Ημερομηνία εθιμοτυπία

Πρώτη ημερομηνία είναι μια νεύρο-wracking εμπειρία για τους περισσότερους μεταξύ ανδρών και γυναικών. Τι θα πρέπει να φορούν κατά την πρώτη ημέρα; Ποια είναι τα πράγματα για να μιλήσουμε για την πρώτη ημέρα; Τι να κάνετε σε μια πρώτη ημερομηνία; και όλα τα είδη των πρώτων ερωτημάτων ημερομηνία μπορεί να προκαλέσει σύγχυση. Ο πρώτος σήμερα, στις περισσότερες περιπτώσεις είναι ο μόνος τρόπος για να κάνει μια εντύπωση για φλερτ σας. Για να πραγματοποιήσετε μια ανεξίτηλη εντύπωση, θα πρέπει να ακολουθήσετε μερικές ετικέτες ημερομηνία. Όπως λένε, η πρώτη εντύπωση που είναι η τελευταία εντύπωση, έτσι ας πιάσουμε για να χαράξουν μια εντύπωση πάντα με ετικέτες ημερομηνία.
First Ετικέτες Ημερομηνία Ανδρών και Γυναικών
Φόρεμα να σκοτώσει? Οχι ακριβώς! Τι εννοώ με φόρεμα για να σκοτώσει είναι ότι θα πρέπει να καλοντυμένοι και καλά έβγαλε. Παρακαλούμε να ξυρίσετε ή να κόψετε τα γένια να του δώσετε ένα κατάλληλο σχήμα. Μισούμε το ακανθώδες κοντά γένια. Μυρίζει καλά και να φορούν καθαρά σιδερωμένα ρούχα. Ντύσιμο σε σούπερ ακριβό, επώνυμα ρούχα δεν είναι σημαντικό. Θα πρέπει να είναι ευπαρουσίαστο και να μην απωθητική την πρώτη ματιά. Πάλι οι γυναίκες, βλ. ώστε τα νύχια και τα πόδια σας και περιποιημένα and pedicured. Τα μαλλιά σου είναι στη θέση του και μακιγιάζ είναι ελάχιστη, ακόμη αριστοκρατικό. Δεδομένου ότι είστε συνεδρίαση το πρόσωπο για πρώτη φορά, αποφεύγετε να φοράτε τίποτα που θα μπορούσε να ερμηνευθεί ως ενδεικτικά. Dressing σωστά και καλά, είναι επίσης η πρώτη και κύρια τυφλά εθιμοτυπία ημερομηνία. Λένε ομορφιά βρίσκεται στα μάτια του θεατή. Αλλά εσείς, τουλάχιστον πρέπει να είναι ευπαρουσίαστη για θεατή να σας ανακοίνωση. Διαβάστε περισσότερα για την πρώτη ημερομηνία συμβουλές.
Ιπποσύνη δεν είναι Dead? Απόδειξέ το. Αποδείξτε ότι ιπποσύνης δεν είναι νεκρό. Τα μικρά πράγματα όπως, μαζεύοντας της επάνω, ανοίγοντας την πόρτα για εκείνη, την κατάρτιση από την προεδρία, συγχαίροντας της και πληρωμή του λογαριασμού (αν δεν έχει προσφέρει) είναι τα πράγματα για τις γυναίκες περιμένει ένας άντρας να κάνει την πρώτη ημερομηνία. Όσο για τις γυναίκες, αν και πληρώνει το λογαριασμό, να προσφέρει να μοιραστεί το νομοσχέδιο ή να της καταβάλει. Επειδή αυτός δεν χρησιμοποιείται για να ντύσει επάνω και κάθε μέρα, φιλοφρόνηση και εκτιμούμε τις προσπάθειες που έχει λάβει στον εαυτό του γαμπρού για την ημερομηνία.
Είναι ακριβής? Η επόμενη εθιμοτυπία ημερομηνία δείπνο ή διπλής εθιμοτυπία ημερομηνία αυτή να είναι ακριβείς. παίρνουν συχνά εμείς οι γυναίκες παρασύρονται ενώ ντύσιμο και χάνουν την αίσθηση του χρόνου. Ο χρόνος που χάνεται δεν πρόκειται ποτέ να ανακτηθεί. Έτσι, μπορείτε επίσης να είναι στην ώρα τους και να σώσει το καημένο τα βασανιστήρια των αναμονής. Επίσης, αν πρόκειται να την επιλέξει και να έχουν κολλήσει σε μια κυκλοφοριακή συμφόρηση, την ενημερώσει. Δεν έχει σημασία ποια είναι η αιτία για να πάρει αργά είναι, ενημερώνουν πάντοτε στο άλλο πρόσωπο. Μια ατέλειωτη περιμένετε μπορούν να είναι αρκετά εξοργιστικό και να χαλάσει τη διάθεση.
Να είμαστε ευγνώμονες? Στα τέλη της ημερομηνίας, ευχαριστώ το άλλο άτομο που θα σας έξω και να κάνει την προσπάθεια. Εάν έχετε απολαύσει τη στιγμή κατά την ημερομηνία, να του πω ή έτσι της την επόμενη ημέρα. Στείλτε λουλούδια ή ένα καλάθι με καλούδια μεταφέρθηκαν στο τα καθήκοντά του ή τον τόπο για να πω ευχαριστώ. Αν θέλετε να δείτε ο ένας τον άλλον και πάλι είναι καλύτερα να τους ενημερώνει κατά τη λήξη της ημερομηνίας. Και, κυρίως, αν η ημερομηνία δεν έχει αποδειχθεί ο τρόπος που αναμενόταν να είναι, μπορείτε ακόμα να είναι ευγνώμων για την προσπάθεια που λαμβάνονται.
Εκτός από αυτά, βεβαιωθείτε ότι έχετε κρατήσει το φως συνομιλίες και να αποφύγει να μιλάμε για το παρελθόν. Επιλέξτε πρώτα θέματα συνομιλίας ημερομηνία που δεν θα οδηγήσει σε ένα επιχείρημα ή μια έντονη συζήτηση. Ημερομηνία ετικέτες είναι να βοηθήσουν τους έχετε μια καλή στιγμή σε μια ημερομηνία. Λόγω ημερομηνία είναι μια πόρτα σε μια όμορφη σχέση. Εδώ είναι η ευκαιρία σας. Μην το χάος it up! Καλή Τύχη!