Διαζύγιο Συμφωνία Διακανονισμού

Όταν κάποιος αντιμετωπίζει ήδη τα προβλήματα ενός σπασμένου γάμου, μια αγχωτική και περίπλοκη διαδικασία διαζύγιο μπορούν να προσθέσουν τα βάσανα ενός ατόμου. Για ένα ζευγάρι που διέρχεται από ένα διαζύγιο, είναι σημαντικό να καταλήξουν σε αμοιβαία συμφωνία σχετικά με το ποιος θα έχει την ευθύνη της κοινής περιουσίας, τα χρέη και άλλα πράγματα. Μια τέτοια συμφωνία καλείται διαζύγιο συμφωνία διακανονισμού ή την οικογενειακή συμφωνία διακανονισμού.
Επειδή υπάρχουν πολλά νομικά ζητήματα που εμπλέκονται σε ένα διαζύγιο, όπως διατροφή, δάνεια σπίτι, συνταξιοδοτικά σχέδια, κλπ. μια τεκμηρίωση σαν ένας οικισμός φόρμα συμφωνία διαζυγίου είναι σημαντικό να αποφευχθούν τυχόν μελλοντικές επιπλοκές ή προβλήματα. Εξάλλου, ό, τι ισχυρίζονται χωρίς απόδειξη θεωρείται ως διαδόσεις ή λέξη σας ενάντια πρώην σας είναι, επομένως, μια καλά προγραμματισμένη συμφωνία χωρισμού διαζύγιο μπορεί να κάνει τα πράγματα να λειτουργήσουν υπέρ σας. Επομένως, εδώ είναι μια τακτοποίηση διαζυγίου πρότυπο συμφωνία που θα σας βοηθήσουν να προετοιμάσουν το δικό της συμφωνίας σας.
Διαζύγιο Δείγμα Συμφωνία Διακανονισμού
Παρούσας συμφωνίας είναι εγγεγραμμένοι ισχύ στις __________________________, 20________, από και μεταξύ ____________________________________ (σύζυγος) και ____________________________________ (σύζυγος) του οποίου η διεύθυνση είναι οι εξής: ___________________________________________ ___________________________________________ (Διεύθυνση) (Διεύθυνση) ___________________________________________ ___________________________________________
(Πόλη) (County) (μέλος) (Πόλη) (County) (Κράτος)
Τα μέρη παντρεύτηκαν στις ___________________________, ______.
Λόγω των συγκρούσεων και τις σοβαρές διαφορές, που έχουν διαχωριστεί και είναι τώρα ζουν χωριστά και πέρα, και θέλουν να συνεχίσουν να ζουν μόνιμα εκτός. Προτίθενται να επιλύσει η παρούσα συμφωνία, την οικογενειακή matters τους, συμπεριλαμβανομένης της επιμέλειας των παιδιών, υποστήριξη παιδιών, τον καταμερισμό της περιουσίας και οφειλών, και τα δικαιώματά τους to διατροφής. Λαμβάνοντας υπόψη τους λόγους αυτούς και την αμοιβαία υποσχέσεις που περιλαμβάνονται σε αυτή τη συμφωνία, σύζυγος και η σύζυγος συμφωνούν ως εξής:
1. LIVING ξεχωριστές. Ο σύζυγος και η σύζυγος θα ζουν χωριστά και εκτός από το άλλο, σαν να ήταν ενιαία και άγαμος.
2.ΟΧΙ παρενόχληση ή παρεμβολές. Κανένας συμβαλλόμενος δεν θα σε οποιαδήποτε κατάσταση παρενοχλούν, ενοχλήσει ή να παρέμβει με το άλλο.
3.Επιμέλειας τέκνου. Τα μέρη θα κατανείμουν τις αρμοδιότητες γονείς? Ωστόσο, τη φυσική επιμέλεια του ανηλίκου (ren), ___________________________________________________________ χορηγείται στη σύζυγο και η σύζυγος πρέπει να έχουν λογική και φιλελεύθερη δικαιώματα επίσκεψης.
Τα μέρη θα κατανείμουν τις αρμοδιότητες ανατροφή των παιδιών, ωστόσο, τη φυσική επιμέλεια του ανήλικου παιδιού (ren), _____________________________________________________________ χορηγείται στον σύζυγο και η σύζυγος πρέπει να έχουν λογική και φιλελεύθερη δικαιώματα επίσκεψης.
4. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ. Οι μεταφορές σύζυγος στη σύζυγο ως μοναδικό και ξεχωριστό περιουσίας της: ____________________________________________________________________ ____________________________________________________________________ ____________________________________________________________________
Η σύζυγος μεταβιβάσεις προς τον σύζυγο ως μοναδική και ξεχωριστή περιουσία του: ____________________________________________________________________ ____________________________________________________________________ ____________________________________________________________________
5 ΤΜΗΜΑ των χρεών. Ο σύζυγος καταβάλλει, και δεν οφείλει σε καμία στιγμή να κρατούν τη γυναίκα που είναι υπεύθυνες των ακόλουθων χρεών: ____________________________________________________________________ ____________________________________________________________________ ____________________________________________________________________
The Wife καταβάλλει, και δεν θα οποτεδήποτε κρατήστε πατημένο το Σύζυγος υπεύθυνος για τα ακόλουθα χρεών: ____________________________________________________________________ ____________________________________________________________________ ____________________________________________________________________
6. Επίδομα διατροφής. Τον / την σύζυγο καταβάλλει διατροφή για το ποσό των $ ________________ ανά ________________, για περίοδο _______________________, ή μέχρι τον / την σύζυγο πεθάνει ή συνάψει νέο γάμο, όποιο από τα δύο συμβεί πρώτο.
7. ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ το διαζύγιο ή η διάλυση του γάμου. Στην περίπτωση ενός διαζυγίου ή διάλυση του γάμου this Διαζύγιο Συμφωνία Διακανονισμού, εφόσον ο δικαστής εγκρίνει, να συγχωνευθεί με τα οποία είναι ενσωματωμένα, και να γίνει ένα μέρος κάθε μεταγενέστερη απόφαση ή απόφαση διαζυγίου ή διάλυση του γάμου.
8. Χρηματοοικονομικής πληροφόρησης. Τα μέρη προέκυψε μεταξύ τους πλήρη οικονομικών πληροφοριών που αφορούν καθαρή αξία, περιουσία τους, εκμεταλλεύσεις, εισοδήματος και του παθητικού, που δεν μόνο από τις συζητήσεις τους με κάθε άλλη, αλλά και με αντίγραφα των σημερινών δημοσιονομικών statements τους, αντίγραφα του οποίου επισυνάπτονται as Εκθέματα Α και Β. Αμφότερα τα μέρη αναγνωρίζουν ότι είχαν επαρκή χρόνο για να εξετάσει λογιστική κατάσταση του άλλου, είναι εξοικειωμένοι με και να καταλάβει λογιστική κατάσταση του άλλου, είχε απορίες ικανοποιητικά απαντά, και έχουν πεισθεί ότι ολόκληρο το οικονομικό δημοσιοποίηση έχει επιτευχθεί από τις άλλες.
9 Ανεξάρτητη εκπροσώπηση από δικηγόρο. Κάθε μέρος έχει το δικαίωμα να εκπροσώπηση από ανεξάρτητη νομική συμβουλή. Κάθε μέρος κατανοεί πλήρως τα δικαιώματά του, και θεωρεί οι όροι της παρούσας συμφωνίας να είναι δίκαιη και εύλογη.
10 ΕΚΤΕΛΕΣΗ απαραίτητα μέσα. Τα μέρη θα εκτελέσει και παραδώσει άλλες πράξεις και έγγραφα που πρέπει να επέλθουν και βολικό για την εκτέλεση όλων των όρων αυτής της συμφωνίας.
11. Ολόκληρη τη συμφωνία. Αυτό το μέσο, ​​συμπεριλαμβανομένων ενδεχομένως επισυνάπτονται εκθέματα, αποτελεί τη συνολική συμφωνία των μερών. Δεν έχουν παραστάσεις ή υποσχέσεις έχουν γίνει εκτός από εκείνα που καθορίζονται στην παρούσα συμφωνία. Η παρούσα συμφωνία δεν μπορεί να τροποποιηθεί ή να λήξει, εκτός από γραπτή και υπογεγραμμένη από τα μέρη.
12. ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ. Παρούσα συμφωνία διέπονται από τους νόμους της ____________________.
13. Δεσμευτικό χαρακτήρα. Η παρούσα συμφωνία είναι δεσμευτική για τα μέρη, και μετά από κληρονόμους, εκτελεστές τους, τις προσωπικές τους εκπροσώπους, τους διαχειριστές, τους διαδόχους και εκδοχείς του. ___________________________________________ ___________________________________________
SignatureWife του Υπογραφή Συζύγου του?
Μπορείτε επίσης να διαβάζουν το διαζύγιο συμφωνία διακανονισμού ιδιοκτησίας.
Ελπίζω ότι αυτό το δείγμα θα δώσει μια δίκαιη ιδέα για το πώς να προετοιμάσει το διαζύγιο συμφωνία διακανονισμού το οποίο θα μειώσει κάπως το βάρος των ανησυχιών από το μυαλό σας. Πριν, καθιστώντας τη συμφωνία, να εκπαιδεύσει τον εαυτό σας σχετικά με διάφορα στοιχεία που απαιτούνται για μια επιτυχή διευθέτηση είτε κάνοντας λίγη έρευνα on-line ή με τη βοήθεια του δικηγόρου διαζυγίου σας.