσκήνιο. Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από συμβολικές έννοιες που συνδέονται με το τατουάζ κρανίο. Το νόημα αλλάζει ανάλογα με το κρανίο, το οποίο χρησιμοποιείται. Υπάρχουν χιλιάδες τρόποι που απεικονίζουν τα κρανία, όπως ότι ο κομιστής του τατουάζ θα είναι σε θέση να κάνει μια δήλωση με αυτό. Το τατουάζ κρανίο είναι ένα καθολικό σύμβολο, το οποίο μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί ώστε να σημαίνουν διαφορετικά πράγματα, από την πολιτική απλώς ένα καλλιτεχνικό σχέδιο με αισθητική αξία. Ως εκ τούτου, δεν είναι δερματοστιξίες κρανίο σήμαινε για τα αγόρια μόνο, ακόμη και τα κορίτσια να το μεταφέρουν μακριά με αυτοκυριαρχία.
Κρανίο Τατουάζ για τα κορίτσια - Συμβολισμός
Το σύμβολο του κρανίου είναι ενστικτώδης στην ανθρώπινη φύση. Ένα ανθρώπινο κρανίο, με τα μάτια πολύ μεγαλύτερο από τη ζωή εμφανίζει έναν βαθμό neoteny, το οποίο είναι ελκυστικό για έναν αριθμό ανθρώπων. Υπάρχουν άνθρωποι, που κοιτούν τα τατουάζ του κρανίου και προστασία από τον θάνατο. Είναι, επίσης, θεωρείται ως ένα φυλαχτό από έναν αριθμό ατόμων. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τους ποδηλάτες. Μήπως θέλετε να διαβάσετε περισσότερα για την έννοια του κρανίου και crossbones σύμβολο.
Κάποιοι άνθρωποι παίρνουν κακό δερματοστιξίες κρανίο για τα κορίτσια, σε ανάμνηση της μια κοντινή εμπειρία θανάτου ή την επιβίωση ενός ατόμου από το ένα θανατηφόρο ατύχημα ή νόσο. Για κάποιους μπορεί να σημαίνει επίσης ένα γούρι. Υπάρχουν άνθρωποι, στους οποίους ένα τατουάζ κρανίο είναι συνώνυμη με το γεγονός, ότι είμαστε όλοι θνητοί και πρέπει να ζήσουν τη ζωή μας στο έπακρο και να δεχθεί όλα αυτά έρχεται ο τρόπος μας με γενναιότητα. Μπορεί να θέλετε να διαβάσετε περισσότερα για το τατουάζ του κρανίου για τις γυναίκες.
Κρανίο Τατουάζ για τα κορίτσια - Σχέδια
Υπάρχει ένας αριθμός από χαριτωμένο τατουάζ κρανίου για τα κορίτσια, καθώς υπάρχουν κακοί τατουάζ κρανίο για τα κορίτσια. Το σχέδιο τατουάζ κρανίο μπορεί να συνδυαστεί με μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων όπως φτερά αγγέλου, σταυροί, δράκους ή φλόγες, που προσδίδουν μια αφή της μοναδικότητας για το σχεδιασμό τατουάζ. Διαβάστε περισσότερα για τατουάζ ιδέες για τα κορίτσια.
Grim Reaper? Όταν λέμε τατουάζ κρανίο, θα πρέπει να είναι μακάβριο. Παρόλο που είναι κακό στην εμφάνιση, αποτελεί ένα από τα πιο κοινά σχεδιασμό τατουάζ κρανίο. Είναι απεικονίζονται κατέχουν ένα δρεπάνι. Αυτές οι ζοφερές θεριστές είπε συγκομιδή των ανθρωπίνων ψυχών και λέγεται ότι είναι ουδέτερη μεταξύ των καλών και των κακών. A Grim Reaper Μπορεί επίσης να απεικονιστεί κατέχει μια κιθάρα, αν θέλετε να προσθέσετε ένα χιουμοριστικό τόνο στο σχεδιασμό τατουάζ. Κάντε κλικ για να διαβάσετε τη ζοφερή προέλευση Reaper και ιστορία.
