Κλαίγοντας Κερασιά

Κλάμα κερασιά η οποία είναι εξαιρετικά δημοφιλής για άνθη του είναι γνωστή ως Sakura, τα αρχικά από την Ιαπωνία, και έχουν επαινεθεί σε πολλά ιαπωνικά ποιήματα. Αυτά τα δέντρα που πραγματοποιήθηκε σε πολύ υψηλή εκτίμηση, και κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, οι Ιάπωνες πιλότους μαχητικών ζωγράφισε την κερασιά στα αεροπλάνα τους. In Ιαπωνία, υπάρχουν φεστιβάλ και viewings πραγματοποιήθηκε λουλούδι, ιδίως για να εμφανίσετε αυτά τα δέντρα. Έτσι, πώς αυτά τα θαυμάσια δέντρα έρθουν στην Αμερική;
Το κλάμα κερασιά που βρέθηκαν στην Ιαπωνία, εισήχθησαν στην Αμερική από τον David Fairchild. Ήταν ένας υπάλληλος του Τμήματος Γεωργίας, και εισήγαγε αυτά τα όμορφα δέντρα στις αρχές του 1900. As άνθισαν τα δέντρα, θα γίνει δημοφιλής και πιο εισήχθησαν στην Αμερική. Μερικά χρόνια αργότερα, η ιαπωνική πρεσβεία δώρισε 2000 δέντρα στις Ηνωμένες Πολιτείες, και σήμερα μπορούν να εμφανίζονται σε πολλές περιοχές των ΗΠΑ. Τα κλάματα κερασιά αυξάνονται σε θερμότερα κλίματα, και ακολουθώντας κάποια προσοχή οδηγίες μπορείτε να τους προσθέσετε στο σχέδιο τοπίων σας, και να επιτείνει τοπία σας με αυτό το δέντρο.
Γενικά δακρύζει Κερασιά Information? Τα κλάματα κερασιά θα αναπτυχθεί σε περιφέρεια η οποία κυμαίνεται οπουδήποτε από 20 έως 40 πόδια. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να μπορείτε να σχεδιάσετε ένα χώρο για την κηπουρική οποία αρκετά μεγάλη, για να φιλοξενήσει ένα ώριμο κεράσι μεγέθους κλάμα δέντρο. Φύεται σε θερμότερο κλίμα, σε ζώνες 5 έως 9. Είναι ανεκτική πολλών τύπων του εδάφους, αλλά το pH πρέπει να κυμαίνεται μεταξύ 6,5 έως 7,5. Χρειάζεται πλήρη ήλιο και επαρκές πότισμα απαιτείται για τους νέους δέντρα, αλλά πέρα ​​από το πότισμα δεν είναι καλό για τα ώριμα κεράσια κλάμα δέντρο.
Ποικιλίες Weeping Cherry Tree? Η συνηθέστερη ποικιλία των κλαίγοντας κερασιά φυτεύεται ΗΠΑ είναι το νάνο κλάμα κερασιά, πολλές φορές γνωστός όπως Χιόνι Fountain κλάμα κερασιά. Αυτή η ποικιλία κλαίγοντας κερασιάς είναι ιδανική για μικρές τοπία, και είναι η ποικιλία των κλάμα κερασιά που έχει άσπρα λουλούδια στο pendulous κλαδιά. Το μεγάλο μέγεθος κεράσι κλάματος δέντρο, το οποίο ανθίζει τον Απρίλιο, που κάθε άνοιξη έχει ροζ λουλούδια και μεγαλώνει σε ένα μεγάλο μέγεθος. Χρειάζονται πολλά περιθώρια, ενώ αυξάνεται και μπορεί να γίνει εξαιρετικά υψηλή με περίμετρο μέχρι 40 πόδια. Σιγουρευτείτε ότι σχεδιάζετε σχεδίου εξωραϊσμού σας, πολύ πριν από τη φύτευση αυτό το δέντρο στο τοπίο σου. Οι άλλες δύο όμορφες ποικιλίες οι Okame Cherry και το Kwanzan Cherry. Το κεράσι Okame είναι μια χαριτωμένη δέντρο, και αντί της ανάπτυξης κλάδους που droop, αυξάνεται κατακόρυφα μέχρι 20 έως 30 πόδια, και παίρνει λεπτή ροζ λουλούδια την άνοιξη. Κάνει μια ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν να αποφύγουν κλάδεμα. The Kwanzan κερασιά, είναι ένα εκπληκτικό θέαμα καθώς ωριμάζει? Τον Απρίλιο υπάρχει ανθοφορία της μεγάλης μονής ή διπλής ροζ λουλούδια, και έχει μια συνήθεια της καλλιέργειας σε όρθια θέση παρόμοια με τη Okame Cherry.
