Terrarium Φυτά

Καλλιεργώντας ζωντανών φυτών σε ένα γυάλινο βάζο είναι μια έννοια που ανάγεται στην αρχαία Ελλάδα και τη Νέα Αγγλία. Τεράριουμ, που ονομάζεται επίσης ως ιχθυοτροφείο, είναι βασικά ένα σαφές βάζο γυαλιού που χρησιμοποιείται για την καλλιέργεια ζωντανά φυτά. Δεδομένου ότι τα φυτά που καλλιεργούνται σε ένα διαφανές γυαλί, είναι εύκολο να διατηρηθεί και να έχουν τα βλέμματα για να γίνει το σημείο εστίασης του δωματίου. Having τεράριουμ του δικού σας είναι μία από τις μεγαλύτερες τρόποι εσωτερική κηπουρική, με το ελάχιστο τη συντήρηση που απαιτούνται.
Στην πραγματικότητα, μια καλά φυτεμένες τεράριουμ χρειάζεται ελάχιστη ποσότητα της προσοχής και συντήρησης, το οποίο το καθιστά εύκολο για τους πολυάσχολους λάτρεις τεράριουμ που δεν έχουν χρόνο να τα διατηρήσουν. Υπάρχουν διάφορα είδη έτοιμων ερπετάρια διαθέσιμο που μπορεί κανείς να φέρει στο σπίτι. Αλλά, αν επιθυμείτε να είναι λίγο πιο δημιουργικοί, μπορείτε να δημιουργήστε το δικό terrarium σας χρησιμοποιώντας ένα παλιό ή άδειο ενυδρείο, fishbowl ή βάζα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το διακοσμήσει με μερικά όμορφα φυτά terrarium. Αλλά, σιγουρευτείτε ότι terrarium σας περιέχει ένα καλό και σφιχτό καπάκι, έτσι ώστε τα φυτά να πάρει ample υγρασία, η οποία είναι η πρώτη απαίτηση τους.
Terrarium Φυτά Φροντίδα
As ερπετάρια τοποθετούνται σε κλειστούς χώρους, πρέπει κανείς να είναι προσεκτικοί κατά την επιλογή των ζωντανών φυτά για ερπετάρια. Ως βασικός κανόνας, ελέγξτε για την ατμοσφαιρική συμβατότητα του σπιτιού σας με τις εγκαταστάσεις του τεράριουμ που θα επιλέξετε. Οι περισσότερες από αυτές τις εγκαταστάσεις απαιτούν υψηλή υγρασία, τουλάχιστον κατά τη στιγμή της φυτείας. Μόλις το τεράριουμ έχει οριστεί, τα φύλλα φυτών συλλέγουν υγρασία από το συμπυκνωμένο νερό για τα εσωτερικά τοιχώματα του terrarium. Με αυτό τον τρόπο, τα φυτά τεράριουμ μπορεί να επιβιώσει για εβδομάδες χωρίς πότισμα.
Οι καλύτερες εγκαταστάσεις για ερπετάρια είναι εκείνα που ταιριάζουν απόλυτα στο μέγεθος του terrarium σας. Υπάρχουν πολλά φυτά εσωτερικού χώρου που είναι ιδανικό για να να καλλιεργηθεί σε ερπετάρια. Ενώ επιλέγοντας ένα φυτό τεράριουμ, κάποιος πρέπει να πρώτα να σκεφθούμε για τον χρόνο τότε μπορεί να δώσει στο εργοστάσιο. Για παράδειγμα, αν έχετε δυσκολίες να δοθεί επαρκής χρόνος για τη διατήρηση της ερπετάρια, τότε πρέπει να επιλέξουν την αργή φυτά που φύονται terrarium. Από την άλλη πλευρά, αν μπορείτε να βρείτε αρκετό ελεύθερο χρόνο για το κλάδεμα και συντήρηση των εγκαταστάσεων, στη συνέχεια αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς τα φυτά είναι μια ιδανική επιλογή για εσάς.
Τέλος, είναι πάντα σημαντικό να δημιουργηθούν την τέλεια βάση για φυτά τεράριουμ, οποία πρέπει να κατασκευασμένα από κατάλληλο αμμοχάλικου (άμμος ίσως) με κάποια ενεργό ξυλάνθρακα πάνω του. Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να ληφθεί υπόψη είναι η τοποθέτηση των φυτών terrarium. Σιγουρευτείτε ότι τοποθετούνται στη μέση του τεράριουμ, ώστε κλαδιά τους να μην αγγίζουν την εσωτερική πλευρών του terrarium. Ο παράγοντας αυτός περιορίζει πράγματι το αριθμό των φυτών θέλετε στο terrarium. Προσπαθήστε να κρατήσετε ως ευρύχωρο του δυνατού, η οποία είναι ιδανική για τη σωστή ανάπτυξη των φυτών terrarium σας. Προσδιορίστε τον αριθμό των μονάδων που πρόκειται να τοποθετηθεί σε τεράριουμ ανάλογα με το μέγεθος του terrarium σας.
