Drunk Driving Στατιστικά

Η πράξη της μέθης μπορεί να περιγραφεί ως κινητήρια οχήματα (συμπεριλαμβανομένων των αναπηρικό αμαξίδιο) ενώ είναι σε κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια αλκοόλ ή άλλα ναρκωτικά. 39% όλων των ατυχημάτων που λαμβάνουν χώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες οφείλεται σε μέθη κατά την οδήγηση. Στον Καναδά επίσης, τους θανάτους που προκύπτουν από μεθυσμένο που αφορούν την οδήγηση ατυχήματα είναι περίπου 30%. Ας ρίξουμε μια ματιά στο αλκοόλ και την οδήγηση των στατιστικών στο επόμενο άρθρο.
Drunk Driving Στατιστικά
Το πρόβλημα της οδήγησης υπό την επήρεια έχει στοιχειώνει ανεπτυγμένες χώρες για πολλά χρόνια. Αν η ιατρική επιστήμη καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να σώσει τις ζωές των ανθρώπων, για αυτοτραυματισμούς θάνατος προκαλείται από την οδήγηση υπό μέθη είναι πολύ υψηλά στην εν λόγω χώρες. Πολλές φορές άλλοι άνθρωποι πρέπει να φέρει το κύριο βάρος της απερίσκεπτη συμπεριφορά του drunk οδηγών, και χάνουν τη ζωή τους στη διαδικασία. Εδώ είναι μια προσπάθεια να παρουσιάσει όσο ποτό και οδήγηση γεγονότα δυνατό.
Μεθυσμένος Οδήγηση στοιχεία και γεγονότα? Οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος είναι επικίνδυνη οφείλεται στο γεγονός ότι οι διαταραχές ψυχικές και κινητικές ικανότητες του εν λόγω προσώπου. Από τεχνική άποψη, η αξιόποινη πράξη της drunk οδήγηση ονομάζεται «οδήγηση υπό την επιρροή» ως (DUI). Εδώ, η επιρροή θα μπορούσε να είναι ότι αλκοόλ ή άλλα ναρκωτικά. Διαβάστε περισσότερα για τη μέθη κατά την οδήγηση πραγματικά περιστατικά.
Γεγονότα about μεθυσμένο Drive in USA? Τα γεγονότα που αναφέρονται παρακάτω για μεθυσμένος συντριβές την οδήγηση αυτοκινήτου και άλλα ατυχήματα είναι ειδικά για τις ΗΠΑ. ? Στις ΗΠΑ, με 3 από 10 άτομα εμπλέκονται σε ατυχήματα που σχετίζονται με οδήγηση υπό μέθη, τουλάχιστον μία φορά στη ζωή τους. ? Ο αριθμός των ατόμων που συνεχίζουν να οδηγούν ακόμη και μετά την άδειά τους να ανασταλεί κυμαίνεται μεταξύ 50-75%. ? Ατυχήματα που σχετίζονται με οδήγηση υπό την επήρεια πραγματοποιούνται κάθε 45 λεπτά στις ΗΠΑ. ? Το έτος 2002, 159 εκατομμύρια ταξίδια μεθυσμένος οδήγηση έγιναν από Αμερικανούς. Από αυτά τα 159 εκατομμύρια τα ταξίδια, 10% λήφθηκαν από άτομα από την ηλικιακή ομάδα των 18 - 20 ετών. ? Περίπου 275.000 άτομα πήραν τραυματίζονται σε ατυχήματα που σχετίζονται με την οδήγηση υπό την επήρεια του 2003. · Σε το έτος 2006, 1,46 εκατομμύρια άνθρωποι συνελήφθησαν για οδήγηση υπό την επήρεια είτε ναρκωτικών ή αλκοόλ. Αυτό σημαίνει ότι πίσω από κάθε 139 άδεια οδήγησης στις ΗΠΑ, μία συνελήφθη. ? Το έτος 2008 παρατηρήθηκε μείωση (9,8%) σε ατυχήματα που σχετίζονται με οδήγηση υπό μέθη σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος. ? Μεθυσμένο Drive γεγονότα - Νέων Κάτω των 21? Οι θάνατοι που συνδέονται με μεθυσμένη οδήγηση για νέους κάτω των 21 ετών παρατηρήθηκε σταδιακή μείωση (71%) από το έτος 1982 (5215) μέχρι το 2008 (1510). Τη σύσταση του Εθνικής Υπηρεσίας Οδικής Ασφάλειας (NHTSA), ήταν υπεύθυνος για αυτή τη θετική αλλαγή. Κατά τα τελευταία 10 έτη, οι θάνατοι των νέων (κάτω των 21 ετών) που σχετίζονται με την οδήγηση υπό μέθη μειώθηκαν κατά 33%. Ωστόσο, ακόμη και μετά από αυτή την σημαντική μείωση, περίπου 4 άτομα από αυτή την ηλικιακή ομάδα πεθαίνουν καθημερινά εξαιτίας οδηγεί μεθυσμένος. Διαβάστε περισσότερα για την εφηβική μεθυσμένοι στατιστικές οδήγηση.
