Laminate Δάπεδα Τιμές

Εάν σκέφτεστε για την αλλαγή του τρόπου πάτωμα του σπιτιού σας φαίνεται, και αυτό με τον λιγότερο δαπανηρό τρόπο? Να πάρει laminate εγκατασταθεί δάπεδο είναι η καλύτερη επιλογή.
Laminate Flooring
Το φυλλόμορφο δάπεδο είναι γνωστή για τις διακυμάνσεις του στην ομορφιά, την ανθεκτικότητα, την αξιοπιστία, και κυρίως το χαμηλό συντελεστή κόστους. Αυτό το είδος του δαπέδου ενδέχεται να μοιάζει με την εμφάνιση και το τελείωμα κάθε είδους του δαπέδου, όπως πατώματα, πλακάκια, πέτρα, κ.λπ.? Που είναι ο κύριος λόγος για την ευελιξία του. Αποτελείται από πολλούς διαφορετικούς τύπους στρωμάτων υλικού σε ενιαίο πίνακα. Περνώντας στην φυσική δομή των laminate δάπεδα? Καθιστούσε δημιουργία ενός κάτω στρώμα, ένα πυρήνα της ίνας, ένα στρώμα με το σχεδιασμό, και ένα διαφανές πλαστικό ρητίνη μελαμίνης που προστατεύει το δάπεδο από κάθε είδους ξύσιμο και εξασθένιση. Μια καλή σημείο αυτών των δαπέδων είναι ότι η καθαρισμό του δαπέδου είναι πολύ εύκολη και λεκιάζει. Τώρα, ας συζητήσουμε για τις τιμές laminate δάπεδα.
Laminate Δάπεδα Τιμές
Υπάρχουν αρκετοί παράγοντες οι οποίοι επηρεάζουν την laminate δάπεδα των τιμών, η πιο αξιοσημείωτη των οποίων ο ένας τις επιβαρύνσεις της εργασίας του σχεδίου, αν αποφασίσετε να γίνει η δουλειά από έναν επαγγελματία. Είναι φανερό ότι αν το κάνετε στον εαυτό σας την εργασία στο σπίτι, θα σώσετε την laminate έξοδα εγκατάστασης δαπέδων που σε άλλη περίπτωση που δαπανώνται για τους επαγγελματίες. Θα πρέπει μόνο να φέρει τα έξοδα για τα υλικά και τα laminate δάπεδα. Εάν κάνει χρήση των υπηρεσιών από τους επαγγελματίες, το κόστος laminate δάπεδα θα είναι ένας συνδυασμός των υλικών, καθώς και τα έξοδα εγκατάστασης και τα ποσοστά της εργασίας.
Τα Laminate δάπεδα τιμές υπολογίζεται με βάση το τετραγωνικό πόδι, ως εκ τούτου, το κόστος, επίσης, θα εξαρτηθεί από το πόσο χώρο θα πρέπει να εργαστεί με. Το κόστος του συνθετικού δαπέδου πέφτει γενικά οπουδήποτε μεταξύ $ 1 έως $ 6 ανά τετραγωνικό πόδι, ανάλογα με τον τύπο και την ποιότητα του χρησιμοποιούμενου δαπέδου? Such as glueless κλικ, κολλημένα laminate, και προ-κολλημένα. Επιπλέον, χαρακτηριστικό του κόστους εργασίας κυμαίνεται από $ 1 και $ 5 ανά τετραγωνικό πόδι. Ωστόσο, αυτή η περιοχή ενδέχεται να διαφέρουν ανά τα ποσοστά της εργασίας στην περιοχή σας. Εργατικό χρέωση μπορεί να αυξηθεί εάν τον λόγο που πρόκειται να εργαστεί σε πρέπει να ετοιμάζεται για την εγκατάσταση laminate δάπεδα.
Μαζί με τον τύπο και την ποιότητα του laminate δάπεδα, το πάχος της να έχει πολλά να κάνει με την τιμή. Συνήθως, το πάχος της επίστρωσης δαπέδου ξεκινά από 6 χιλιοστά σε 12 χιλιοστά, με την τιμή αυξάνεται με το πάχος. Αν θέλετε να αγοράσετε laminate δάπεδο που σημαντικές ποσότητες μελαμίνης, θα πρέπει να πληρώνω περισσότερα, δεδομένου ότι περισσότεροι μελαμίνη σημαίνει καλύτερη αντοχή στην υγρασία. Μπορείτε να χρεώνονται επιπλέον για το σύγχρονο σχέδια και μοτίβα που θα επιλέξετε στο δάπεδο. Η τιμή μπορεί να διαφέρει ακόμη και λίγο, σύμφωνα με κατάστημα εγχώριας βελτίωσης που έχετε επιλέξει για αγορά. Αν θέλετε να πάρετε την εργασία που γίνεται για ένα 400-τετραγωνικό πόδι δωμάτιο, ίσως χρειαστεί να δαπανήσει περίπου 1.300 δολάρια και $ 3.000 για ένα βασικό laminate δάπεδα. Εάν χρησιμοποιείτε καλύτερα laminate δάπεδα στην ίδια περιοχή, ίσως χρειαστεί να δαπανήσει περίπου $ 2.000 έως $ 5.000.
Διαβάστε περισσότερα για:? Laminate Flooring Κριτικές: Καλύτερη Laminate Δάπεδα? Συμβουλές για την Τοποθέτηση Laminate Δάπεδα? Πώς να θέσει Laminate Δάπεδα? Αυτό ήταν κάποιες γενικές πληροφορίες σχετικά με τους καθοριστικούς παράγοντες της laminate δάπεδα τιμές. Ας ελπίσουμε ότι, μέχρι τώρα ίσως έχεις μια ιδέα για το πώς να εκτιμηθεί το συνολικό κόστος του έργου.