Σπουργίτι Σχέδια Tattoo

Σκοπεύετε να πάρετε ένα πουλί τατουάζ; Μαζί με το δημοφιλές δερματοστιξίες πουλιών, όπως το χελιδόνι tattoo, American Eagle δερματοστιξία ή κολιμπρί δερματοστιξίες, έχετε επίσης την επιλογή να δοκιμάσετε τη προσοχή μπλοκάρισμα σχέδια τατουάζ σπουργίτι. Σπουργίτι σχέδια τατουάζ έχουν δημοφιλής από τις ηλικίες. Πρέπει να καταλάβετε την ιστορία και τον συμβολισμό του τατουάζ σπουργίτι να καταλάβει το λόγο πίσω από τη δημοτικότητα των σχεδίων τατουάζ σπουργίτι. Σπουργίτι τατουάζ σημαίνει διαφορετικά πράγματα σε διαφορετικούς ανθρώπους. Απαγορεύεται η χρήση των στοιχείων σχεδιασμού και της ανάμειξης των όμορφων χρωμάτων προσθέτει σίγουρα ομορφιά σε αυτό το τατουάζ. Όσον αφορά την ιστορία αυτού του δερματοστιξία είναι υπό εξέταση, οι ναύτες ήταν ένας από τους πρώτους ανθρώπους για να διαδώσει αυτά τα τατουάζ. Για αυτούς η πουλιών σπουργίτι ήταν ένα σύμβολο καλής τύχης, γι 'αυτό που χρησιμοποιείται για να το πάρει και εμποτισμένα στο σώμα τους. Από σπουργιτιών μείνετε κοντά στο έδαφος και δεν πετούν πολύ μακριά, κηλίδες ένα σπουργίτι έγινε μια ένδειξη ότι η γη ήταν κοντά.
Σπουργίτι Tattoo Έννοια
Όπως και οι περισσότερες άλλες έννοιες τατουάζ πουλί, με το χρόνο, η έννοια του τατουάζ σπουργίτι έχει διαφοροποιηθεί επίσης. Sparrow δερματοστιξία έχει συνδεθεί με διάφορα συναισθήματα και είναι συμβολικό για τα ιδανικά όπως η ελευθερία, αγάπη, την πίστη και την επιτυχία. Τα τατουάζ χρησιμοποιούνται επίσης οι δερματοστιξίες μνημείο. Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι είχαν την πεποίθηση ότι σπουργίτια είχε την ικανότητα να πιάσουν τις ψυχές των αναχώρησε. Ομοίως, οι ναύτες που συνδέεται, επίσης, το σπουργίτι μέχρι το τέλος του ταξιδιού τους στα νερά. Spotting ένα σπουργίτι σήμαινε ότι ήταν έτοιμοι να φτάσουν τη Γη και θα είναι σύντομα ενωμένη με τους αγαπημένους τους. Τα τατουάζ συνδέονται επίσης με την κουλτούρα των φυλακών, οι κρατούμενοι έκαναν δημοφιλή this τατουάζ για συμβολίζει την ελευθερία τους από τη φυλακή. Αυτό το τατουάζ χρησιμοποιείται επίσης για να εκφράσω τη βαθιά αγάπη και αφοσίωση. Περισσότερες πληροφορίες για τα σχέδια τατουάζ μνημείο.
