Πώς να πάρει την πιο χοντρές τρίχες

Πολλοί από εμάς είναι ευλογημένη με παχιά μακριά μαλλιά, αλλά μερικοί δεν είναι τόσο τυχεροί. Having πυκνά μαλλιά μπορεί επίσης να είναι κληρονομική. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για το πώς να πάρει πιο χοντρές τρίχες φυσιολογικά και ότι επίσης δεν είχε ληφθεί κανένα συμπληρώματα. Διαβάστε παρακάτω ...
Πώς να πάρει την πιο χοντρές τρίχες
Τροφίμων για τα μαλλιά? Αν αναρωτιέστε πώς να πάρετε πιο χοντρές τρίχες φυσικά, στη συνέχεια, με επίκεντρο την διατροφή, είναι ένας μούστος. Βελτίωση της καθημερινής δίαιτας είναι σημαντική, δεδομένου ότι θα βοηθήσει να πάρει πιο χοντρές τρίχες. Εμείς συχνά παραβλέπουν για να ελέγξετε τα συστατικά της καθημερινής μας διατροφής. Να αυξάνεται πυκνά μαλλιά, θα πρέπει να περιλαμβάνουν τα λιπαρά οξέα ωμέγα, πρωτεΐνες, βιταμίνες, κλπ. στην καθημερινή διατροφή μας. Συμπεριλαμβανομένων των ωμέγα-3 και ωμέγα-6 λιπαρών οξέων μπορούν να είναι ευεργετικά για να αυξηθεί ισχυρή και πυκνά μαλλιά. σώμα μας δεν παράγει Ωμέγα λιπαρά οξέα, πάρει τους έτσι από εξωτερική πηγή ήθελα κρύο ψάρια νερό, σολομού ή ρέγγα, είναι καλή ιδέα. Τα μαλλιά είναι πράγματι πρωτεΐνη που αναπτύσσεται από την τριχοθυλακίων. Αν η διατροφή αποτελείται από τρόφιμα χαμηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνη, θα μπορούσε να προκαλέσει αδύναμο και εύθραυστα μαλλιά. Κοτόπουλο, αυγά, tofu, τα ψάρια, χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά γαλακτοκομικά προϊόντα όπως τυρί, γάλα, κλπ., πρέπει να περιληφθούν στη διατροφή. Επίσης, συμπεριλαμβανομένων των βιταμινών όπως Α, Β, Ε αυξάνει την κυκλοφορία του τριχωτού της κεφαλής. Μαγνήσιο, χαλκό, ασβέστιο, κ.λπ. Επίσης βοηθά στην ανάπτυξη των μαλλιών. Ταμπλέτες βιταμίνης μπορεί επίσης να βοηθήσει να πάρει πιο χοντρές τρίχες.
Μασάζ και πετρελαίου? Τριχωτό μας έχει θύλακες των τριχών από το οποίο μεγαλώνουν τα σκέλη τρίχας. Τρίψει διεγείρει το τριχωτό της κεφαλής και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος. Αυτό βοηθά τα μαλλιά να μεγαλώνουν πιο χοντρές. Τρίψει είναι ένας από αρχαιότερες τρόπους για θρέψη μαλλιά και κρανίο. Σήμερα-α-ημερών, υπάρχουν διάφορα έλαια που είναι διαθέσιμα στο αγοράς, τα οποία είναι κατάλληλα για τα μαλλιά και το τριχωτό μασάζ. Έλαιο νυχτολούλουδου, λάδι jojoba, μαύρη σταφίδα, ελαιόλαδο, κ.λπ. είναι μερικά από τα έλαια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ένα μασάζ για τριχωτού της κεφαλής. Λάδι καρύδας είναι καλύτερο να θεραπεύσει ένα ξηρό δέρμα της κεφαλής, ξηρό δέρμα της κεφαλής κάνει τα μαλλιά λεπτό, με αποτέλεσμα την απώλεια μαλλιών. Αμυγδαλέλαιο είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε η οποία διεγείρει επίσης την ανάπτυξη των μαλλιών.
Bad τρόπους ζωής και τα μαλλιά ζημιών · Οι κακές συνήθειες τρόπου ζωής, όπως την κατανάλωση τροφίμων παλιοπραγμάτων όπως τηγανητό και λιπαρά τρόφιμα, ζαχαρούχα κρύα ποτά, τρόφιμα που περιέχουν σάκχαρα εξευγενισμένα, αρτοποιίας κλπ. προϊόντα έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε λίπη και πολύ χαμηλή περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά. Το κάπνισμα και η κατανάλωση αλκοόλ μπορεί να εμποδίσει την ανάπτυξη των μαλλιών. Ένα αγχωτικό τρόπο ζωής μπορούν επίσης να προκαλέσουν τριχόπτωση. Ανεπαρκής ύπνος, δεν τρώει στην ώρα τους, παρακάμπτοντας τα γεύματα είναι συνθήκες που οδήγησαν στην απώλεια μαλλιών. Αποφεύγοντας αυτά τα πράγματα θα σταματήσει, επίσης, την τριχόπτωση και να βοηθήσει τα μαλλιά μεγαλώνουν πάχους.
