Κουζίνα Νήσων με πρωινό Bar

Είστε κουρασμένοι και βαριεστημένοι του ίδιου παλαιά κουζίνα σας; Καλά, ίσως τότε που σκέφτεστε να της προσδώσει ένα face lift; Εάν είστε συλλογιμένος πάνω ιδέες να προσθέσω ότι πολυπόθητο zing και διαφορετικές διάσταση στις κουζίνα σας, δεν υπάρχει καμία απολύτως έλλειψη τέτοιες ιδέες. Ένας από αυτούς είναι ένα νησί κουζινών με πάσο. Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτό που οι εν λόγω νησιά κουζίνα με πάσο.
Σκέψεις για την κουζίνα Πρωινό Island Μπαρ? Πριν αποφασίσετε να έχετε ένα τέτοιο σχέδιο για την κουζίνα σας, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να εξεταστεί. Καταρχάς, είναι κουζίνα σας σε ανοικτό; Then να ελέγξει έξω εάν υπάρχει αρκετός χώρος για τη νήσο. Θα πρέπει να υπάρχει ένα συγκεκριμένο σκοπό για την κατοχή μιας τέτοιας συμφωνίας και στην κουζίνα σας. Επιπλέον, το ύψος και την καταλληλότητα στο σπίτι σας είναι ένα άλλο πράγμα που πρέπει να στάθηκαν επάνω. Συμβατικά είναι γύρω 36 ίντσες στο ύψος. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε το μέγεθος της κουζίνας ή του φούρνου που έχετε, αν ταιριάζει στη νήσο. Καθώς αυτό είναι ένας τύπος κουζίνα όπου η σόμπα και νεροχύτη τοποθετείται όπου μια L ή μια κουζίνα U θα είχε έναν πίνακα. Αυτή θα είναι, ωστόσο, σε ερμάριο νησιού, χωριστό από τους άλλους καταψύκτες. Αυτοί είναι μερικοί παράγοντες που πρέπει να έχουμε κατά νου ενώ εσείς αποφασίζετε να έχετε ένα νησιού κουζίνα πάσο.
Σχέδια για Κουζίνα Νήσων? Υπάρχουν αρκετά μερικές επιλογές όταν πρόκειται την κατοχή νησιών κουζινών. Από τις πολύ παραδοσιακά σε μοντέρνα σε ένα μοντέρνο σχεδιασμό νησιού, μπορείτε να την ονομάσετε, την έχετε! Ας ελέγξτε έξω αυτά σχέδια νησί κουζινών.
Παραδοσιακός σχεδιασμός? Για ένα συμβατικό νησί κουζινών, ημιτελής ντουλάπια σας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κάνουν το νησί κουζίνα. Το καλύτερο μέρος είναι που εσείς ο ίδιος θα είναι σε θέση να το κάνει. Διαλέξτε τουλάχιστον δύο καταψύκτες. Τότε αγοράσετε κάποια συρτάρι τραβά και καταψύκτη λαβές οποίες σε συγχρονισμό με το cabinetry ήδη έχετε. Τελικά εγγεγραμμένοι countertop κόβεται σύμφωνα με μέγεθος με τη βοήθεια ενός κοντινό τοπικό κατάστημα εγχώρια ανακαίνιση. Διαβάστε περισσότερα για:? Κουζίνα Νησιά σχεδιάζω τις ιδέες? Προσαρμοσμένη Κουζίνα Νησιά: Κουζίνα Island Ιδέες? Μοντέρνα Σχεδίαση? Αν θέλετε να πάει σε μια πιο jazzy and urbane ματιά, μια φανταστική ιδέα μπορεί να είναι να προμηθευτεί ένα παλιό τραπέζι επιστημονικό εργαστήριο και να την χρησιμοποιήσουν ως νησί πίνακα. Τέλειο ύψος, τη διάρκεια και μοντέρνα εμφάνιση κάνουν αυτό το τραπέζι μία πολύ βιώσιμη επιλογή ως νησί κουζινών, ειδικά αν ψάχνετε σε φτηνές νησιά κουζίνα με πάσο. Προσθέστε κάποια σκαμπό μπαρ και αυτό είναι όλο! Έχετε μια υπέροχη πάσο! Τι περισσότερο είναι ότι τα προαναφερθέν πίνακες εργαστηριακές έχουν επίσης αποθήκευσης περιοχή κάτω, οποία είναι μεγάλη για πάρουν κάποια πρόσθετη θέση αποθήκευσης.
Καθισμένος Island? Αυτή είναι μία από τις καλύτερες επιλογές ανάμεσα σε μια ελάχιστη προσπάθεια και μέγιστη αξιοποίηση των πόρων του είδους νησιού κουζίνας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ενσωματώσει απλώς ένα τραπέζι εκμετάλλευση ή οποιαδήποτε άλλη μορφή ενός πίνακα ως νησί κουζίνα. Έχοντας αυτό το είδος ενός νησιού θα επιτρέψει στο πρόσωπο που είναι το μαγείρεμα για να καθίσετε και να εργαστούν. Ένα στιγμιαίο σπιτική και προσκαλώντας βλέμμα είναι μεταδίδεται στην κουζίνα. Λοιπόν, θα καταστήσει ακόμη πιο χρήσιμο, έχοντας ένα μπαρ πετσέτα μέταλλο για εκμετάλλευση χαρτί κουζίνας. Το μόνο πράγμα Αριστερά είναι vintage πίνακες τοποθετούμενα στα υφιστάμενες ambiance. Lovely, δεν είναι;
Πάρτε Mobile? Αν θέλετε ή έχετε ήδη ένα μπλοκ κρεοπωλείο πάγκο κουζίνας, τη χρήση τροχαίου καροτσάκια ως βάση για αυτούς. Έχουν ως μεγάλο νησιών κουζινών με μπαρ πρωινού όπως θέλετε, σε συνάρτηση με το χώρο που έχετε. Στην περίπτωση που επιλέξετε να σχεδιάσετε την κορυφή ίδιοι, βεβαιωθείτε ότι είναι 2 ίντσες παχιά, που θα επιτρέψει τη καλάθι κορυφές να be ένθετο σε μια ίντσα βαθιά στο κάτω μέρος στην κορυφή. Pick τροχαίο κάρρα οποία θα ταιριάζουν στο ύφος και ντεκόρ της κουζίνας. Περισσότερα στα σχέδια νησί κουζινών.
Όλα σε όλα τα νησιά κουζίνας με πάσο είναι πραγματικά χρήσιμη, μόνο εάν έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί καλά. Για παράδειγμα εάν δεν θέλουμε να ξοδεύει τα χρήματα και να χρησιμοποιήσουμε σωστά ό, τι έχετε, μπορείτε να έχετε παλιά ντουλάπια ανακυκλώνονται για τη βάση του νησιού. Τέλος, προσθέστε την κατάλληλη κορυφή για μια καθαρή επιφάνεια εργασίας. Εκεί πηγαίνετε!
Είμαι βέβαιος τώρα μετά περνάει όλο αυτό, δεν θα υπάρξει μπαράκια όταν πρόκειται για νησιά κουζίνα με πάσο! Happy μαγείρεμα!