Πώς να αυξηθεί μακριά μαλλιά

Πολλές γυναίκες λαχτάρα για πολύ, πλούσια κλειδαριές, περνούν δυστυχώς μια περιουσία για να τους πάρει. Θεραπεία μαλλιών με δραστικές χημικές ουσίες, προκειμένου να αυξήσει την αύξηση τρίχας μπορούν να έχουν καταστροφικές συνέπειες. Οπότε αν θέλετε να ξέρετε πώς να αυξηθεί μακριά μαλλιά, με φυσικό τρόπο και χωρίς να ξοδέψει πολλά χρήματα, χρησιμοποιήστε αυτές τις άκρες.
Πώς να αυξηθεί τα μακριά μαλλιά
Όταν το ένα σκέφτεται μακριά μαλλιά, η εικόνα της Ραπουνζέλ, ο μακρυμάλλης παραμύθι πριγκίπισσα, μου έρχεται στο νου. Τα μαλλιά σου είναι απόλυτο αξεσουάρ σας και εσείς πρέπει να ξέρει πώς να φροντίσει για αυτό. Αν και αυξάνεται και η διατήρηση μακριά μαλλιά δεν είναι εύκολο, δεν είναι και τόσο δύσκολο ούτε. Όμως, ακολουθούν μια κατάλληλη θεραπευτική αγωγή περιποίησης μαλλιών επίσης.
Ακόμα αναρωτιέται πώς να αυξηθεί τα μαλλιά σας πολύ; Διαβάστε για να μάθετε τις συμβουλές για το πώς να μακραίνουν τα μαλλιά. ? Για να έχουμε μεγάλη, όμορφη και υγιή μαλλιά, και να αποτρέψει τα μαλλιά σας από την ανάπτυξη πιο αδύναμη, βεβαιωθείτε ότι έχετε διαγωγής οι άκρες τακτικά. Μπορείτε να τακτοποιήσετε τα μαλλιά σας μία φορά το μήνα να διατηρήσει το μήκος των μαλλιών σας. ? Αποφύγετε τη χρήση στεγνωτήρα πλήγμα, ζεστό rollers, ή curling σίδερα σε τακτική βάση. Αντί αιχμηρών πλαστικό rollers μαλλιά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κεραμικά κυλίνδρων, καθώς αυτά είναι ασφαλή για τα μαλλιά σας. Εάν επιθυμείτε να έχετε πραγματικά υγιή, μακριά μαλλιά, στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας επίπεδη σίδερα σιδερώματος και curling σίδερα είναι μια αυστηρά μη-δεν. ? Περμανάντ μαλλιά σας ή χρησιμοποιώντας δραστικές χημικές ουσίες όπως το υπεροξείδιο του πρέπει να αποφεύγονται. Περμανάντ μαλλιά σας μπορούν να βλάψουν τα μαλλιά σας, ως ουσιών που χρησιμοποιούνται για περμανάντ μπορούν να αποδυναμώσουν τα μαλλιά, οδηγώντας σε απώλεια μαλλιών. Αν θέλετε να χρώμα των μαλλιών σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μη χρώματα μαλλιών υπεροξείδιο ή 100% φυσική χένα. Henna ενεργεί επίσης ως μαλακτικό για το δέρμα της κεφαλής. Using henna για την τριχοφυΐα είναι ωφέλιμη, διότι είναι ένα φυσικό προϊόν και δεν έχει επιβλαβείς χημικές ουσίες. ? If you χρώμα των μαλλιών σας, χρησιμοποιήστε ένα απαλό σαμπουάν και conditioner, ειδικά σχεδιασμένα για χρωματιστά μαλλιά. Επίσης, χρησιμοποιήστε μια μάσκα μαλλιά ή μια βαθιά θεραπεία κλιματισμού μία φορά σε δέκα ημέρες, να κάνετε τα μαλλιά σας λαμπερή. ? Μαλλιά είναι σε πιο αδύναμο του όταν είναι υγρό και τείνει να σπάσει εύκολα. Έτσι, αντί να τρίβετε τα μαλλιά σας ζωηρά για να στεγνώσει γρήγορα, θα απαλή