Σπουργίτι σχέδια δερματοστιξιών
Οι ναυτικοί ήταν από τους πρώτους ανθρώπους για να διαδώσει αυτό το τατουάζ και ότι εξηγεί η δημοτικότητα της ναυτικό θέμα. Ο συνδυασμός των ναυτικών τα τατουάζ αστέρων και άλλων θαλάσσιων σύμβολα με αυτό το δερματοστιξίες Sparrow είναι αρκετά δημοφιλής. Tattoo καλλιτέχνες περιλαμβάνουν επίσης τα πλοία, τα αστέρια και σημαίες στα σχέδια τατουάζ σπουργίτι. Απλά πρέπει να είναι δημιουργικοί και σπουργίτι ιδέες τατουάζ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καλλωπιστικό ένα μεγαλύτερο τατουάζ. Μπορεί να έχετε ένα τατουάζ που δείχνει ένα σπουργίτι πλανάται πάνω παράκτιας ζώνης ή κατάδυση στο νερό. Το τατουάζ μνημείο σχέδια δείχνουν γενικά τα σπουργίτια κατέχουν ένα πανό αναφέρει το όνομα του ατόμου που memorialized. Χρησιμοποιώντας καλλιγραφία για το όνομα θα είναι μια μεγάλη ιδέα. Μια άλλη δημοφιλής σχεδιασμού που δείχνει δύο ή τρεις σπουργίτια κατάδυσης προς τα ναυτικά αστέρων. Αυτό το σχέδιο τατουάζ είναι συμβολικό για την ελευθερία να αγαπήσουν και να αγαπηθούν σε αντάλλαγμα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε άλλα στοιχεία σχεδίασης και τα τατουάζ να κάνουν τατουάζ σας περισσότερο νόημα. Εάν δεν θέλετε ένα μεγάλο τατουάζ, θα μπορούσατε να έχετε ένα απλό τατουάζ σπουργίτι. Η τέχνη είναι η χρήση των όμορφων χρωμάτων. Αυτό μπορεί να είναι εμποτισμένες με μελάνη οπουδήποτε στον ώμο, το χέρι σου, το στήθος και τα πόδια. Για τατουάζ σπουργίτι για τα κορίτσια, μπορείτε να προσθέσετε λουλούδια, πεταλούδες, καρδιές και άλλα δημοφιλή σχέδια τατουάζ. Θα μπορούσατε να έχετε δύο σπουργίτια για να συμβολίσει τη βαθιά αγάπη. Sparrows μεταφέρουν ένα τριαντάφυλλο ή ένα περιδέραιο στο ράμφος τους, που φέρουν σπουργίτι, ή ένα σπουργίτι σκαρφαλωμένο σε έναν κλάδο είναι δημοφιλείς ιδέες δερματοστιξιών σπουργίτι. Sparrow δερματοστιξίες έχουν γίνει πιο δημοφιλής με τα κορίτσια δεδομένου ότι ο χαρακτήρας του Jack Sparrow έπαιξε θαυμάσια από το Johnny Depp στους πειρατές ταινία της Καραϊβικής. Πολλά σχέδια έχουν έρθει από τότε. Ιδέες για τατουάζ σπουργίτι για παιδιά θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν τατουάζ σπουργίτι στο πίσω μέρος, μνημείο τατουάζ σπουργίτι, ή περιλαμβάνουν τατουάζ σπουργίτι ως μέρος ενός μεγαλύτερου τατουάζ. Θα μπορούσατε να κάνετε ένα σπουργίτι σε ένα ανατολή του ηλίου ή περίπου τα κύματα της θάλασσας. Μπορείτε να έχετε μια γελοιογραφία στιλ εικόνα ή μια πιο ρεαλιστική εκδοχή του σπουργιτιού. Είτε θέλετε να το χρησιμοποιήσει ως τατουάζ μνημείο ή ως τατουάζ συμβολίζουν τις αρχές σας, φαίνεται απλά τέλειο.
Read more on:; Female υποδείγματα δερματοστιξία · Τατουάζ για άνδρες · Ελπίζω να σας άρεσε η πληροφορίες σχετικά με σχέδια δερματοστιξιών σπουργίτι. Αυτές οι δερματοστιξίες έχουν μια παλιά ιστορία και είναι συμβολική πολλών αρχών. Είμαι βέβαιος ότι αυτά τα τατουάζ θα σας φέρω πολλά επαίνους. Λοιπόν, τι περιμένετε; Αποκτήστε ένα τατουάζ σπουργίτι σύντομα!