Γρανίτης Φροντίδα Countertop

Γρανίτης καταγράφεται ως ένα από τα πιο δημοφιλή και όμορφα φυσικά υλικά πέτρα που πρέπει να χρησιμοποιούνται στα δάπεδα, countertops και κορυφές ματαιοδοξία. Διατίθεται σε περισσότερες από 3000 ελκυστικά χρώματα και μοτίβα, μπορείτε να επιλέξετε ένα countertop γρανίτη που συμπληρώνει τη σχεδίαση και τα έπιπλα του κάθε δωματίου. Με specks χρώμα παραλλαγής, δημιουργεί μια μοναδική πινελιά στο δωμάτιο και επίσης, προσθέτει την αξία της ιδιοκτησίας. Μάθετε περισσότερα για τις χρωστικές των countertops γρανίτη.
Εκτός από τη μοναδική εμφάνιση και την υφή του γρανίτη, υπάρχουν τόσα πολλά πλεονεκτήματα. Εάν είναι εγκατεστημένο σωστά, ότι είναι δύσκολο (ανθεκτικό στις γρατσουνιές και θερμότητας), σκληρό, ανθεκτικό και χρειάζεται ελάχιστη συντήρηση. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι εύκολη επισκευή γρατσουνιές και τα τσιπ (αν υπάρχουν). Σε περίπτωση που κάνετε την εγκατάσταση από γρανίτη ή έχετε ήδη ένα, κατανόηση τις συμβουλές για τη φροντίδα countertop γρανίτη θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την αισθητική του αξία και να επεκτείνει τη διάρκειά της.
Γρανίτης Συμβουλές περιποίησης Countertop
Ο γρανίτης είναι ίσως το καλύτερο υλικό για τοποθέτηση σε πάγκους κουζίνας. H αντοχή θερμότητα και το μηδέν να είναι η πιο μακροχρόνια εναλλακτική λύση, έστω και αν είναι καυτά θέματα που εγγράφονται συχνά πάνω του. Επιπλέον, η μαύρη φροντίδα countertop γρανίτη και συντήρησης δεν διαφέρει από έναν πάγκο μάρμαρο ή άλλες επιλογές υλικού. Στη συνέχεια εξετάζονται μερικές από τις οδηγίες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να καθαρίσετε και να διατηρήσει μια countertop γρανίτη:
Dust σφουγγαρίσματος Τακτικά? Χρησιμοποιήστε ένα ανεπεξέργαστων σκόνη σφουγγαρίστρα να καθαρίσετε την επιφάνεια ενός countertop γρανίτη. Παρόλο μπορείτε κενό καθαρίσετε την επιφάνειας καθιστούν δεν συνιστάται ως σπόροι (εάν παρόντες) ή οποιαδήποτε σκληρά σωματίδια κολλημένοι στην μηχάνημα μπορεί αποτέλεσμα γρατσουνιές. Αντ 'αυτού, αγοράστε μια μικροϊνών μαλακό πανί για να καθαρίσετε τις επιφάνειες από γρανίτη. Γνωρίστε περισσότερα για καθαρισμό και τη φροντίδα των countertops γρανίτη.
Εφαρμόστε Stone καθαριστές? Καθημερινή σκουπίσματος στον πάγκο γρανίτη με το νερό είναι αρκετό για να κρατήσει την επιφάνεια καθαρή. Ένα ήπιο σαπούνι μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τακτικό καθαρισμό ενός countertop γρανίτη. Ή αλλιώς, μπορείτε να επιλέξετε για μια ανώτερη ποιότητα πέτρα σκούπα για να σκουπίσει και καθαρά countertops σας. Παρόλα αυτά, μην ξεχνάτε να εξετάσει τη συστατικών και pΗ (κατά προτίμηση ουδέτερο pH) του προϊόντος πριν να την εφαρμόζουν κατά τη διάρκεια των countertops γρανίτη.
Καθαρισμός με Υπεροξείδιο του υδρογόνου? Στην κουζίνα, περιστασιακές καθαρισμό των countertops γρανίτη με υπεροξειδίου του υδρογόνου συμβάλει στην εξάλειψη συσσωρευμένων λάδια και γράσα. Never επιδοθούν σε εφαρμογή σκληρά προϊόντα καθαρισμού χημικών, καθώς μπορούν να χαράξει and λάκκο την επιφάνεια ενός countertop γρανίτη. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τον καθαρισμό countertops γρανίτη.
Κάντε χρήση του σουβέρ και Hot Pads? Χρησιμοποιώντας σουβέρ δεν είναι μια ανάγκη για ορθή εγκατάσταση countertops γρανίτη. Σε αντίθεση με μάρμαρο, στην επιφάνεια του γρανίτη δεν χαράζεται με τακτική χρήση. Ωστόσο, για να προστατεύσει την επιφάνεια και να αυξήσει τη μακροζωία της, μπορείτε να κάνετε μια συνήθεια να χρησιμοποιεί σουβέρ κάτω από τα γυαλιά και τα μεταλλικά κουτιά. Επίσης, μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε το καυτό τακάκια, τοποθετώντας τα καυτά τηγάνια και σκεύη κατά τη διάρκεια των countertops γρανίτη. Μάθετε περισσότερα σχετικά με προβλήματα με countertops γρανίτη.
Καθαριότητα Διαρροές Αμέσως? Στην περίπτωση των θερμών ποτών διαρροές ή οποιαδήποτε άλλη διαρροή όπως χυμούς φρούτων, αναψυκτικά, σάλτσα τομάτας, κλπ, φροντίστε να τα λεκέ το συντομότερο δυνατόν. Διαφορετικά, που τους επιτρέπει να στεγνώσει λεκέδες από την επιφάνεια γρανίτη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα απορροφητικό χαρτί ή washcloth for λέκιασμα μέχρι τις πετρελαιοκηλίδες. Σκούπισμα των απορρίψεων δεν είναι προτιμητέα, διότι θα εξαπλωθεί τους και οδηγεί σε μεγάλους λεκέδες επιφάνειας.
Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με γρανίτη την εγκατάσταση και τη φροντίδα, διαβάστε παρακάτω:? Countertops γρανίτη Τιμή
Γρανίτη Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα Countertops? Πώς να προσέχουμε της Countertops γρανίτη? Αν είναι δυνατόν, σφραγίστε πάλι το γρανίτη countertops άπαξ ετησίως για να απαλλαγούμε από μόνιμους λεκέδες και τη νωθρότητα. Δεν υπάρχει αμφιβολία, την εγκατάσταση countertops γρανίτη είναι πιο ακριβό από ό, τι άλλες επιλογές. Όμως, η ανθεκτικότητα είναι ασύγκριτη σε άλλα, στην οποία ένα καλά συντηρημένο countertop γρανίτη διαρκεί για περισσότερο από 20 χρόνια. Ακολουθήστε τις παραπάνω οδηγίες φροντίδας granite πάγκο και είμαι βέβαιος, ότι θα gleam για μια ζωή.