Εύκολο να καλλιεργούν φυτά

Έχετε αποφασίσει να δοκιμάσετε το χέρι σας στην κηπουρική, αλλά δεν έχουν τον χρόνο ή την υπομονή για αυτό; Υπάρχουν πολλά εύκολα να καλλιεργούν φυτά που μπορείτε να επιλέξετε για τον κήπο σας. Αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να μάθετε τα ονόματα ορισμένων εύκολων να καλλιεργούν φυτά που φωτίζουν τους κήπους σας, σαλόνια, ακόμα και το ενυδρείο σας. Ας ξεκινήσουμε με μερικές εύκολο να αυξηθούν houseplants.
Πώς να επιλέξετε ένα εύκολο να αυξηθούν Φυτών
Είμαστε αφορμή για εύκολο να αυξηθούν τα φυτά, αλλά ποια είναι τα χαρακτηριστικά που πρέπει κανείς να αναζητήσει, όταν επιλέγουν εύκολο να αυξηθεί τις εγκαταστάσεις; Λοιπόν, θα πρέπει να ψάξουν για ένα ισχυρό φυτό που δεν πειράζει λίγο από αμέλεια και αρκετή προσοχή από τον κηπουρό. Θα πρέπει να εξετάσουμε τα ακόλουθα χαρακτηριστικά, ενώ ψάχνει για εύκολο να καλλιεργούν φυτά:? Τα φυτά αυτά δεν σας πειράζει λίγο αμέλεια, όπως ξεχνάμε να τους το νερό μερικές φορές. ? Ότι μπορούν να αντέξουν συνθήκες χαμηλού φωτισμού ή στη σκιά για κάποιο χρονικό διάστημα. ? Είναι ανθεκτικά στις ασθένειες και τα παράσιτα. ? Απαιτούν λιγότερο ή όχι κλαδέματος, σύνθλιψης ή primping. ? Μπορεί αυξηθεί σε ξηρό κλίμα. ? Στην περίπτωση εύκολο να αυξηθούν τα ανθοφόρα φυτά, δεν απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή για να τους βοηθήσει να ανθίσουν. ? Οι περισσότεροι από τους εύκολο να αυξηθούν τα φυτά αναπτύσσονται σχεδόν σε κάθε κατάσταση. Μπορούν να αυξηθεί σε μέτριο έως χαμηλό φως και μάλιστα κάθε τύπο εδάφους. Δεν χρειάζεται να τους το νερό συχνά και μπορούν να επιβιώσουν σε μέτρια επίπεδα νερού. Μπορείτε να αυξηθείτε, είτε αυτά τα φυτά σε εξωτερικούς ρυθμίσεις κηπουρική ή ακόμα μεγαλώνουν τους στο παράθυρο της κουζίνας σας. Έτσι, ανάλογα με τον διαθέσιμο χώρο, περισσότερες από αυτές τις εύκολο να καλλιεργούν φυτά θα επιβιώσουν ευχαρίστως. If φυτά σας ταιριάζει σε όλα ή τα περισσότερα από αυτά τα χαρακτηριστικά, τότε μπορείτε να το ονομάσουμε ένα εύκολο να αυξηθούν φυτών. Μπορείτε να αυξάνεται ακόμη και μερικά εύκολο να αυξηθούν τα φρούτα και τα λαχανικά και να έχουν μια γεύση από φρέσκα καλλιεργούνται ποικιλίες. Μπορείτε να δοκιμάσετε αυξανόμενη κολοκυθάκια, ραπανάκι, καρότο, ρίζες τεύτλων, σέσκουλο, σπανάκι, πατάτες, φασόλια δρομέας, σε λίγο φυτικό κήπο σας. Ή μπορείτε να συμπληρώσετε ακόμη το καθιστικό σας με το γλυκό φυσικό άρωμα των ανθοφόρων φυτών.
