Τύπος προσωπικότητας C

Η έννοια των τύπων προσωπικότητας μπορεί να οριστεί ως η ψυχολογική ταξινόμηση των ανθρώπων βάσει της γνωρίσματα προσωπικότητας τους. Τύπος Α και Τύπος τη θεωρία προσωπικότητας Β, το οποίο διακηρύσσει ότι τύπου Α άνθρωποι είναι αυτοί που είναι πολύ επίτευγμα προσανατολισμό, ανυπόμονος, των επιχειρήσεων όπως, φιλόδοξη, ανταγωνιστική και συνειδητή κατάσταση, ενώ ο τύπος άνθρωποι Β είναι υπομονετικοί, χαλαρή και χαλαρή, αποτελεί βασίζεται στην έννοια αυτή το ίδιο. Οι σύγχρονες ψυχολόγοι ημέρα προστίθενται άλλα δύο τύπους προσωπικότητας σε αυτές τις ήδη υπάρχουσες, δηλαδή τύπου C και πληκτρολογήστε D προσωπικότητες. Εδώ είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που είναι κοινά για τους ανθρώπους που έχουν έναν τύπο προσωπικότητα Γ. Διαβάστε περισσότερα για την ψυχολογία.
Τύπος Χαρακτηριστικά προσωπικότητας C
Τελειομανείς? Τύπος άνθρωποι προσωπικότητα C είναι τελειομανείς και τείνουν να πάρουν τα πάντα στα σοβαρά. Που ντύνονται πολύ τακτοποιημένα και λειτουργούν πολύ dedicatedly. Έχουν μια τάση να πάει βαθιά σε λεπτομέρειες των πραγμάτων και προσπαθεί πάντα για την ακρίβεια σε αυτό που τους κάνουν.
Συνεπής και αξιόπιστο? Τύπος άτομα C είναι πολύ συνεπής και ακολουθήστε όλους τους κανόνες και τις διαδικασίες και στην εργασία και τη ζωή γενικά. Αυτό το γνώρισμα σε αυτές καθιστά πολύ αξιόπιστη καθώς δεν βιασύνη πράγματα, και επειδή ελέγξτε πάντα ενός πράγματος εσωτερικό έξω πριν προχωρήσετε περαιτέρω.
Thoughtful? Τύπος άτομα C είναι βαθιά στοχαστές, οι οποίοι ήθελαν να γνωρίζουν κάθε λεπτομέρεια για το πώς και το γιατί ορισμένες εργασίες πράγματα. Τύπος άνθρωποι C είναι πολύ ασθενής και δεν ανάπαυσης εκτός και μέχρι να πάρουν στο κάτω μέρος των πραγμάτων. Αυτό το γνώρισμα προσωπικότητα τους καθιστά ιδανικούς για τις τεχνικές θέσεις εργασίας ή θέσεις εργασίας που περιλαμβάνουν αριθμούς όπως λογιστή ή μηχανικού.
Συναισθηματικά κατασταλεί? Μια από τις ιδιαίτερες γνωρίσματα προσωπικότητας τύπου C είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι αδυνατούν να εκφράσουν συναισθήματα, τα συναισθήματά τους και τις ανάγκες σε άλλους ανθρώπους. Αυτοί οι άνθρωποι είναι αλήθεια εσωστρεφείς και ποτέ δε θα τους βρείτε δείχνοντας την οργή τους ή βρίσκονται σε εκστατική για τίποτα. Στην πραγματικότητα αυτοί οι άνθρωποι συχνά αγνοούν και απαγορέψτε συναισθήματά τους και διατηρούν ένα είδος μια ορθολογική, δεν ανοησία και απαθής παθητικής συμπεριφορά όλη την ώρα.
Μετριόφρων? Τύπος Γ προσωπικότητα διεκδικητικότητα έλλειψη ανθρώπους. Επιλαμβανόμενη αντιπολίτευση, αδυνατούν να κρατηθούν στην τι ηρεμία για. Είναι πολύ πιο πιθανό να είναι σύμφωνες με τις επιθυμίες των άλλων ανθρώπων. Έχουν την τάση να παρακαλώ τους άλλους ανθρώπους, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι οι ίδιοι κακό στη διαδικασία.
Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες στο:? Προσωπικότητας τύποι ABC? Τύπου A Personality vs τύπου Β Προσωπικότητα? Μειονεκτήματα του τύπου C Προσωπικότητας
Individuals Type C, since αμφισβητούν τα συναισθήματά τους και δεν μπορούν να σταθούν όρθιοι για τους εαυτούς τους, τείνουν να υποφέρουν από άγχος και κατάθλιψη περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη προσωπικότητα. Ορισμένες από τις άλλων κοινών υγείας συναφείς διαταραχές προσωπικότητας τύπου C είναι ρευματοειδή αρθρίτιδα, άσθμα, πολλαπλή σκλήρυνση, λύκος και αμυοτροφική πλευρική σκλήρυνση. Προφανώς, οι περισσότεροι από αυτούς είναι αυτοάνοσες διαταραχές. Έρευνες δείχνουν ότι λόγω της ισχυρής σύνδεση σώμα νου στους ανθρώπους, πότε μία επιμέρους με τύπου προσωπικότητα C καταστέλλει ευχές του και κάνει πράγματα μόνο για τους άλλους επανειλημμένα, το ανοσοποιητικό σύστημα ανταποκρίνεται πλήττοντας το εαυτό, αντί υπερασπίσει. Ένας τύπος προσωπικότητας C δεν μπορεί ποτέ να πει όχι σε άλλες, γίνεται αγχωτικό εξαιτίας αυτού, και τελειώνει με πολλές ασθένειες και ασθένειες.
Όπως βλέπετε, έναν τύπο πρόσωπο προσωπικότητας C χρειάζεται βγεί από κοχύλι του να ηγηθεί μια φυσιολογική υγιή ζωή. Για τον εντοπισμό ενός ατόμου με τύπου C, χρησιμοποιούνται δοκιμές προσωπικότητας όπως Rorschach Μελάνι Blot δοκιμή, Myers-Briggs προσωπικότητα τύπου αξιολόγηση και 16 Προσωπικότητα παράγοντες ή 16 PF,. Τακτική συμβουλευτική, μικρές αλλαγές στην ιδιοσυγκρασία του ατόμου, η εκμάθηση να πούμε όχι και τη διαμόρφωση της εμπιστοσύνης στον εαυτό του, μπορούν να βοηθήσουν ένα τύπο προσωπικότητας C για να διάγουν μια φυσιολογική, υγιή και χαρούμενη ζωή.