Σπιτική καθαριστικό διάλυμα

Ποιος δεν ήθελε ένα καθαρό και υγιεινό σπίτι; Τις περισσότερες φορές έχουμε εξαρτηθεί από έναν αριθμό χημικών διαθέσιμων καθαριστές σε αγορά για να απαλλαγούμε από λεκέδες, βρωμιά, βρωμιά, κλπ στα σπίτια μας. Αλλά, έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι κι αν θα μπορούσαμε να κάνουμε χρήση των διαφόρων συστατικών διαθέσιμο στην κουζίνα μας και να κάνει δικές της λύσεις καθαρισμού μας; Με αυτόν τον τρόπο, τα σπίτια μας, όχι μόνο δεν θα παραμείνει καθαρό, αλλά επίσης και κάπως χημικά. Αν εσείς ψάχνετε για τις σπιτικές λύσεις καθαρισμού, τότε εδώ είναι μερικές συνταγές για τον ίδιο που σίγουρα θα σας φανούν χρήσιμες.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με: · ορνιθώνας Καθαρισμός, κουζίνα καθαρισμού, καθαρισμός δαπέδου · Σπιτική καθαριστικό διάλυμα Συνταγές
Χυμό λεμονιού? Μια πολύ αποτελεσματική σπιτικό λύση καθαρισμού για τα πατώματα σκληρού ξύλου, καθώς και έπιπλα σκληρού ξύλου γίνεται από το συνδυασμό μισό φλιτζάνι χυμό λεμονιού με ένα φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο. Αυτό δεν θα είναι μόνο καθαρό, αλλά και λειαίνεται η επιφάνεια, πατώματα.
Ξίδι? Μια εύκολη συνταγή για διάλυμα καθαρισμού σπιτικό είναι να συγχέουμε μια κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα σε δύο φλιτζάνια ξίδι και ένα φλιτζάνι νερό. Οι Σπιτική καθαρισμού λύσεις με ξύδι πολυδύναμα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον καθαρισμό σχεδόν τίποτα, δεξιά από την μπανιέρα, νεροχύτη, τουαλέτα με τις διάφορες συσκευές κουζινών που χρησιμοποιείτε, όπως ένα πλυντήριο πιάτων ή ένα φούρνο μικροκυμάτων. Ξύδι σπιτικά διαλύματα καθαρισμού μπορούν ακόμη και να χρησιμοποιηθούν για καθαρισμό των δαπέδων, εφόσον δεν είναι από μάρμαρο.
Μαγειρική σόδα? Ένα από τα πιο χρήσιμα σπιτικό καθαρισμό λύσεις για τα χαλιά είναι να αναμιχθεί απλά μαγειρική σόδα με απορρυπαντικό πλυντηρίων ρούχων σε ίσες ποσότητες και πασπαλίζουμε αυτό το μίγμα για τη λεκιασμένη περιοχή του χαλιού. Αμέσως λάβουν ένα μπουκάλι ψεκασμού και υγρό το χρωματισμένο περιοχή στο χαλί με ζεστό νερό. Αφήνουμε το μείγμα να καθίσει εκεί για περίπου μισή ώρα. Μετά από αυτό, τρίψτε το χαλί απαλά και ακολουθήστε επάνω με ηλεκτρική σκούπα. Διαβάστε περισσότερα για καθαρισμού χαλιών λύσεις.
Το φωσφορικό νάτριο (TSP)? Αν φωσφορικό τρινάτριο παρασκευάζεται από φωσφορικού οξέος και ανθρακικού νατρίου, και δεν είναι εντελώς χημικά δωρεάν, θα είναι πολύ καλύτερα από άλλα δηλητηριώδη χημικά προϊόντα τα οποία χρησιμοποιούνται για καθαρισμό αποχετεύσεις. TSP, όπως αυτό κανονικά αναφέρεται, είναι πολύ ευεργετική στο να απαλλαγούμε από τους επίμονους λεκέδες βαφής και καθαρισμού σκληρές επιφάνειες όπως δρόμους, καθώς και. Ωστόσο, δεδομένου ότι είναι πολύ ισχυρός, να ετοιμάσει σπιτικό διάλυμα καθαρισμού με αυτό, θα πρέπει να αραιωθεί με περίπου τρία λίτρα νερού, πριν από τη χρήση.
Ο βόρακας? Σπιτική λύσεις καθαρισμού που κατασκευάζεται από βόρακα χρησιμεύσουν ως άριστο τα απορρυπαντικά πλυντηρίου. Απλά συνδυάζουν μισό φλιτζάνι της Καστίλλης σαπούνι, σαπούνια δηλαδή που περιέχει το ελαιόλαδο, με το μισό φλιτζάνι σόδα πλυσίματος, ο βόρακας και το ένα τέταρτο φλιτζάνι λευκό ξύδι. This σπιτικό διάλυμα απορρυπαντικού πλυντηρίου θα βοηθήσει στην αφαίρεση των λεκέδων, λεύκανση καθώς και απαλύνει τα υφάσματα, ταυτόχρονα.
Υπεροξείδιο του υδρογόνου? Υπεροξείδιο του υδρογόνου, ένα ανοιχτό μπλε υγρό είναι μια εξαιρετική απολυμαντικό και λευκαντικό. Μια λύση που αραιώνοντας υπεροξείδιο του υδρογόνου με νερό μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να καθαρίσετε πατώματα, νεροχύτες, πλακάκια, μπανιέρες μπάνιο, υπό την προϋπόθεση ότι έχουν λευκό χρώμα. Δεδομένου ότι το υπεροξείδιο του υδρογόνου έχει λεύκανση ιδιότητες, εφόσον χρησιμοποιείται επί χρωματισμένες επιφάνειες, είναι δυνατόν να τους αποχρωματίσει.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με:, οικιακός Καθαρισμός λύσεις · Σπίτι Καθαρίζοντας άκρες · αυτά είναι μερικά από τα σπιτικά διαλύματα καθαρισμού συνταγές, τις οποίες μπορείτε να κάνετε χρήση του, ενώ τη διεξαγωγή καθαρισμού θέσεις εργασίας σας στο σπίτι. Τακτικά καθαρισμό του σπιτιού σας με αυτές σίγουρα θα κάνει το σπίτι σας φωτεινό και χωρίς μικρόβια.