Money Ιδέες Tree

Καλλιέργεια χρήματα σε δένδρα είναι αδύνατο για φύση, αλλά αρκετά δυνατό για σας! Πώς θα αντιδράσουν εάν ένας από γενέθλιά σας παρουσιάζει είναι φυτό με πραγματικές χρήματα, αντί φύλλα, σε αυτό; Καλά, είναι ένας μεγάλος τρόπος εκπλήσσει κάποιον, ως τέτοια ιδέες δώρων κανείς δεν αναμένει ποτέ. Money δέντρα είναι ένας μεγάλος τρόπος να δώρο χρήματα κάποιον. Δεδομένης κατωτέρω μερικά δημιουργικές ιδέες δέντρο χρήματα οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο δώρο φίλους και οικογένειά σας.
Ιδέες για Money Tree? Δένδρα Money είναι μια μεγάλη δώρο για οποιαδήποτε ομάδα ηλικία κατά κάθε περίσταση. Μεταξύ των ποικιλία δώρα, χρήματα μπορούν επίσης να προικισμένος στα γενέθλια, γάμους, επετείους, νυφικά και μωρό ντους, πλανήτη σπίτι κ.λπ. Αντί δίνουν χρήματα σε έναν φάκελο, γιατί δεν λάβει κάποια προσπάθεια και ραβδί εκείνων νομοσχέδια σχετικά ένα τεχνητό ή πραγματική φυτό. Να πραγματοποιήσετε μια μοναδικό δώρο δέντρο χρήματος απαιτεί ακόλουθες προετοιμασία.
Πράγματα θα χρειαστείτε? Ένα πραγματικό ή τεχνητού πλαστική, γλάστρες φυτό (προαιρετικά μέγεθος)? Νόμισμα? Κορδέλλες και τόξα διαφόρων χρωμάτων? Μια κάρτα να γράψουν? Μωρών Ντους Money Tree? Baby δώρο ιδέες ντους είναι κοινά ως δώρα όλους η νέα μητέρα , είτε ρούχα μωρό, δώρα αφορούν φροντίδα μωρό ή παιχνίδια. Αυτή τη φορά, εάν πρόκειται να παραστεί σε ντους μωρών, γιατί δεν δώρο η μητέρα ένα καλά διακοσμημένο δέντρο χρήματα;
Κατευθύνσεις? Καταρχάς, χρειάζεστε να αγοράσετε μια γλάστρες φυτό, είτε μια πραγματικό ή πλαστό ένα. Τότε, είτε ραβδί ή γραβάτα σημειώσεις νόμισμα στο κλαδιά και φύλλα του φυτού. Κατά προτίμηση χρησιμοποιήστε μικρότερες σημειώσεις όπως μπορείτε να γεμίσετε επάνω το δέντρο μαζί τους και το δέντρο τα χρήματα θα έχουν μια πλήρη και άνθισε εμφάνιση. Να κάνετε το δέντρο χρήματα βλέμμα όμορφη και ελκυστικό, διακοσμήστε με κορδέλες και άλλες διακοσμήσεις της επιλογής σας. Γράψτε μια κάρτα, δίνει τις καλύτερες ευχές σας για τη νέα μητέρα και να τις κολλούν στο δέντρο. Εάν θέλετε μπορείτε να τυλίξετε αυτό το δέντρο χρήματος με χαρτί περιτυλίγματος. Αυτή είναι μία από τις καλύτερες ιδέες δέντρο χρήματα.
Γενεθλίων Money Tree? Γενέθλια είναι μια θαυμάσια ευκαιρία στο δώρο ένα δέντρο χρήματα. Μπορείτε επίσης να έρθετε με τις ιδέες δέντρο χρήματά σας να το διακοσμήσει, αλλά εάν τρέχετε έξω από αυτά, είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.
Οδηγίες? Αγορά τεχνητή ή πραγματική δοχείο εγκαταστάσεις για να αρχίσουμε. Αν ο προσώπου να προικισμένος είναι στο teens του, μπορείτε γραβάτα 10 λογαριασμούς δολαρίων όλο τον δέντρο. Παρομοίως εφόσον βρίσκονται στην τους 20 του ή 30 μπορείτε να χρησιμοποιήσετε 20 και 30 λογαριασμούς δολαρίων αντιστοίχως και ομοίως για το άλλο ηλικίες. Μπορείτε να γραβάτα λίγη κάρτα ή σημείωμα προς έναν από φύλλα του φυτού εκφράζοντας συναισθήματά σας και επιθυμούν το πρόσωπο στα γενέθλιά του. Διακοσμήστε το δέντρο με κορδέλες και σερπαντίνες να καταστεί ελκυστική.
Γάμος Money Tree? Πολλοί άνθρωποι ήθελα να δώσω χρήματα ως δώρα γαμήλια. Αν θέλετε να δώρο τα χρήματα ζευγάρι, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος τίποτε άλλο πλην gifting τους μια δέντρο χρήματα.
Κατευθύνσεις? Tie 10, 20, 50 και 100 λογαριασμούς δολαρίων στην αγοράζεται (πραγματικό ή τεχνητό) δέντρο. Καθώς είναι γαμήλιο δώρο γεμίζουν το δέντρο με τις σημειώσεις και διακοσμήστε όσο μπορείτε. Να προσθέσετε ένα προσωπική αφή, μπορείτε γραβάτα ακόμη μερικές φωτογραφίες του ζευγαριού σε μία ή δύο των κλαδιών. Είμαι σίγουρος ότι θα αγαπάμε αυτή την ιδέα χρήματα δέντρο της δική σας. Μόλις τελειώσετε διακοσμώντας το δέντρο χρήματα, μην ξεχάσετε να προσθέσετε μια κάρτα επιθυμεί τους όλοι πολύ τον καλύτερο για έγγαμο βίο τους.
Έρανος Χρήματα Tree? Ένα δέντρο χρήματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν ιδέα για δώρο, καθώς και μια ανατρέφων ταμείο ή έπαθλο ένα νικητή για το κάθε ανταγωνισμό.
Κατευθύνσεις? Να πραγματοποιήσετε μια δέντρο χρήματα ως ανατρέφων ταμείο, όλοι έχετε να κάνετε είναι τηρούν φυτό (πραγματικό ή πλαστό) κατά ταμείο σας ευαισθητοποίησης counter και όποτε άνθρωποι έρχονται να δωρίσουν χρήματα, γραβάτα ή κολλήσετε καταρτίστηκε επί τη φυτό. Εάν αυτό είναι ένα βραβείο για έναν ανταγωνισμό, τότε το χρηματικό έπαθλο μπορεί να δεμένο στο δέντρο και δίνεται στην νικητή στο τέλος της εκδήλωσης. Δεν είναι αυτό μια μεγάλος τρόπος συγκέντρωση χρημάτων καθώς συνεισφέροντας σε φιλανθρωπία;
Μπορεί να θέλετε να ρίξετε μια ματιά στο πώς να κάνω ένα δέντρο χρήματα για άλλες περιπτώσεις, εκτός από τα προαναφερθέντα.
Μπορείτε να έρθετε με πολλές τέτοιες πρωτοποριακές ιδέες δέντρο χρήματα για τους ανθρώπους δώρο. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να φέρει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό τους, με πολύ λίγη προσπάθεια. Έτσι, την επόμενη φορά που θα τελειώσουν οι ιδέες για δώρα, γιατί να μην σκεφτείτε για ένα δέντρο χρήματα.