Πώς να πάρει πιο χοντρές τρίχες για τις Γυναίκες
Οι περισσότερες γυναίκες έχουν μια καλή μήκος τρίχας, η οποία φτάνει τους ώμους ή κάτω, αλλά διατηρώντας τις καθιστά λίγο δύσκολο. Αλλά αυτό μπορεί να γίνει εύκολα, αν γίνει με τον σωστό τρόπο όπως λούσιμο τα μαλλιά δύο ή τρεις φορές εβδομαδιαίως (εξαρτάται από τον τύπο των μαλλιών σας, ξηρό, λιπαρό, κανονικό), έχοντας μια θρεπτική διατροφή, την αποκοπή hair τακτικά για την ψαλίδα, Γυναίκες κλπ. τείνουν επίσης να υποστούν διαφόρων διαδικασιών τρίχα όπως ίσιωμα μαλλιά, σιδέρωμα, περμανάντ, χρωματισμός, κλπ. Αυτές ζημιά θεραπείες τα μαλλιά και τριχοφυΐα. Τακτικές σιδέρωμα αλλά βλάπτει την υφή, καθώς το σίδερο δίνει θερμότητα στα μαλλιά σκέλη τους κάνοντας ευθεία. Hair χρώματα περιέχουν αμμωνία, έτσι υπερβολική χρήση των εν λόγω χρωμάτων κάνει τα μαλλιά να χάσει λάμψη, την υφή, την ανθεκτικότητα και αντοχή. Αποφυγή τέτοιου είδους θεραπείες θα ωφεληθούν. Ωστόσο, εάν θέλετε ακόμα να πάτε για διαδικασίες αυτές μαλλιά, μεταποιημένα μαλλιά μπορεί να ληφθεί μέριμνα με διατροφή τους με μερικές φυσικές μάσκες τρίχα σπιτικό.
Πώς να πάρει πιο χοντρές τρίχες at Home
Αντί για τη μετάβαση σε ένα σαλόνι περιποίησης μαλλιών για το πώς να πάρετε πιο χοντρές τρίχες, εδώ είναι μερικές μάσκες μαλλιών που θα σας βοηθήσουν να θρέψει τα μαλλιά σας φυσικά.
Μάσκα μαλλιών # 1? Χρησιμοποιώντας αυτή η μάσκα κάνει τα μαλλιά πιο μαλακό και ενδυνάμωση της τρίχας.
Συστατικά? 1 / 2 φλιτζάνι φρέσκο ​​χυμό αλόης βέρα? 1 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού? 1 κουταλιά ελαιόλαδο
Μέθοδος? Αναμίξτε χυμό αλόη, χυμό λεμονιού και ελαιόλαδο σύμφωνα με καθορισμένες ποσοτήτων σε ένα μπολ. Κρατήστε αυτό το μίγμα που καλύπτονται για 1 / 2 ώρα. Απλώστε το στο μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής σας, αφήνουμε για 20 λεπτά περίπου και πλύνετε τα μαλλιά σας. Θα παρατηρήσετε ότι τα μαλλιά είναι ηπιότερη. Χρησιμοποιώντας αυτή την μάσκα δύο φορές εβδομαδιαίως είναι ένα από τα καλά τους τρόπους να πάρει πιο χοντρές τρίχες.
Μάσκα μαλλιών # 2? Αυτή η μάσκα είναι κατάλληλο κυρίως για κατσαρός μαλλιά οφείλεται σε πολλά επεξεργασίας τρίχας. Φυσικά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κανονικά μαλλιά και εγώ!
Συστατικών · 2 κουταλιές της σούπας μέλι, 4 κουταλιές της σούπας γάλα, 1 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, 1 μεσαίου ώριμη μπανάνα
Μέθοδος? Βεβαιωθείτε ότι θα δημιουργηθεί μια μίξη όλων αυτών των συστατικών που υπάρχουν στο δεδομένο ποσότητες και βήμα προς βήμα, έτσι ώστε να ανακατεύετε καλά. Λιώνουμε την μπανάνα σε ένα μπολ και προσθέστε το μέλι σε αυτό. Το ανακατώστε σε μια κόλλα και έπειτα προσθέστε το γάλα. Πάλι ανακατεύουμε και προσθέτουμε το ελαιόλαδο. Καλύψει αυτό το μίγμα και να το κρατήσει σε ένα ξηρό μέρος για 20 λεπτά. Εφαρμόστε αυτό πάστα για τα μαλλιά και το κρανίο σας και αφήστε το για 15 με 20 λεπτά. Πλύνετε τα μαλλιά σας και νιώστε την βελτιωμένη υφή.
Υπάρχουν διάφορα προϊόντα περιποίησης μαλλιών διατίθενται σε αγορά όπως τα σαμπουάν και μαλακτικά για κάθε τύπο μαλλιών όπως το ξηρό, λιπαρό, κανονικό, ταλαιπωρημένα μαλλιά κλπ. Σαμπουάν για πυκνά μαλλιά είναι επίσης διαθέσιμα αυτές τις μέρες. Μπορείτε να επενδύσετε σε ένα καλό εμπορικό σήμα των προϊόντων περιποίησης μαλλιών, αλλά τα αποτελέσματα να διαφέρουν από άτομο σε άτομο. Styling προϊόντα όπως μους, ειδικά τζελ και σπρέι μαλλιών είναι διαθέσιμα επίσης. Κάντε μια καλή χρήση τους, για παράδειγμα, πριν από ένα χτύπημα ξηρό, εφαρμόστε την απαιτούμενη ποσότητα μους για τα μαλλιά και το ύφος τους. Έτσι θα ενισχύσει τα μαλλιά σας, κάνοντάς τα δούμε bouncy. Μπορείτε επίσης να διαβάσετε περισσότερα για κάποιες υγιείς συμβουλές για τα μαλλιά.
Αυτές ήταν μερικές συμβουλές για το πώς να πάρει παχύτερη τρίχα. Ελπίζω να ακολουθήσετε αυτές τις απλές συμβουλές και να αναδείξουν μεγάλες, ισχυρές και παχιά τα μαλλιά σας.