Μορφή εύκολης Επιστολή

Την τέχνη του γραψίματος επιστολής είναι καλύτερο διδάσκεται με δείγμα φιλικά formats επιστολή. Αυτού του είδους η σύνταξη της επιστολής είναι εύκολο να διδάξει, δεδομένου ότι δεν υπάρχει σταθερή τρόπο γραφής του. Friendly γράμματα είναι ανεπίσημη επιστολή, χωρίς μία τυποποιημένη παρουσίαση των γραπτώς ή ένα σταθερό ύφος της γραφής. Έτσι, η επιστολή αυτή διαφέρει από άτομο σε άτομο. Σε αντίθεση με άλλες επίσημες επιστολές, μια φιλική επιστολή, αποτελείται από τα προσωπικά ζητήματα και τους λόγους, και γι 'αυτό μπορεί να είναι μεγαλύτερη σε μέγεθος από ό, τι άλλες επίσημες επιστολές. Επιπλέον, η γλώσσα που χρησιμοποιείται είναι αφηγηματική ή περιγραφικών σε μια φιλική επιστολή. Παρά το γεγονός ότι, υπάρχει isn'ta σταθερή μορφή φιλική προς το γράμμα, μια φιλική επιστολή, έχει ημερομηνία, διεύθυνση, χαιρετισμό, κυρίως σώμα, δωρεάν στενή, η υπογραφή και PS (χειρόγραφο μήνυμα, αν απαιτείται), όπως και κάθε άλλη επιστολή.
Πώς να γράψει μια επιστολή προς τους ομοφυλόφιλους: Μορφή
Διεύθυνση? Γράφοντας η διεύθυνση δεν είναι υποχρεωτική σε μια φιλική μορφή επιστολής. Ωστόσο, εάν θέλετε να γράψετε τη διεύθυνσή σας για την επιστροφή, θα μπορούν να γραφτούν στην πάνω δεξιά γωνία. του παραλήπτη είναι γραμμένο στην αριστερή γωνία, μια γραμμή κάτω τη διεύθυνση επιστροφής.
Χαιρετισμός? Η διεύθυνση ακολουθήσει αμέσως ένα χαιρετισμό. Δεν υπάρχουν γραμμές θέματος ή την αναφορά γραμμές σε ένα φιλικό μορφή επιστολής. «Αγαπητέ κ. / κα (όνομα)» ή «Αγαπητέ», ακολουθούμενο από το όνομα οι χρησιμοποιείται συνήθως χαιρετισμούς σε καλή φιλική μορφή επιστολής. Ο χαιρετισμός σε ένα φιλικό μορφή επιστολής που ακολουθεί πάντα με κόμμα.
Κύριου σώματος? Η πρώτη παράγραφος του το φιλικό γράμμα, χαιρετά τον παραλήπτη. Εάν η επιστολή είναι μία απάντηση σε ένα προηγουμένως γραπτή επιστολή, τότε θα πρέπει να αναφέρουμε ναι, με ένα ευχαριστώ για το γράψιμο, για τον αποδέκτη. Η πρώτη παράγραφος προβλέπει επίσης τον αποστολέα στον παραλήπτη. Η επόμενη σκέψη, μιλάει για τα προσωπικά θέματα ή τους λόγους για τους οποίους γράφετε στην επιστολή. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η διάρκεια ενός φιλικού επιστολή μπορεί να επεκταθεί, σύμφωνα με το περιεχόμενο. Η γλώσσα που χρησιμοποιείται να είναι σαφής, σε σύγκριση με επίσημες επιστολές. Όπως θα έρθουν στο συμπέρασμα της επιστολής, τέλος πάλι με σας ευχαριστήσω και παραπέμπουν συναισθήματά σας σε μια γραμμή ή δύο.
Με εξαιρετική? Σε αντίθεση με επίσημες επιστολές, άτυπη ή φιλικές επιστολές, έχει μια ποικιλία από τις καταλήξεις. «Δικός σου Όμορφα», «Με τιμή», «Ευχαριστώντας σας ',' Miss You ',' Yours Truly», «Στην υγειά μας», «Τα λέμε σύντομα», «εγκάρδιους χαιρετισμούς», «με πολλή αγάπη», «Καλή Τύχη »,« Δικός σου Για πάντα »ή« αγάπη »είναι μερικές από τις επιλογές για τη γραφή ένα δωρεάν κοντά σε μια φιλική μορφή επιστολής.
Post Script? Μια δέσμη ενεργειών μετά γράφεται μετά την επιστολή έχει τελειώσει. Στην πραγματικότητα, ένα σενάριο θέση ή είναι ευρέως γνωστά ως «PS», είναι γραμμένο μετά το δωρεάν κλείσει. Συνήθως, αν χάσετε σε ένα σημαντικό κομμάτι των πληροφοριών, στην επιστολή, και έχετε να το αναφέρει, ένα χειρόγραφο μήνυμα στο τέλος της φιλικής επιστολής είναι μια αποδεκτή νόρμα. Τύπου PS δεν είναι γραμμένη σε μια επίσημη επιστολή.
Read more on:? Πώς να γράψει μια Επιστολή? Σωστή ομοφυλόφιλους Επιστολή Μορφή? Η τεχνολογική πρόοδοι μεταμορφώνεται την ανάγκη να γράψω τα γράμματα. Ωστόσο, εξακολουθεί να υπάρχει ανάγκη να γράψω, για τη γοητεία του και πάνω απ 'ότι για τους σκοπούς αυτής της τεχνολογίας, αλλά δεν μπορεί να εκπληρώσει. Διδασκαλία παιδί σας πώς να γράφουν γράμματα σε πολύ νεαρή ηλικία, μπορεί να πάει αρκετά στην ίδρυση γλωσσικές δεξιότητες του, ικανότητα έκφρασης και δεξιότητες επικοινωνίας. Ελπίζω, αυτό το φιλικό μορφότυπο επιστολή, χρησιμεύει σκοπός σας για την ίδια. Ένα φιλικό γράμμα, καθίσταται περισσότερο από μια μνήμη, μετά από χρόνια γραπτό της και μπορεί να επανεμφανιστεί η ίδια συναισθήματα με το οποίο ήταν γραμμένο. Επιστολές είναι πάντα τα αρχεία του χρόνου, της προσπάθειας, τα συναισθήματα και την αγάπη με την οποία ο αποστολέας έγραψε κάποτε. Έτσι, μην γράφουν τους ακριβώς, αλλά τους συντηρήσουν καλά υπερβολικά.