Πώς να φοράτε μποτάκια

Μπότες είναι κάτι που δίνουν μια πλήρη φινίρισμα σε κομψό ενδυμασία μιας γυναίκας. Ένας από καλύτερο τύπο παπούτσια γυναικών αποτελούν το εξαιρετικά φανταχτερό αστράγαλο μπότες. Αυτές είναι ένα απόλυτο αξεσουάρ μόδας ότι κάποιος μπορεί να ζευγαρωθεί με διάφορους τύπους γυναικείων ενδυμάτων και αυτές μπότες θα ενισχύσουν αμέσως εμφάνισή τους. Λοιπόν, εάν είστε ακόμα σύγχυση σχετικά, πώς να φορέσει μποτάκια, τότε αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να πάρετε την απάντηση.
Μποτάκια: Διαθέσιμες Επιλογές? Αστράγαλο μπότες είναι ένα από τα δύσκολα υποδημάτων να φορέσει. Αυτά συνήθως τείνουν να κάνουν τις γάμπες βλέμμα παχύτερο και να κάνει τα πόδια appear μικρότερη, κατά συνέπεια, μικρότερη των γυναικών must don προσεκτικά. Αλλά επιτρέψτε μου σας πω ότι αυτά δεν είναι μόνο για ο ψηλός lass, φορεμένος καλά, μπορούν κάνουν κανέναν βλέμμα αναισθητοποίηση. Lace-up στυλ, φερμουάρ-up στυλ και ολίσθησης-in στυλ είναι τα βασικοί τύποι αστράγαλο μπότες. Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα επιλογής των κατ 'αποκοπήν μποτάκια, κουτί τακούνια μποτάκια και μπότες αστράγαλο μολύβι φτέρνα. Μεσαία τακούνια για να τα ψηλά τακούνια, τετράγωνο δάχτυλα, στρογγυλοποιείται toe και υπογράμμισε toe οι υπόλοιπες επιλογές που μπορείτε να εξετάσει, ενώ έχετε επιλέξει ένα. Λοιπόν, ας προχωρήσουμε στο πώς να φορέσουν μποτάκια και να γνωρίζουν τα πιο hot στυλ.
Πώς να φοράτε Αστράγαλος Boots: Bare Κνημών? Πρόκειται πάλι κάτι δυσνόητη. Βασικά, μπορείτε να συνδέσετε μποτάκια με ένα φόρεμα ή φούστα που είναι μικρή σε μήκος. Νου καλά ότι η φούστα ή φόρεμα πρέπει να ανωτέρω ή μέχρι γόνατά σας, όχι παρακάτω αυτούς. Ανεξάρτητα από ύψος σας, τρεις τέταρτη φούστες ή φορέματα που πέσει κάτω γόνατά σας αποτελούν ένα αυστηρό μη-δεν. Θυμηθείτε, εάν θέλετε να φορούν μακρύ φούστες από αυτών πρέπει καλύπτουν ολόκληρο πόδια και πέφτουν σας για αυτή chic υποδημάτων να κάνει ένα τέλειο συνδυασμό. Σε περίπτωση ένα μικρό μέρος της ποδιών σας είναι παραμείνει ανοικτό απλά βάλτε στη σκοτεινή καλσόν και φορούν τον αστράγαλο μπότες να έχουν μια μεγάλο βλέμμα.
Πώς να φοράτε Αστράγαλος Boots: Καλσόν? Καλσόν αποτελούν ένα από τα καλύτερα κομμάτι εξαρτήσεις που μπορείτε να αντιστοιχίσετε με αστράγαλο μπότες. Slip σε ένα σέξι σώμα-fit σύντομο φόρεμα, μία φούστα μίνι ή ένα αριστοκρατικό χιτώνα και φορούν ακριβώς το καλσόν, είστε βέβαιοι να κοιτάξετε awesome όταν ολοκληρώσετε ενδυμασία σας με τον αστράγαλο μπότες. Δοκιμάστε το, θα αγαπήσετε σίγουρα το στυλ. Dark καλσόν μπορεί να κοιτάξει καλύτερο όταν ζευγαρώνεται με σύντομης ή μακράς φόρεμα ή μπλουζάκια καθώς, όταν θέλετε να φορούν τον αστράγαλο μπότες. Αν έχετε ένα καλό ύψος ό, τι μπορείτε τολμούν να επιλέξουν τα καλσόν που θα αφήσει κατά 3-4 εκατοστά μπάλωμα του δέρματος ορατή μεταξύ των αστράγαλο μπότες και κάλτσες. Αυτές μπορούν να συνδυάζεται με περαιτέρω επίσημη πουκάμισα ή φανταχτερά χιτώνες.
Πώς να φοράτε μποτάκια: τζιν? Μποτάκια είναι μια δημοφιλής επιλογή μεταξύ των υποδημάτων για να ταιριάζουν με jeans. Μπορείτε να πάρετε σύγχυση για το πώς να φορέσει μποτάκια με τζιν; Υπάρχουν δύο τρόποι. Πρώτα είναι το φοράτε όπως και κάθε άλλο υποδημάτων, έτσι ώστε το τζιν πέφτει σε αυτές τις μπότες. Να θυμάστε ότι θα καλύπτουν τον αστράγαλο μέρος. Τις περισσότερες φορές, αυτό αφαιρεί τη γοητεία αστράγαλο μπότες, κάνοντάς το να φαίνεται σαν κανονικό μπότες μήκος. Σε περίπτωση capri, αυτοί είναι μια καλή επιλογή, αλλά όχι για το βραχυπρόθεσμο κορίτσια. Στη συνέχεια και ο καλύτερος τρόπος για να φορέσει μποτάκια με τζιν είναι, tucking-στην jeans. Θα πρέπει πιθανώς μια στενά τζιν ταιριάζει για αυτό το ύφος. Ένα κοκαλιάρικο τζιν, μπαίνει στον αστράγαλό-παπούτσια κάνει ένα όμορφο combo. Απλά βεβαιωθείτε ότι τα χρώματα που ταιριάζουν καλά, και είναι σίγουρο ότι θα δούμε ζεστά.
Διαβάστε περισσότερα για:? Μπότες γυναικών · Χειμώνας Μπότες για τις γυναίκες, μηρών High Boots για τις γυναίκες · Θα συμφωνείτε ότι μποτάκια είναι ένας από τους πρέπει να έχει παπούτσια για κάθε γυναίκα. Όλα όσα πρέπει να ξέρετε είναι πώς να φορέσει μποτάκια σωστά! Ζευγοποίηση τους με μια σωστή εξάρτηση είναι εξαιρετικά απαραίτητη στην περίπτωση της εν λόγω υποδημάτων. Έτσι, τον έλεγχο και να ελέγξει εκ νέου όταν φοράτε μποτάκια να διασφαλίσει ότι θα κάνει τον καλύτερο συνδυασμό και να εξετάσουμε τα καλύτερα!