Ιδέες κουζίνας για τις μικρές κουζίνες

Έτσι, αυτή είναι αυτό που ακούω - έχετε σκεφτεί για αναδιαμόρφωση κουζίνα σας για λίγο τώρα, αλλά δεν ξέρουν πώς να πάει για το; Λέτε η κουζίνα σας είναι μικρό για να αρχίσουν με, και θα πρέπει να έχετε μερικές μοναδικές ιδέες κουζίνα για τις μικρές κουζίνες; Δεν αποτελεί πρόβλημα υπάρχει είτε, «coz αυτό το άρθρο είναι ιδιαίτερα σήμαινε για αυτούς που χρειάζονται μερικές μικρές ιδέες κουζίνα για το πώς να διακοσμήσει και να διατηρήσουν τα κουζίνες τους.
Πολλές φορές καταλήγουμε σωριάζει επάνω ήδη μικρές κουζίνες μας ή χρησιμοποιώντας το επάνω χώρων με λάθος τρόπο, αναφέροντας τους κουζίνα μια εμφάνιση του είναι μικρότερες από ό, τι είναι στην πραγματικότητα. Ή υπάρχουν περιπτώσεις κατά τις οποίες διαθέτουμε ένα μάλλον μικρό διάστημα περιοχή για την κουζίνα και που το κάνει να φαίνεται σαν να είναι μικρός σε κάθε περίπτωση. Αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει παρέχοντας κάποια μικρή κουζίνα αναδιαμορφώνοντας τις ιδέες έτσι ώστε να φαίνεται ευρύχωρο, και χρησιμοποιεί χώρο στο καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι δυνατόν να πάρετε αυτά τα αποτελέσματα; - Ναι. Απλά διαβάστε επάνω σε αυτές τις ιδέες, κουζίνα για τις μικρές κουζίνες. Διαβάστε περισσότερα για? Σύγχρονη Κουζίνα Ideas? Οικολογικά Κουζίνα Ideas? Διάστημα ιδέες εξοικονόμησης για τις μικρές κουζίνες
Ένας καλός τρόπος για να ξεκινήσει την υλοποίηση ιδεών κουζίνα για τις μικρές κουζίνες είναι να παίξουμε με το χώρο. Όταν κάποιος παίζει με τον χώρο αποτελεσματική και χρησιμοποιεί ορισμένες τεχνικές μέσω των οποίων το kitchen φαίνεται ευρύχωρο, θα δείτε την άμεση μετατροπή οδηγεί. Space κάνει οποιαδήποτε περιοχή να φαίνεται πιο ανοιχτή, ευάερα και φιλόξενη, σε αντιδιαστολή με μια περιοχή γεμάτη ακαταστασία. Εδώ είναι μερικές εξοικονόμηση χώρου ιδέες κουζίνα για τις μικρές κουζίνες. Διαβάστε περισσότερα για το σχεδιασμό κουζινών - μικρές κουζίνα αναδιαμορφώνοντας τις ιδέες.
Απορρίψτε τα πράγματα? Περιηγηθείτε κουζίνα σας και να κάνουμε μια λίστα με όλα τα πράγματα που είναι απλά να πιάνουν χώρο. Θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν αρκετά στοιχεία, όπως όπως. Ίσως μια τοστιέρα, που σπάνια χρησιμοποιούν, είναι επικαλυμμένη με σκόνη και καταλαμβάνει χώρο στο μετρητή κουζινών. Ή μια τσάντα των τροφίμων σκυλιών είναι απλώς στοιβάζονται επάνω ενάντια στο ψυγείο. Διαθέτοντας διαφορετικές θέσεις σε αυτούς και κάνοντας ένα σημείο την τοποθέτηση τους εκεί θα ξεκαθαρίσουν την κουζίνα και θα βρείτε ξαφνικά πολύ χώρο που είναι δωρεάν για σωστή αξιοποίησή τους. Διαβάστε περισσότερα για την κουζίνα, αντίθετες κορυφές.
Φέρε κάτω της Wall? Αυτή είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές από τις ιδέες κουζίνα για τις μικρές κουζίνες. Το γκρέμισμα ένα ενιαίο τείχος θα ανοίξει την κουζίνα για την οπτική και την κάνουν να φαίνεται μεγαλύτερο απ 'ότι είναι.
Να βάψω παστέλ? Ζωγραφική του δωματίου σε παστέλ ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις θα κάνει αμέσως χώρο να φανεί μεγάλο και ανοιχτό. Αυτό είναι ένας από τους ευκολότερους και πιο αποτελεσματικούς τρόπους για τη δημιουργία χώρου. Διαβάστε περισσότερα για το φωτισμό της κουζίνας.
