Περγαμόντο Oil

Περγαμόντο έλαιο εξάγεται από το απιοειδή κίτρινου χρώματος πορτοκαλί περγαμόντο, και μολονότι ντόπιος Ασία, είναι είναι εμπορικώς καλλιεργείται σε Ιταλία, Γαλλία και Ακτή Ελεφαντοστού. Η κρούστα, χυμών και του πετρελαίου ήταν και εξακολουθεί χρησιμοποιούνται για ιατρικούς σκοπούς από τους Ιταλούς. Αιθέριο έλαιο περγαμόντο είναι δημοφιλής σε εφαρμογές αρωματοθεραπεία, και τη χρήση του SPA και κέντρα ευεξίας είναι κοινή.
Περγαμόντο Πληροφορίες Λάδι
Περγαμόντο αιθέριο έλαιο που λαμβάνεται από το κρύο έκφραση της φλούδα ή φλούδα δύο άγουρων και ώριμους καρπούς του μικρού δέντρου περγαμόντο. Το λάδι έχει ένα citrusy, άρωμα φρουτώδες, με ζεστή floral Undertones με χρώμα κυμαίνονται από πράσινο έως πρασινοκίτρινο. Περγαμόντο λάδι είναι πολύ δημοφιλής ως λάδι μασάζ, ωστόσο άλλες χρήσεις της είναι ακόμη δεν αντιληπτοί και ακόμα υπό έρευνας.
Περγαμόντο Oil Χρήσεις: Αυτό το λάδι θαύμα έχει πολλές χρήσεις που κυμαίνονται από την υγεία έως ευεξίας στην ομορφιά από τη μαγειρική. Έχει θεραπευτικό και το δέρμα ιδιότητες θεραπευτικές λοίμωξη, ένα σημαντικό oil χρησιμοποιηθεί μόνο του ή με το μεταφορέα για μασάζ και αρωματοθεραπείας για την ανακούφιση ενός του άγχους και της κατάθλιψης. Το άρωμα χρησιμοποιείται για τροφίμων άρωμα και γεύση και ζαχαροπλαστικής, δημοφιλέστερη χρήση του till μέχρι σήμερα είναι η ευδιάκριτη γεύση προσθέτει στο Earl Grey και Λαίδη τσάγια Grey. Χρησιμοποιείται για να προσθέσετε λάμψη και την επισκευή ταλαιπωρημένα μαλλιά. Read more on περγαμόντο χρήσεις του πετρελαίου.
Περγαμόντου Λάδι για μαλλιών: Περγαμόντο χρησιμοποιήθηκε σε αρχαίους χρόνους από γυναίκες να μυρωδιά μαλλιά τους. Λίγες σταγόνες του πετρελαίου, μαζί με ένα πετρέλαιο μεταφορέων όπως το σανταλόξυλο χρησιμοποιείται για τη μυρωδιά των μαλλιών, ενώ είναι υγρό. Πολλά προϊόντα περιποίησης μαλλιών κάνουν χρήση αυτού του πετρελαίου για την υψηλή ενυδατική και τα αποτελέσματά κλιματισμού στα μαλλιά. Ένα παχύ λάδι, όταν εφαρμόζεται θα προσθέσει λάμψει και προστατεύουν την επιδερμίδα μαλλιά.
Περγαμόντο πετρελαίου στη Αρωματοθεραπεία: Περγαμόντο πετρέλαιο χρησιμοποιείται σε πολλά προϊόντα αρωματοθεραπείας και θεραπείες. νωπά και αναζωογονητικό άρωμα εσπεριδοειδών του είναι πολύ δροσιάς και χαλάρωσης, όταν μασάζ με αυτήν του πετρελαίου προωθεί ξεκούραστο ύπνο. Ως θεραπεία, αντισηπτικές του ιδιότητες βοηθούν στην επούλωση ακμής και άλλες λοιμώξεις του δέρματος. Περγαμόντο ουσιαστικό μειγμάτων πετρελαίου πολύ καλά με άλλα έλαια όπως το λεμόνι, λεβάντα, τριαντάφυλλο, ylang-ylang, κλπ.
Περγαμόντο Λάδι Οφέλη: Προβλήματα που συνδέονται με στρες και κατάθλιψη μπορεί να αντιμετωπιστεί με περγαμόντο λάδι, καθώς αυτό πετρέλαιο έχει πολύ καλό μυοχαλαρωτική proprieties που σας ηρεμούν νεύρα και μειώνουν άγχος. Είναι ένα αντι σπασμωδικές και αναλγητικό, πιστεύεται ότι αυτή του πετρελαίου μπορεί να προσφέρει ανακούφιση σε όσους μυϊκές κράμπες και επώδυνες συσπάσεις. Όντας ένα αρωματικό αντισηπτικό, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε προϊόντα οικιακού καθαρισμού καθώς και αναψυκτικά. More περγαμόντο οφέλη πετρελαίου περιλαμβάνεται η χρησιμοποίησή του για τη θεραπεία του πυρετού. Βοηθά τον οργανισμό να καταπολεμά τις λοιμώξεις που προκαλεί τον ιό και βακτηρίων, και αυξάνει την ανοσία του οργανισμού κατά μήκος της πλευράς. Ίσως βοηθήσει στην αντιμετώπιση της ρινικής στην αποσυμφόρηση, πονόλαιμο, απόστημα, κοτόπουλο ουλές ευλογιά, μετεωρισμός, κλπ.
Απαγορεύεται η χρήση του περγαμόντο πετρελαίου δεν συνιστάται για τις έγκυες γυναίκες καθώς μπορεί να προκαλέσει μία αλλεργία. Δεδομένου ότι περιέχει ορισμένα δραστικών συστατικών, η χρήση του πρέπει να αποφεύγονται ενώ η έκθεση στον ήλιο καθώς θα μπορούσε να οδηγήσει σε ηλιακά εγκαύματα και αύξηση της παραγωγής μελανίνης. Αγοράστε αυτό το λάδι από ένα φημισμένο προμηθευτή και τη χρήση μετά από διαβούλευση με βοτανολόγος.