Hardcore μεθυσμένο Drive γεγονότα? Σκληροπυρηνική μεθυσμένους οδηγούς δεν έχουν αλλάξει τις συνήθειές τους, ακόμη και μετά τη σύλληψή αρκετές φορές? Η τάση έχει παραμείνει αμετάβλητη για την τελευταία δεκαετία. Κατά μέσο όρο, η περιεκτικότητα σε αλκοόλ στο αίμα (ΠΑ) σε hardcore μεθυσμένους οδηγούς βρίσκεται για να είναι 0,15. Το ΣΕΤ 68% από τους συλληφθέντες οδηγούς του 2008 έγινε 0,15. Περίπου το 3% όσων εμπλέκονται σε θανατηφόρα ατυχήματα το 2008, είχαν καταδικαστεί »οδηγούσε σε κατάσταση μέθης» για (DWI), κατά τα τρία προηγούμενα έτη.
Μεθυσμένο Drive Στατιστικές 2009? Οι μεθυσμένοι θανάτων οδήγησης κατά το έτος 2009, μέχρι τις 27η Νοέμβρη ήταν 11.769. Οι αριθμοί για το έτος 2007 και 2008 έγιναν 12.998 and 11.773 αντίστοιχα. Δείχνει ότι το πρόβλημα της οδήγησης υπό την επήρεια απέχει πολύ από πάνω. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με πραγματικά περιστατικά ευκαιριακή άμετρη κατανάλωση οινοπνεύματος.
Σε όλο τον κόσμο μεθυσμένο Drive Στατιστικές? Μελέτη που διεξήχθη από την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας αναφέρει ότι 1 από κάθε 50 θάνατοι οφείλονται σε τροχαία ατυχήματα. Τροχαία ατυχήματα υπόψη για τον μεγαλύτερο αριθμό θανάτων μετά παιδικές λοιμώξεις και το AIDS. Τροχαία ατυχήματα λαμβάνουν ζωές περίπου 1,2 εκατομμύρια οδηγοί, επιβάτες και πεζοί κάθε χρόνο. Διαβάστε περισσότερα για τη μέθη άρθρα οδήγησης.
Οι μεθυσμένοι στατιστικές οδήγησης που παρουσιάστηκαν παραπάνω μας δίνουν μια ιδέα για τη σοβαρότητα αυτού του παγκόσμιου προβλήματος. Δεν θα πάρει πολύ για να σώσει εκατομμύρια ζωές δεδομένου που χάνονται κάθε χρόνο, ότι θα ακολουθήσει τους απλούς κανόνες που καθορίζονται από την κυβέρνηση. Έτσι, η επόμενη φορά που θα σκεφτείτε οδήγηση μετά την κατανάλωση, μην, μήπως γίνουν μέρος των στατιστικών παραπάνω.