Ένα νεροχύτη? Επιλέξτε ένα ενιαίο μεγάλο νεροχύτη, σε αντίθεση με το πρότυπο δύο κύπελλα. Τούτο θα βοηθήσει, διότι θα αναλάβει μικρότερο χώρο σε σχέση με τα δύο κύπελλα και με τη σειρά τους περισσότερο χώρο για κάποιον άλλο στην κουζίνα. Διαβάστε περισσότερα για νεροχύτες κουζίνας.
Roll Out Ράφια? Τις περισσότερες φορές, το χαμηλότερο ράφι οποιουδήποτε γραφείων κουζινών είναι πολύ δύσκολο να έχουν πρόσβαση. Γι 'αυτό καταλήγουμε να αποθηκεύουν τα πράγματα στον πάγκο αντί να τη διατήρησή τους στο υπουργικό συμβούλιο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα σωριασμένο αισθάνονται στην κουζίνα και οδηγεί σε σπατάλη του διαστήματος. Για την επίλυση αυτού του ζητήματος, την κατασκευή ορισμένων ανοίγουμε τα ράφια. Αυτό θα επιτρέψει ακόμη και τα χαμηλότερα ράφια του υπουργικού συμβουλίου για να γίνει εύκολα προσβάσιμες και περισσότερο χώρο θα δημιουργηθεί αυτόματα. Read more on ιδέες σχέδιο κουζινών καταψύκτη.
Use τοίχο Space? Μία από τις καλύτερες ιδέες κουζίνα για τις μικρές κουζίνες, είναι να αρχίσουμε να κάνουμε χρήση του τοίχου! Κρεμάστε μερικά καρφιά και τα ράφια οι κούπες on ταψιά τοίχο και να αποθηκεύει, και άλλα εργαλεία σε αυτούς. Ομοίως καλάθια πλέγμα χέρι σύρμα από τον τοίχο και τη χρήση για την αποθήκευση φρούτων.
Εντοιχισμένες συσκευές, υπάρχουν πολλές συσκευές κουζίνας και τα αντικείμενα που μπορείτε να έχουμε ενσωματώσει σε τοίχους της κουζίνας ή ντουλάπια, όπως φούρνοι μικροκυμάτων και οι κάδοι απορριμμάτων. Τούτο θα πάρει μακριά από το μάτι και να δημιουργήσουμε περισσότερο χώρο.
Bulletin Board? Έχετε κάποια συρτάρια της κουζίνας που ασχολούνται ειδικά με όλα τα κομμάτια χαρτιού και chits του σπιτιού; Γιατί να μην κάνει έναν πίνακα σαν ένα πίνακα ανακοινώσεων και να κολλήσει τα επάνω; Αυτό θα ελευθερώσει χώρο συρτάρι για την αποθήκευση και θα αναγκαστεί να καθαρίσει τα chits μορφή κατά καιρούς.
Πτυσσόμενο τραπεζάκι? Η επιλογή μιας πτυσσόμενο τραπέζι αντί της τακτικής μεγέθους τραπέζι είναι πολύ συμφέρουσα. Απλά διπλώστε το τραπέζι, όταν δε χρησιμοποιείται και να χρησιμοποιεί αυτό το χώρο για άλλα πράγματα. Θα αποτρέψει επίσης ακαταστασία από τη συγκέντρωση στην κορυφή τραπέζι.
Δαπέδου · στο μέτρο του δυνατού, διατηρεί το χρώμα πλακιδίων δαπέδου και χρώμα του περιβλήματος τόσο κοντά όσο είναι δυνατόν. Αυτό δεν θα κάνει το χώρο να φαίνεται ψιλοκομμένο και προσδίδουν μια ροή από το ένα χρώμα στο άλλο. Η ίδια θεωρία μπορεί να εφαρμοστεί στους τοίχους της κουζίνας και τους τοίχους από τα υπόλοιπα δωμάτια του σπιτιού. Διαβάστε περισσότερα για τις ιδέες δάπεδα κουζίνας.
Αποθήκευση επιλογές · σκεφτούμε άλλους τρόπους αποθήκευσης όπως και χρησιμοποιώντας και τα άλλα δωμάτια του σπιτιού (μαγειρικά βιβλία στη βιβλιοθήκη) ή που έχουν καρέκλες ή καθίσματα πάγκο με ενσωματωμένο αποθηκευτικοί χώροι.
Διαβάστε περισσότερα για? Διακόσμηση Κουζίνας? Αναδιαμόρφωση της κουζίνας? Υποδείγματα κουζίνας? Αυτές είναι μερικές απλές ιδέες κουζίνα για τις μικρές κουζίνες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Αυτοί θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσει αποτελεσματικά χώρο. Ελπίζω να ήταν σε θέση να πάρει κάτι από αυτά και είναι σε θέση να μετατρέψει την κουζίνα σας σε κάτι ξεχωριστό. Όλα τα καλύτερα!