Ζάχαρη κρανίο Τατουάζ? Η Ημέρα των Νεκρών αποτελεί μια γιορτή στο Μεξικό, όπου το κρανίο έχει τοποθετηθεί σε ένα υψηλό βάθρο. Την ημέρα αυτή οικογένεια και οι φίλοι μαζεύονται για να θυμηθούμε τα κοντινοί και αγαπητοί αυτοί, που έχουν περάσει μακριά. Τα κρανία ζάχαρης εξαιρετικά διακοσμημένα και είναι πολύ δημοφιλής με τα κορίτσια και τις γυναίκες, όπως έχει το αρχικό μείγμα του κρανίου και του χρώματος καθώς και ο θάνατος και η ζωή. Τα τατουάζ διακοσμημένο με πολύχρωμα λουλούδια και διάφορα μοντέλα γίνονται με το κρανίο ίδια. Μερικά κορίτσια και τις γυναίκες, επιλέξτε αυτό σχέδια τατουάζ στην αγάπη μνήμη του αγαπητού κάποιον. Αυτά τα σχέδια τατουάζ είναι ευδιάθετο και να έχει θετικές εικόνων στα μάτια όσων τα παίρνουν. Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε γυναικεία σχέδια τατουάζ.
Δελτίο και ελάφια κρανίο Τατουάζ? Μια δερματοστιξία κρανίο πρέπει να σημαίνει δεν είναι απαραίτητα ένα ανθρώπινο κρανίο του σχεδιασμού μόνον. Ζωικά κρανία, επίσης, κάνει για ενδιαφέροντα σχέδια τατουάζ. Μεταξύ των ζώων κρανία τα δημοφιλή σχέδια είναι εκείνα του κρανίου ταύρου και ελάφια. Τα ελάφια δερματοστιξίες κρανίο είναι πιο δημοφιλής μεταξύ των ανθρώπων, οι οποίοι όπως το κυνήγι. Μπορεί να σας ενδιαφέρει να διαβάσω για τατουάζ ιδέες σχεδίου για τα κορίτσια.
Κρανίο και crossbones Tattoo? Αυτό το τατουάζ είναι επίσης γνωστό ως Jolly Roger tattoo. Αυτό το σχέδιο δερματοστιξιών χρησιμοποιήθηκε από τους πειρατές για να εκφοβίσουν τα θύματά τους. Ένα κρανίο και crossbones επίσης να δείξει φυλακή, σε διεθνές επίπεδο. Το κρανίο και crossbones σχεδιασμό τατουάζ μπορεί να συνδυασθεί με μια εικόνα του μια μαύρη σημαία ή μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί χωρίς τη σημαία. Αντί της κανονικής κρανίο ένα φλεγόμενο κρανίο, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε αυτό το σχεδιασμό τατουάζ. Διαβάστε περισσότερα για τατουάζ σχεδίων και υποδειγμάτων για τα κορίτσια.
Άλλα κρανίο σχέδια δερματοστιξιών? Υπάρχουν και άλλα σχέδια, που είναι επίσης δημοφιλείς. Αυτά τα σχέδια περιλαμβάνουν κρανίου και φλόγα τα τατουάζ, tribal tattoo, Rose Tattoo κρανίου, το κρανίο και τα τατουάζ αστέρι, το κρανίο και τα τατουάζ χταπόδι, το κρανίο και τα τατουάζ πεταλούδα, δαιμονική δερματοστιξίες κρανίο, αετός δερματοστιξίες κρανίο. Οι τελευταίες προσθήκες στη σχέδια τατουάζ κρανίο είναι emo τατουάζ κρανίο, χειροβομβίδων δερματοστιξίες κρανίο, τατουάζ κρανίο με φτερά, το κρανίο και τα τατουάζ bow καθώς και το κρανίο και το όπλο τατουάζ. Τελευταίο, αλλά δεν το λιγότερο είναι το κεράσι και το κρανίο τατουάζ και τα τατουάζ κρανίο καουμπόη.
Υπάρχει ένας αριθμός σχεδίων των τατουάζ κρανίου για τα κορίτσια. Θα πρέπει να επιλέξουν ένα σχέδιο τατουάζ και να προσαρμοστεί για να ταιριάξει την προσωπικότητά σας. If είστε δημιουργικοί, μπορείτε να συνδυάσετε διαφορετικά σχέδια για να κάνει μια μοναδική tattoo και μια δήλωση με το σχέδιο δερματοστιξιών σας.