Αγορά και φύτευση Κλαίγοντας Κερασιά? Κάνετε λίγο περισσότερη έρευνα για τις ποικιλίες των κλάμα κερασιά, πριν από την ολοκλήρωση από την ποικιλία των κλαίγοντας κερασιού θα θέλατε κάνετε ένα μέρος των τοπίων σας. Μπορείτε να αγοράσετε το φυτό από το ένα σε απευθείας σύνδεση προμηθευτή, ή από ένα φυτώριο κοντά σας. Σιγουρευτείτε ότι αγοράζετε μια υψηλής ποιότητας κλάμα κερασιά φυτών δέντρο, για την πρόληψη τυχόν μελλοντικά προβλήματα που αφορούν την υγεία των δέντρων. Plant φυτό σας σε ένα διαπερατό δοχείο, και να σκάψετε μια τρύπα μεγαλύτερο από το δοχείο. Μορφή μια στρώση λίπασμα πριν και κατόπιν τοποθετείται το εμπορευματοκιβώτιο, χωρίς να διαταραχθεί καμία ρίζες των φυτών. Στην περίπτωση, το έδαφος είναι υγρό ορίσει ένα στρώμα από χαλίκι και ψαμμίτες, και στη συνέχεια τοποθετήστε το φυτό.
Δακρύζει Cherry Tree Care? Δακρύζει εδάφους κερασιές θα πρέπει να διατηρηθεί, καλά στραγγιζόμενα να αποφευχθεί οποιαδήποτε κλάμα κερασιά ασθένεια δέντρο που σχετίζονται με τη ρίζα της. Κρατήστε λίπανση το δέντρο ελαφρά κατά την πρώιμη άνοιξη με ένα κατάλληλο λίπασμα. Εάν έχετε την ποικιλία με την pendulous υποκαταστήματα, τότε η συνήθης κλάδεμα πρέπει να είναι. Χρησιμοποιείτε αιχμηρά ψαλίδια, και μεταξύ κάθε τεμάχιο, Παπανικολάου some αντιβακτηριακή λύση. Κλάμα κερασιά κλάδεμα δέντρων θα πρέπει να γίνει στο τέλος του καλοκαιριού για να αποφευχθεί κάθε σφρίγος αιμορραγία. Διατηρήστε ένα φυσικό σχήμα ομπρέλας, ενώ κλάδεμα για μια φυσική εμφάνιση. Για να αποφευχθεί οποιαδήποτε βλάβη από το κούρεμα του γρασιδιού, μπορείτε να εφαρμόσετε ένα στρώμα καλά στραγγιζόμενα προστασία.
Κλάμα κερασιά προβλήματα δέντρο σαν παράσιτα ή ασθένειες, ρίζα, προκύψει, εάν δεν τηρούνται οι οδηγίες φροντίδας ακολουθηθεί σωστά. Έτσι, μέριμνα για κλάμα κερασιά σας καλά, και να απολαύσετε μια πλήρη, όμορφο, λευκό-ροζ ανθισμένα κλάμα κερασιά την άνοιξη!