με τα μαλλιά σας και πιέστε πετσέτα σας μέχρι το μήκος της τρίχας. Όποτε βουρτσίζετε τα μαλλιά σας, χρησιμοποιώντας μια ευρεία οδοντωτή χτένα για την ομαλή βρεγμένα μαλλιά θα αποφευχθεί η λιγότερο σπάσιμο της τρίχας. ? Όταν κοιμάστε, πλέκω τα μαλλιά σας ή δέστε τα σε μια αλογοουρά να αποφευχθεί μπλέξιμο. ? Για περισσότερες συμβουλές διαβάστε πώς να πάρει υγιή μαλλιά? Πώς να αυξηθεί τα μακριά μαλλιά Fast Φυσικά
Εδώ είναι μερικές απλές συμβουλές για το πώς να μεγαλώσουν πολύ γρήγορα για τα μαλλιά, με φυσικό τρόπο? Για να μακραίνουν, υγιή μαλλιά φάτε καλά ισορροπημένα γεύματα. Μπορείτε επίσης να πάρετε βιταμίνες και πρωτεΐνες συμπληρώματα. ? Μασάζ κεφάλι σας καθημερινά με τα δάχτυλά σας θα αυξήσει την κυκλοφορία του αίματος, με τη σειρά της οδηγεί σε αύξηση τρίχας. ? Στρες κάνει τα μαλλιά μεγαλώνουν πιο αργά από τον κανονικό συντελεστή και μπορεί επίσης να οδηγήσει σε πτώση των μαλλιών. Έτσι, εάν θέλετε μακρά, υγιή μαλλιά, καλό είναι να μειώσετε το στρες. ? Dirt και το πετρέλαιο μπορεί να φράξει τα θυλάκια αποτραπεί η τρίχα για να αυξηθεί. So πλένετε τα μαλλιά σας με ένα σαμπουάν καθημερινής χρήσης. Καθαρίστε χτένια και βούρτσες σας σε τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε να μην χρειάζεται να χτενίζει τα μαλλιά σας με λάδι και παλιά βρωμιά. ? Μπορείτε επίσης αναφέρεται? Μαλλιά μεγαλώνουν Ταχύτερη Συμβουλές? Πώς να μαλλιά μεγαλώνουν Ταχύτερη? Φυσικό θεραπείες για υγιή μαλλιά? Πώς να μακραίνουν τρίχες με Μήνα
Υπάρχει μια σημαντική λειτουργία σε ένα μήνα, ένα χορό ή έναν γάμο και θέλετε απεγνωσμένα μακριά μαλλιά. Ακολουθήστε τα παρακάτω απλά βήματα για το πώς να μεγαλώνουν μακριά μαλλιά. ? Μασάζ τριχωτό της κεφαλής σας απαλά με ζεστό λάδι μία φορά την εβδομάδα. Τούτο θα βοηθήσει τα μαλλιά σας να αυξάνεται παχιά και μεγάλη. ? Χρησιμοποιήστε ένα καλό conditioner τουλάχιστον μία φορά σε δέκα ημέρες. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το ζελέ της αλόης για τη συσκευασία τα μαλλιά σας, όπως είναι φυσικό προϊόν. Αλόη Βέρα δροσίζει και το κρανίο σας και αποτρέπει την πιτυρίδα. ? Βουρτσίστε τα μαλλιά σας από τις ρίζες για τις άκρες. Αυτή η μέθοδος θα αυξήσει την κυκλοφορία του αίματος στο τριχωτό της κεφαλής, αυξάνοντας την αύξηση τρίχας. ? Άσκηση και την πρακτική της γιόγκα μπορεί να αυξήσει επίσης την κυκλοφορία του αίματος, το οποίο είναι καλό για την ανάπτυξη των μαλλιών. ? Αποκτήστε ένα κούρεμα ή να κόψετε τα μαλλιά σας τακτικά, για να πάρετε υγιείς συμβουλές. ? Χρησιμοποιήστε αυτές τις γρήγορες και εύκολες συμβουλές για το πώς να αυξηθεί μακριά μαλλιά και σύντομα θα είναι σε θέση να παρακαμφθούν υγιείς, μακρά κλειδαριές σας και να είστε στο κέντρο της έλξης.