Κατάλογος των φυτών Terrarium
Περισσότεροι φυτών τεράριουμ είναι χαμηλά φως φυτά, ούτως βεβαιωθείτε ότι δεν παίρνουν εκτίθενται σε εξαιρετικά φωτεινό φως και / ή άμεση ηλιακή ακτινοβολία. Όταν πρόκειται για μέγεθος, κάποια μπορεί να επιλέξει φυτών ανεξαρτήτως μεγέθους για το ερπετάρια. Αλλά νομίζω ότι, μικρογραφία φυτά για ερπετάρια είναι το καλύτερο θα μπορούσε να έχει. Φθάνουν μέχρι ένα μέτριο ύψος και έτσι είναι πραγματικά εύκολο να διατηρήσει. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά πιό ψηλές εγκαταστάσεις που μπορείτε να επιλέξετε για το ερπετάρια. Για παράδειγμα, η χρυσή Πόθος, ο κρίνος κόμπρα, εργοστάσιο αλουμινίου και maidenhair φτέρη, κ.λπ. Εδώ είναι μια τυχαία λίστα με τα φυτά που διατηρούνται σε terrarium, που απαιτούν χαμηλή έως μέτρια ποσότητα του φωτός και μέτρια επίπεδα νερού. Επίσης διαβάστε για φυτά εσωτερικού χώρου που δεν χρειάζονται φως του ήλιου.
Ιρλανδική Moss (Ύψος - 1 έως 3)? Miniature Peperomia (Ύψος - 1 έως 3)? Σουηδικά Ivy (Ύψος - 1 έως 3)? Maidenhead Spleenwort (Ύψος - 1 έως 3)? Bird Sansevieria Nest (Ύψος - 3 έως 6) ? Tahitian Νυφική ​​Veil (Ύψος - 3 έως 6)? Plant Nerve (Ύψος - 3 έως 6)? Κροταλίας Plantain (Ύψος - 3 έως 6)? Berry Πάρτριτζ (Ύψος - 1 έως 3)? Plant Spider (Ύψος - 1 έως 3 )? Αρωματικά Wintergreen (Ύψος - 1 έως 3)? Violet αφρικανική (Ύψος - 3 έως 6)? Moss Club (Ύψος - 3 έως 6)? Emerald Ripple Peperomia (Ύψος - 3 έως 6)? Σερνμένος Charlie (Ύψος - 3 έως 6)? Γη Star (Ύψος - 3-6)? Κουμπί Fern (Ύψος - 3-6)? Μεταξύ προαναφερθείσα φυτά, μπορείτε να επιλέξετε δάκρυα μωρό, υφέρπουσα σύκο, ιρλανδικού βρύου, μούρο πέρδικα ή υφέρπουσα Τσάρλυ to είναι ο εδαφοκάλυψης για φυτά terrarium σας. Μια καλή επίγεια κάλυψη παίζει τεράστιο ρόλο στη διατήρηση των επιπέδων της υγρασίας του τεράριουμ. Επίσης, επιλέξτε φυτά με χρώματα αντίθεση ακριβώς να καταστεί ελκυστικότερη. Δύο από τα τελευταία πράγματα που εξετάζουν είναι: - πότισμα και λιπαντικά τα φυτά terrarium. Νερό τους μία φορά το δεκαπενθήμερο και να μην τέλειωνε ποτέ να γονιμοποιηθούν. Για την παροχή διατροφής, αφαιρέστε το κορυφαίο στρώμα του υπάρχοντος χαλικιού και προσθέστε μια στρώση του νωπού χώματος.
Επίσης διαβασμένος επάνω:
Χαμηλή Φως Plants Εσωτερική? Εσωτερική Φυτών Φροντίδα? Λοιπόν, που αναφέρθηκε παραπάνω είναι μερικά από τα καλύτερα φυτά για ερπετάρια. Μπορείτε πάντα να βρείτε πληροφορίες σχετικά με τα φυτά που διατηρούνται σε terrarium στο διαδίκτυο. Ένα άλλο εύκολος τρόπος είναι να επισκεφτείτε έναν τοπικό βρεφικό σταθμό και να μάθετε περισσότερα για τα φυτά terrarium που είναι διαθέσιμες στην περιοχή σας (εκτός από τις προαναφερόμενες εγκαταστάσεις) και να τους φέρει στο σπίτι. Η παροχή κατάλληλης TLC εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια ζωής του «φυτά terrarium 'το. Όλα τα καλύτερα!