Cartoon Τατουάζ

Κρίστι σκόπευε να πάρει κάποια τέχνη του σώματος γίνει. Ήταν το κυνήγι για κάτι το «διαφορετικό» για το τατουάζ της. Δηλαδή, όταν η σκέψη ενός τατουάζ καρτούν περάσει από το μυαλό της. Σαν παιδί είχε ξοδέψει σε αριθμό ωρών διακοσμώντας σώμα της με αγαπημένους χαρακτήρες cartoon της. πρόβλημα της τώρα ήταν, κατά πόσον ένα σχέδιο τατουάζ γελοιογραφία θα ήταν ο κατάλληλος σχεδιασμός τατουάζ σε αυτήν την ηλικία.
Όπως Christie Είστε, επίσης, φλερτάρουν με την ιδέα της στολίζει σώμα σας με τατουάζ καρτούν; Προσωπικά, για μένα ένα τατουάζ should να είναι κάτι έχει κάποια σημασία στη ζωή σας. Αυτή η αρχή είναι επίσης ισχύει για τα τατουάζ. Μπορεί να υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων είναι ο αγαπημένος μας. Ίσως συναντήσετε ένα αριθμός ανθρώπων που θα εξετάσει χαρακτήρες κινούμενων σχεδίων as παιδιάστικο κάτι, αλλά υπάρχουν βεβαίως βαθύτερα νοήματα επισυνάπτονται τατουάζ γελοιογραφία. Πολλοί άνθρωποι επιλέγουν τα τατουάζ κινούμενων σχεδίων καθώς μπορεί να αντιπροσωπεύουν κάτι το πρόσωπο που χρησιμοποιείται για να μοιραστεί με τους γονείς ή τα αδέλφια όταν ήταν πραγματικά πολύ μικρά. Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που επιλέγουν να πάρουν τατουάζ γελοιογραφία εκείνη ίσως αποτέλεσαν αγαπημένο χαρακτήρα ενός αποθανούντος παιδιού. Ακούγοντας τις ιστορίες πίσω από τα τατουάζ γελοιογραφία, θα εντυπωσιαστείτε ή γοητευμένος με αυτό που ακούτε.
Cartoon Σχέδια Tattoo
Ένα σχέδιο δερματοστιξιών κινουμένων σχεδίων μπορούν να αποτελέσουν χαριτωμένο σχεδιασμό καρτούν δερματοστιξία και αστεία σχεδιασμό τατουάζ κινουμένων σχεδίων. Όταν επιλέγετε σχέδιο δερματοστιξιών σας θα πρέπει να επιλέξετε ένα χαρακτήρα που ήταν πάντα σημαντικά σε όλους σας τη ζωή σας.
Κλασικό Cartoon Character? Στην κλασσική χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων, θα είστε σε θέση να δείξουν στον κόσμο, που σίγουρα έχετε μια αίσθηση του χιούμορ και μπορείτε επίσης να εξετάσουμε σε σας στο ίδιο φως. Αυτοί οι χαρακτήρες θα σας βοηθήσει για να απεικονίσει το ταξίδι της ζωής σας από την αθωότητα της παιδικής ηλικίας με τη σκληρή πραγματικότητα της ενήλικης ζωής. Μπορείτε επίσης να κάνετε ένα σοβαρό σχέδιο τατουάζ χιουμοριστική την προσθήκη ενός ίχνος ένα χιουμοριστικό χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων. Κάντε κλικ για να διαβάσετε την λίστα με χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων.
Anime Χαρακτήρες? Ορισμένα παιδιά παίρνουν χαριτωμένα πρόσωπα των θηλυκών χαρακτήρων anime, καθώς ολοκληρώσει το διάγραμμα της σέξι, ρεαλιστική φορείς και η μορφή εντυπωσιακή καρφίτσα επάνω σχέδια. Αυτοί οι χαρακτήρες προέρχονται από το ιαπωνικό στυλ της γελοιογραφίας. Είναι το είδος των ενηλίκων αυτών των χαρακτήρων, η οποία τα καθιστά ευέλικτο και κατάλληλο για ένα τατουάζ τέχνης. Μπορείτε να επιλέξετε να συνδυάσει αυτά σχέδια με tribal σχέδια τατουάζ ή άλλα ιαπωνικά σχέδια τατουάζ, οποία μπορεί να δώσει το τατουάζ ένα αφή Ανατολική.
Υπερήρωες και Villain χαρακτήρων? Ο κόσμος είναι γεμάτος από υπερήρωες και αχρείος χαρακτήρες. Στην περίπτωση που μπορούν να ταυτιστούν με κάποια από τις πλευρές, μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους χαρακτήρες προσωπικότητα που έχει τις ιδιαιτερότητες των σκοτεινό ή λευκή πλευρά σε αυτό. Με την τρέχουσα δημοτικότητα του ταινίες superhero, οι χαρακτήρες superhero κάνει για μεγάλη σχέδια τατουάζ. Μπορείτε να επιλέξετε από Superman, Batman, Spiderman, κλπ. με αυτούς τους χαρακτήρες, μπορείτε να ενσωματώσει και ρεαλισμό ή ντεμοντέ τέχνη γραμμή στο σχεδιασμό τατουάζ. Το άλλη επιλογή είναι η χρήση τους χαρακτήρες από τις ταινίες ή τηλεόραση για σχεδιασμό τατουάζ. Ελληνική σχέδια μάσκα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να αντιπροσωπεύσει κωμωδία ή τραγωδία. Ωστόσο, υπάρχει κανένα πρόβλημα όσον αφορά την επιλογή τους χαρακτήρες από τις ταινίες ή την τηλεόραση, καθώς μπορεί να χάσουν τη σημασία τους σε μακροπρόθεσμη βάση.
Μεταξύ του φαβορί δερματοστιξίες καρτούν τα σφάλματα Μπάνι, Daffy Duck, Ντόναλντ Ντακ, μαζί με Μίκυ Μάους, Γκούφι, Tinkerbell, Winnie the Pooh, Bart Simpson, κ.λπ. Εάν κανένα από αυτά δεν προσελκύουν πραγματικά την προσοχή σου, τότε έχεις πάντα τη δυνατότητα δημιουργίας δικό του σχεδιασμό σας τατουάζ κινουμένων σχεδίων. Αυτό σίγουρα θα είναι ένα μοναδικό σχεδιασμό. Μπορεί να θέλετε να διαβάσετε για το πώς να κάνει ένα χαρακτήρα καρτούν και να δημιουργήσει το δικό του χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων σας. Μιλώντας σε καλλιτέχνης tattoo Είναι επίσης καλή ιδέα, τόσο as να πάρετε νέες ιδέες από αυτόν για τατουάζ σχεδίασης. Πάντα να έχετε κατά νου ότι τα τατουάζ είναι μόνιμες και, επομένως, επιλέγει σοφά πριν πάρει ένα χαρακτήρα καρτούν τατουάζ. Η αφαίρεση δερματοστιξιών είναι δυνατόν, θα είναι μια εξαιρετικά επώδυνη και πολυδάπανη διαδικασία. Αν υπάρχει αμφιβολία, πάρτε μια προσωρινή δερματοστιξία γίνουν για να δείτε πώς φαίνεται, μετά την οποία μπορείτε να πάρετε την μόνιμη.