Rebound Σχέσεις

Προσπαθώντας να ξεχάσεις κάποιον που αγαπάς είναι σαν να προσπαθεί να θυμηθεί κάποιος που ποτέ δεν γνώρισαν. - Ανώνυμος
Ποιες είναι οι σχέσεις Rebound;? Εάν ένα πρόσωπο το οποίο έχει πρόσφατα είχε έναν χωρισμό με τη σύντροφό του, μπαίνει σε μια σχέση με κάποιον άλλο, για ορισμένα ή το άλλο λόγο, είναι γνωστή ως σχέση ριμπάουντ. Μια πλειοψηφία ανθρώπων που εμπειρίας breakups choose σχέσεις ριμπάουντ ως πηγή συναισθηματική υποστήριξη. Αυτό το είδος των σχέσεων μπορεί να είναι είτε για τη βραχυπρόθεσμη ή πολύ μακροπρόθεσμα. Χρειάζεται να θυμόμαστε ότι είναι σχέσεις ριμπάουντ προέβησαν απλώς εξαιτίας αντιμετώπισης επάνω με το προηγούμενο αποσύνθεση σχέσης, και επειδή δεν οι δύο νέους εταίρους συναισθηματικά επισυνάπτεται αμοιβαία. Αυτός είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο μερικοί άνθρωποι δεν είναι υπέρ των σχέσεων αυτών. Υπάρχουν περισσότερα πιθανότητες ότι εταίροι σε σχέσεις rebound είναι καλοί φίλοι οποίους έχετε γνωστός για ένα ουσιαστικό ποσό χρόνου.
Λόγοι εισαγωγής σε Rebound σχέσεις? Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους ένας ιδιώτης μπορεί να επιλέξει να είναι σε μια σχέση ριμπάουντ. Κάθε πρόσωπο που περνά μέσα από έναν χωρισμό, τείνει να καταστεί χαμηλό σε αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση. Έτσι μπορεί να αποφασίσει να μπει σε μια σχέση αναπήδησης για κερδίζοντας αυτοεκτίμησή του πίσω. Ένα πρόσωπο μπορεί επίσης να θελήσετε να πάρετε σε ένα νέο σχέσης απλώς για να αντιμετωπίσει με πρόσφατη διάλυση του και να ξεχνάμε τις μνήμες της προηγούμενης εταίρου.
Το καλό και το κακό για Rebound σχέσεις? Υπάρχουν ορισμένα καλά, καθώς και κακές πτυχές που αφορούν τις σχέσεις ριμπάουντ. Το κύριο πλεονέκτημα μιας σχέσης ανάκαμψη είναι πως βοηθά ένα πρόσωπο για να αναλάβει το μυαλό του μακριά από την πρώην σύντροφό του. Με αυτόν τον τρόπο, που μπορεί να απολαύσει ζωής του σε μια καινούργια σχέση. Το πρόσωπο που επίσης δεν νιώθω μόνος πια, όπως ο ίδιος έχει ένα νέο εταίρο να μοιραστούν και να συζητήσουν τα πράγματα. Παίρνει πίσω έχασε την αυτοεκτίμηση και τον ενθουσιασμό του. Από την αρνητική πλευρά των σχέσεων ριμπάουντ, δεν έχετε χρόνο να αξιολογήσει τι πήγε στραβά στην πραγματικότητα στην προηγούμενη σχέση σας που προκάλεσε μια αποσύνθεση. Είναι επίσης μια επίσημη είδος της σχέσης που είναι ακριβώς σημαίνει για να επιδιορθώσει μια σπασμένη καρδιά. Γνήσιο έλξη και η αγάπη θα μπορούσε να απουσιάζει από μια σχέση ριμπάουντ.
Διαβάστε περισσότερα για:? New Σχέσεις Συμβουλές? Νέες σχέσεις Συμβουλές? Επιτυχημένη σχέση Συμβουλές? Rebound σχέσεις εργασίας? Έχουν υπάρξει πολλές περιπτώσεις, όταν ένα πρόσωπο που είναι σε μια σχέση ανάκαμψη έχει ερωτευτεί με το νέο συνεργάτη του και ζει μια υπέροχη ζωή . Για μια σχέση αναπήδησης για να λειτουργήσει καλά, θα πρέπει να κρατήσει κάποια πράγματα στο μυαλό. Δώστε νέο συνεργάτη σας τη βεβαιότητα ότι τελειώσετε με την παλιά σχέση σας. Καθώς και οι δύο έχουν μια νέα ζωή, θα πρέπει να ξεκινήσει με καινούρια πράγματα, εντελώς διαφορετικό από το παρελθόν. Προσπαθήστε να κάνετε τα πράγματα ότι τα νέα σύντροφό σας αρέσει περισσότερο. Όταν σε μια σχέση ριμπάουντ, δεν πρέπει ποτέ να συγκρίνετε την τρέχουσα συνεργάτη σας με το προηγούμενο. Δεν θα πρέπει να μιλήσουμε για τα προηγούμενα συνεργάτη σας πάρα πολύ. Μόνο που το κάνουν, όταν η τρέχουσα σύντροφός σας σας ζητά να. Επίσης ενημερώστε το σύντροφό σας ότι αισθάνεστε μεγάλη, που είναι μαζί σας.
Διαβάστε περισσότερα για:? Rebound Σχέσεις - Για πόσο καιρό διαρκούν, με υποτροπή Σχέσεις - δουλεύουν, με υποτροπή Σχέσεις after διαζυγίου · η επιτυχία Rebound σχέσεις »μετράει σε μεγάλο βαθμό στον τρόπο κατανόησης των τρεχουσών σύντροφό σας, μέχρι ποιο επίπεδο ότι σας καταλαβαίνει, καθώς και τον βαθμό ανοίγματος είναι η σχέση. Προτείνεται να μην ξανακάνει τα λάθη που οδήγησαν σε προβλήματα στη σχέση με τα προηγούμενα σύντροφό σας. Με τη διατήρηση των ανωτέρω πράγματα στο μυαλό, είναι πιο πιθανό ότι το νέο συνεργάτη σας σε μια σχέση ανάκαμψη μπορεί να αρχίσει να σε βλέπουν σαν μια αδελφή ψυχή για τη ζωή. Ωστόσο, πριν από τη διάπραξη τον εαυτό σας σε μια σχέση ανάκαμψη, συνιστάται να πάρει μερικές συμβουλές σχέσης από άτομα που γνωρίζετε πολύ καλά.