Εύκολο να μεγαλώσουν Houseplants
Δεν είναι πολύ δύσκολο να αυξηθεί houseplants αν ακολουθήσετε ορισμένες βασικές κατευθυντήριες γραμμές που σχετίζονται με νερό, φως, λίπασμα και να πάρει ένα κατάλληλο δοχείο για την κηπουρική εμπορευματοκιβωτίων. Μετά είναι μερικές εύκολο να αυξηθούν φυτά εσωτερικού χώρου τα οποία απαιτείται ένα μόνο λίγη φροντίδα διαγωνισμού και θα επιβιώσει αν ακόμα να παραμελείτε τα ελαφρά. ; Pholodendrons; Φίδι φυτά που ονομάζεται επίσης ως μητέρα-σε-Νόμοι του γλώσσα · Spider φυτών, Aloe Vera; Χριστούγεννα Cactus; Πρωταγωνιστές φυτά σιδήρου · Ντιεφενμπάχια or Dumb ζαχαροκαλάμου, Ειρήνη Λίλι; αλογοουρά Palms; Πόθος που ονομάζεται επίσης ως Ivy διαβόλου · προϊόντα από ελαστικό δέντρο? Fiddleleaf σύκο Arrowhead Αμπέλου, εύκολα να αυξηθεί τις εγκαταστάσεις Εσωτερική; μπαμπού φυτών · bromeliads; Wandering Εβραίος, αγγλικά Ivy; Cactus; κερί Ignalina, Ivy: οι κινεζικές Evergreen; αφρικανικές ιώδες Προσευχή Ignalina, Dumb ζαχαροκαλάμου, Jade Ignalina, σάλα Palm και μπορείτε να διαβάσετε κάποιες περισσότερες πληροφορίες σχετικά με εσωτερική κηπουρική στο άρθρο εσωτερική συμβουλές κηπουρικής και να κατανοήσουν τα οφέλη των φυτών εσωτερικού χώρου. Επίσης θα βρείτε μερικές χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με:? Χαμηλά φώτα Φυτά Εσωτερική? Φυτά εσωτερικού χώρου που Καθαρός Αέρας? Γκαρνταρόμπα Φυτά Εσωτερική? Εύκολο να καλλιεργούν φυτά από σπόρους? Nasturtiums? Γλυκά μπιζέλια? Cosmos? Ηλιοτρόπια? Gloriosa Daisy? Sweet Alyssum? Φασολάκια? catnip? διακοσμητικές χλόες? Ρόκα? Marigold? μαρούλι? Cornflower? Εύκολο να καλλιεργούν φυτά Εξωτερική? «Στέλλα de Oro» daylily? Black Eye Susan? φράουλα? Yarrow? Ντομάτα? Αυτιά Λυκοτρίβολο καλούνται επίσης "Silver Carpet"? Ροδόδενδρα? Φτέρες? παιωνίες ? ατράκτου Δέντρο επίσης ονομάζεται Burning Bush? Ελέφαντας plants αυτί? πούρο εργοστάσιο? Φλόγα τσουκνίδα? Aster Frikart του? Chrysanthemum? Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την κηπουρική συμβουλές για αρχάριους και να κατανοήσουν για:? Φροντίδα των εγκαταστάσεων κάκτων? Καλλιέργεια Πικρό Plants πεπόνι? Φροντίδα Hibiscus Plants; καλλιέργεια φυτών Λεβάντα, οι αυξανόμενες ηλίανθου Plants, εύκολα να μεγαλώσουν τα φυτά ενυδρείων; hornwort; Amazon σπαθί: Νάνος Anubias; Νάνος Hygrophila Java, Μος; elodea Anacharis; Ταϊλάνδης φυτών κρεμμυδιών; Χριστούγεννα Moss; Windelov; Pellia; Aponogeton Cripus; Azolla caroliniana ; Pogostemon helferi, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για: · Ενυδρείο Φυτά για αρχάριους; εγκαταστάσεις ενυδρείων περίθαλψη, εύκολο να αυξηθούν φυτά και άνθη · βουντού Lily; Threadleaf Blue Αστέρας, Νάνος Blue Star, Καναδάς Anemone · μούστος ζουμπούλια; ρίγανη; Βασίλη; μαϊντανού; Σκόρδο? Αφροδίτη flytrap? Firecracker? Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για ανθοφόρα φυτά εσωτερικού χώρου και ανθοφόρα φυτά για σκιερές περιοχές.
Αυτά ήταν μερικά εύκολα να καλλιεργούν φυτά που μπορείτε να δοκιμάσετε φύτευση στον ελεύθερο χρόνο σας. Παρά το γεγονός ότι, αυτές είναι εύκολο να καλλιεργούν φυτά, όμως χρειάζονται κάποια φροντίδα και προσοχή από την πλευρά σας. Σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τακτικά πότισμα, λίπανση και κλάδεμα για να κρατήσει τα φυτά σου υγιή και ζωντανό. Μπορείτε να ψάξετε για τα παραπάνω εύκολο να αυξηθούν φυτά εσωτερικού χώρου στον τοπικό βρεφικό σταθμό εγκαταστάσεών σας. Είμαι βέβαιος ότι αυτά τα φυτά θα γίνει ένας κηπουρός αρχάριος σε έναν έμπειρο μία.