Σπιτική Συνταγή Λοσιόν

Σπιτικές συνταγές λοσιόν είναι εύκολο, καθώς λιώνουν για λίγα φυσικά συστατικά και την ανάμειξη τους σε υψηλές θερμοκρασίες. Μόλις βάση του λοσιόν είναι έτοιμο, θα απλά πρέπει να προσθέσετε μερικές σταγόνες αρώματος ή αιθέρια έλαια και έπειτα χύστε το λοσιόν σε όμορφο, μπουκάλια dainty και αφήστε το δροσερό λοσιόν. Η λοσιόν θα δροσίσει και πυκνώσει σε λίγες ώρες και θα είναι έτοιμο προς χρήση. Εάν έχετε δοκιμάσει προηγουμένως την σπιτική συνταγή βάλσαμο χείλη, τότε δεν θα βρείτε σπιτική συνταγή λοσιόν δύσκολη. Μπορείτε επίσης να κάνετε πολλαπλές λοσιόν σπιτικά και αποθήκευσή τους σε πολύχρωμα μπουκάλια καπάκι, έτσι ώστε να σας θυμίζει άρωμα που κάνατε. Θα δούμε σπιτικές πλέον εύκολο συνταγές λοσιόν.
Φυσικό Συνταγή Λοσιόν Σπιτική
Οι συνταγές αναφέρονται χρήση κάτω φυσικά συστατικά όχι και οποιαδήποτε της περίπλοκης συστατικών οποίες συχνά αναφέρθηκε σε αριθμός συνταγών. Με αυτές τις συνταγές, θα έχετε ξεκινήσει με την τέχνη της λήψης λοσιόν στο σπίτι. Μόλις κυριαρχήσετε την τέχνη, μπορείτε να έχετε τη δική μεταλλαγή και ο συνδυασμός σας και να καταλήξουμε σε δική του συνταγή λοσιόν σπιτικό σας και να μην γυρίσει πίσω στις εμπορικές κρέμες για το δέρμα και λοσιόν.
Σπιτική Λοσιόν Συνταγή για την ξηρή επιδερμίδα? Με αυτή τη συνταγή, μπορείτε να κάνετε μια άριστη λοσιόν για τα χέρια που έχουν γίνει ξηρά, είτε λόγω των καιρικών συνθηκών ή οποιαδήποτε άλλη αιτία. Σύμφωνα με μένα, αυτό είναι το καλύτερο λοσιόν για το ξηρό δέρμα. Κάντε κλικ για να διαβάσετε την ξηρά φροντίδα δέρματος.
Συστατικά
Αμυγδαλέλαιο ¾ φλιτζανιού? Βούτυρο κακάο 1 / 3 φλιτζανιού? Λανολίνη 1 κουταλάκι του γλυκού? Μέλισσες (τριμμένο) ½ ουγκιά? Ροδόσταγμα 2 / 3 φλιτζανιού? Aloe Vera Gel 1 / 3 φλιτζανιού? Rose Oil 2 σταγόνες? Βιταμίνη Ε κάψουλας 1? Μέθοδος
Λιώνετε αμυγδαλέλαιο, βούτυρο κακάο, λανολίνη και μελισσοκηρός σε χαμηλή φωτιά. ? Αφήστε το να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου. ? Σ 'ένα μπολ, ανθόνερο μίγμα, ζελέ αλόης βέρα, ροδέλαιο και το περιεχόμενο της κάψουλας βιταμίνης Ε. ? Προσθέστε το μείγμα ροδοστάγματος στην μείγμα αμυγδαλέλαιο και μαστίγιο μαζί μέχρι η λοσιόν μοιάζει βουτύρου ζαχαροαλοιφή κρέμα. ? Φυλάσσετε σε καλυμμένο δοχείο. ; Σπιτική Λοσιόν Συνταγή για λιπαρά δέρματα, ενώ συχνά θα συναντήσετε σπιτικές συνταγές λοσιόν για το ξηρό δέρμα. Αλλά πολύ σπάνια θα συναντήσετε συνταγές για το λιπαρό δέρμα. Εδώ είναι ένας από τους συνταγή. Διαβάζω στα λοσιόν περιποίησης σώματος και τα moisturizers.
Συστατικά
Ζελατίνη Αναμίξτε Υγρό ½ φλιτζάνι? Βιταμίνη C Tablet (500 mg) 1? Multi-Vitamin Δισκίο 1? Glycerin 1 κουταλάκι? Φύκι 1 κουταλάκι? Alum ¼ κουταλάκι? Μέθοδος
Σε ένα μπλέντερ, ανακατέψτε μαζί ζελατίνη υγρό μίγμα, η βιταμίνη C δισκίο, πολυ-βιταμίνη δισκίο, γλυκερίνη και φύκια. ? Προσθέστε στυπτηρία, μετά τα άλλα συστατικά έχουν αναμειγνύονται καλά. ? Blend ξανά και φυλάσσονται σε περιέκτη ερμητικά κλεισμένο. ? Σπιτική Λοσιόν Συνταγή για παιδιά? Το δέρμα των παιδιών πολλές φορές μπορεί να είναι ευαίσθητη και μπορεί να αντιδράσει σε χημικές ουσίες που υπάρχουν στο εμπόριο που λοσιόν και κρέμες. Επομένως αποτελεί καλύτερα να χρησιμοποιηθεί σπιτικό λοσιόν, οποίες είναι ενυδατική και απαλό στο δέρμα. Διαβάστε επάνω λοσιόν μασάζ και κρέμες.
Συστατικά
Κηρός μελισσών Pellets 2 ουγκιά? Ελαιόλαδο 1 ουγκιές? Aloe Vera Gel 1 ουγκιά? Αποσταγμένο Νερό ½ ουγκιά? Λεβάντα Essential Oil 10 σταγόνες? Μέθοδος
Place σφαιρίδια κερί σε ένα κενό καφές μπορεί και να τοποθετήσετε το καφέ μπορεί στην κορυφαία μερίδα του μπεν μαρί. ? Γεμίστε το πυθμένα του μισού λέβητα γεμάτη νερό και ζεστάνετε την πάνω μέση θερμότητα, ώστε η κερί λιώνει αργά. ? Σε ξεχωριστή κατσαρόλα ζεσταίνουμε ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά, αλλά δεν βράστε το πετρέλαιο. ? Η θερμοκρασία του κεριού και το ελαιόλαδο πρέπει να είναι το ίδιο. ? Pour Τότε τόσο κεριού και ελαιόλαδο σε ένα μπλέντερ, προσθέστε ζελέ αλόης βέρα, αποσταγμένο νερό και λεβάντας αιθέριο έλαιο και μείγμα για περίπου 5 λεπτά. Χύστε η λοσιόν στο ένα γυάλινο βάζο και το αφήνουμε να κρυώσει εντελώς. Η στενή στο βάζο με καπάκι και φυλάξτε το στο ψυγείο. ? Θα έχετε να αποθηκεύουν τη λοσιόν στο ψυγείο καθώς δεν έχει χημική συντηρητικά. ? Αυτοί είναι μερικές βασικές συνταγές λοσιόν σπιτικό. Μπορείτε να κάνετε χρήση αυτών των συνταγών και να προσθέσει περισσότερα συστατικά για να έρθει με τη δική σας συνταγή της σπιτικής λοσιόν.